היי חברים מקצוענים
החלטתי שאני לרגל המעבר לבית החדש משדרג ועושה לי מקרן בסלון
אני כבר חודש חופר וחושב איזה יכול להתאים לי
אני כן מעוניין במקרן תלת מימד (שמעתי שיש מקרנים שעושים המרה לתלת מימד )
בעניין התקציב אני רוצה מקרן שנחשב כניסה כלומר לא בתקציבים גבוהים סביב ה3-4 אלף שח 5 זה כבר יהיה יותר מידי
אשמח גם לדעת מה דעתכם,, אם לאדם שרק מתחיל בתחום והסלון הוא לא גדול האם כדאי מערכת עם רסיבר
או מספיק המערכות קולנוע בייתי הרגילות (כמו דיוידי עם מגבר ורמקולים )
בקיצור אשמח להמלצה על מקרן
מרוב שיש כל כך הרבה לא מצליח להבין מה טוב למה...
עזרה בבחירת מקרן
כדי שנוכל לתת המלצה מושכלת יותר רצוי שתתן עוד פרטים על הסלון: מה גודל הקיר/מסך האפשרי בסלון ואיזה גודל היית רוצה? מה מרחק הישיבה מהמסך? האם תצטרך מסך או שתקרין על קיר? האם יש גם טלויזיה בסלון והאם היא צריכה גם להיות מחוברת במקביל לרסיבר?
בגדול התקציב שלך בדיוק באזור שיאפשר לך לקנות מקרן ברמת כניסה עם תמורה יפה לכסף, אבל לא הרבה יותר מזה (תלוי באיך תרצה להתקין צריך גם מסך/כבל/זרוע למקרן..)
לגבי המלצה ספציפית למקרן, תקרא קצת שרשורים אחרים בפורום, אני באופן אישי כתבתי בדיוק המלצןת כאלה עשרות פעמים. ויש גם את בלאק פריידי בקרוב אז בהחלט שווה לחכות למבצעים
בגדול התקציב שלך בדיוק באזור שיאפשר לך לקנות מקרן ברמת כניסה עם תמורה יפה לכסף, אבל לא הרבה יותר מזה (תלוי באיך תרצה להתקין צריך גם מסך/כבל/זרוע למקרן..)
לגבי המלצה ספציפית למקרן, תקרא קצת שרשורים אחרים בפורום, אני באופן אישי כתבתי בדיוק המלצןת כאלה עשרות פעמים. ויש גם את בלאק פריידי בקרוב אז בהחלט שווה לחכות למבצעים
אז ככה אני מעביר את הטלווזיה לקיר ומוריד בצמוד ככל הניתן מסך הקרנה
המרחק הוא לא גדול הוא שלוש מטר לערך אם אני מוסיף מרחק שצריך מקרן מהקיר והמרווח למסך.
אני מעוניין בהקרנה של סביב ה180 מימין לשמאל סביב ה80' לערך
מן הסתם כדי שהטלווזיה גם
המרחק הוא לא גדול הוא שלוש מטר לערך אם אני מוסיף מרחק שצריך מקרן מהקיר והמרווח למסך.
אני מעוניין בהקרנה של סביב ה180 מימין לשמאל סביב ה80' לערך
מן הסתם כדי שהטלווזיה גם