כדאיות של טלוויזיה עם HARD dISK מובנה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
YGR פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם וחג פורים שמח :lol: ,

היום בשוק המסכים קיימים כבר מסכי טלווזיה עם Hard Disk מובנה, כדוגמת טלוויזיה LG 37LC2RR , וכאן נשאלת השאלה האם כדאי לרכוש טלוזיה כזאת?
אני הרחיב:
1) כל מוצר חשמלי יש לו את היעוד שלו ובמקרה שלנו טלווזיה זו טלווזיה וברגע שהכונן מתקלקל, חס וחלילה, יש צורך לתת את כל הטלווזיה לתיקון וכאן אני רואה מוגבלות, או שאין?

2) מצד שני האם יש אפשרות , לדוגמא, לרכוש Hard Disk חיצוני לשם הקלטות מהטלווזיה או לחילופין לחבר את הטלווזיה למחשב או מחשב נייד ולבצע את אותה פעולה. כך למעשה מבטלים את התלויות . מצב זה נותן גם פיתרון לכל אלו שיש להם כיום טלוזיות LCD או פלזמות ללא כונן.

מה דעתכם בנושא, האם כדאי טלווזיה עם כונן בנוי או שזה פשוט מאוד לחבר כונן חיצוניואז להתרכז הטלווזיה בלבד?

חג שמח

LiorC
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3610

שליחה #2 

יש מספר פתרונות לנושא הקלטה מטלוויזיה: ממיר YES MAX / HOT MAGIC, או מחשב HTPC
השאלה, כמו תמיד, היא מה הצרכים שלך
ליאור

YGR פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7

שליחה #3 

ניקח לדוגמא את ההתחברות הבסיסת לשרותי כבלים, אין ממיר ואין YES MAX / HOT MAGIC אזי נשארת האפשרות של מחשב בלבד, כנראה, האם במקרה זה נדרש מחשב מיוחד, חומרה ותוכנה יעודיים , חיבורים מותאמים, כיצד זה מתבצע?

akrk1986
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 125

שליחה #4 

שים לב שביס מקס (ואולי גם בהוט מג'יק - אין לי מידע) ניתן להקליט 2 ערוצים בו זמנית (אם ניתן לצפות בשלישי - לא יודע). בכל אפשרות אחרת אתה יכול להקליט רק את מה שהממיר מוציא החוצה וזה אך ורק הערוץ שבו אתה צופה בטלוויזיה.
ההבדל היחידי בין ילדים למבוגרים הוא מחיר הצעצועים שלהם (LCD כבר אמרנו?)

kobebas
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 186

שליחה #5 

יש לי את הפלאזמה המקליטה של LG 42PC1RR. דבר ראשון היא מקליטה ממש מדהים ובאיכות גבוהה, ודבר שני, במקרה והכונן הקשיח התקלקל פשוט מחליפים אותו. יש מאחורה אפשרות לנתק אותו ולשים אחד אחר, אפילו יש אפשרות להגדיל אותו. יש לו חיבור IDE רגיל בדיוק כמו במחשב. מקווה שעזרתי :wink:

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”