רכשתי את ה ks9500 של סמסונג - פשוט חוויה
-
liorlankri
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 148
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 8 פעמים
מסך ברמה מדהימה
איכות צבעים מדיהימה
שלא נדבר על ה 4K
מומלצת מאוד
איכות צבעים מדיהימה
שלא נדבר על ה 4K
מומלצת מאוד
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1463 פעמים
תתחדש ותהנה
נראה שאתה לא הראשין שרוכש את המסך הזה ונהנה ממנו מאוד
נראה שאתה לא הראשין שרוכש את המסך הזה ונהנה ממנו מאוד
-
liorlankri
-
- חבר פעיל מאוד

אני אעלה תמונות בקרוב.
אני פשוט לא חוויתי בעיות שאחרים כתבו כאן. אין זליגת תאורה ממש לא
תמונה חדה ונקיה ב HD וחדות עוד יותר מדהימה ב 4K.
צבעים ברורים וחדדים גם פריטים שנמצאים כביכול בעומק של התמונה נראים טוב!
מכירים את הסרט "ברוס הגדול מכולם" - הקטע שהוא בא לפגוש את "אלוהים" בקומה שבה הכל לבן - אתם צריכים לראות בשביל להבין מה זה איכות תמונה.
חיברתי אותה בכבל רשת לרווטר ככה שגם האינטרנט עובד טוב. קניתי כבל HDMI מיוחד לחיבור לממיר.
אני מודה שגם אני חששתי מקעורה והעדפתי שטוחה אבל בכל מקום שהייתי היה את ה KS8000 רק בגודל 60 ולא היה 65 (עכשיו אני מבין שיש)
אני תליתי אותה על הקיר וזה בסדר גמור - מי שאומר שזה מכוער לא ממש מבין, זה בהחלט לא משהו שמכער את הבית.
אן לי סלון כזה גדול. מרחק של 4 מטר בסך הכל בין ספה למסך, בהתחלה זה היה נראה לי גדול מידי אבל שמתרגלים זה ממש לא גדול. זה פשוט חוויה לראות ככה סרטים, כדורגל ולשחק באקס בוקס.
אני מחכה כבר שיצא הממיר החדש של yes שתומך ב 4K
אני פשוט לא חוויתי בעיות שאחרים כתבו כאן. אין זליגת תאורה ממש לא
תמונה חדה ונקיה ב HD וחדות עוד יותר מדהימה ב 4K.
צבעים ברורים וחדדים גם פריטים שנמצאים כביכול בעומק של התמונה נראים טוב!
מכירים את הסרט "ברוס הגדול מכולם" - הקטע שהוא בא לפגוש את "אלוהים" בקומה שבה הכל לבן - אתם צריכים לראות בשביל להבין מה זה איכות תמונה.
חיברתי אותה בכבל רשת לרווטר ככה שגם האינטרנט עובד טוב. קניתי כבל HDMI מיוחד לחיבור לממיר.
אני מודה שגם אני חששתי מקעורה והעדפתי שטוחה אבל בכל מקום שהייתי היה את ה KS8000 רק בגודל 60 ולא היה 65 (עכשיו אני מבין שיש)
אני תליתי אותה על הקיר וזה בסדר גמור - מי שאומר שזה מכוער לא ממש מבין, זה בהחלט לא משהו שמכער את הבית.
אן לי סלון כזה גדול. מרחק של 4 מטר בסך הכל בין ספה למסך, בהתחלה זה היה נראה לי גדול מידי אבל שמתרגלים זה ממש לא גדול. זה פשוט חוויה לראות ככה סרטים, כדורגל ולשחק באקס בוקס.
אני מחכה כבר שיצא הממיר החדש של yes שתומך ב 4K
-
liorlankri
-
- חבר פעיל מאוד

לא ידעתי בכלל על קיומו של ה ks9000 - רק אני לא בטוח שהיא משווקת בארץ תבדוק עם היבואן
אני לא יודע להגיד עם עדיף קעור או שטוח. מבחינת יופי ונראות על הקיר אז ברור לי שעדיף שטוח. אם הדגם אכן משווק אז לך עליו.
אני לא יודע להגיד עם עדיף קעור או שטוח. מבחינת יופי ונראות על הקיר אז ברור לי שעדיף שטוח. אם הדגם אכן משווק אז לך עליו.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
·יש פערים בין דגמים עם אותו שם. למשל סדרה 8 בארץ (יבוא רשמי) מקבילה ל8 בארה״ב אבל ל7 באיזורים אחרים באירופה. 9 של ארה״ב של קיימת בארץ מקבילה ל8 באירופה.dadab12 כתב:ks9000 לא משווק בארץ.
אני יודע שאנחנו קנינו KS8000 וקראתי שבארה"ב הוא משווק כKS9000. הוא גם בא עם הבסיס של הKS9000....