@avm
לא, אבל יש להם שרות לקוחות מצויין.
רק לציין שאתה ב220 ולא ב110.
שולחים דרך buy2usa.
כמו שציינתי, היה לי הסאב שלהם ומכרתי אותו לחבר פורום כאן.
שירת אותי נאמנה מספר שנים. ביצועים לעילה ולעילה!
MrHicUp כתב:@BUGY
נכון שלא מסתכלים רק על המפרט הטכני אבל Boy, כמה נמוך יורדים הסאבים שלהם.... לא פחות, אם לא יותר מSVS
...
·יורדים יורדים . . . אני בכלל לא רוצה להתחיל השווא לsvs , רק ציינתי שחבל שאין נציגות בארץ לכל החברות הטובות כמו svs. הבעיה בלהביא אחד לבד זה שאתה משלם מע"מ פעמיים , פעם מקומי בארה"ב ואחרי זה מע"מ על המע"מ ומכס על כל זה . מצד שני , בלאק פרידיי בדרך
אכן..נבדוק מחירים בבלקפריידי
הבנתי שהם מעולים במוזיקה כי יש להם איזה סרבו ששומר על דיוק...לא מתיימר להבין רק מצטט.
נראה לי שאלך עליהם או SVS תלוי במחירים בבלאקפריידי ובסייבר מנדיי.
@avm
ממליץ על שילוח ימי דרך buy2usa כמו שנהגו לשלוח את הSVS'ים לפני שהיה יבואן.
הסאב כניסה שלהם מתומחר לדעתי כולל המע"מ בארץ ועלות השילוח הימי סביב 3.5K והוא בעל נתונים מרשימים אפילו שהוא דגם כניסה !
·יורדים יורדים . . . אני בכלל לא רוצה להתחיל השווא לsvs , רק ציינתי שחבל שאין נציגות בארץ לכל החברות הטובות כמו svs. הבעיה בלהביא אחד לבד זה שאתה משלם מע"מ פעמיים , פעם מקומי בארה"ב ואחרי זה מע"מ על המע"מ ומכס על כל זה . מצד שני , בלאק פרידיי בדרך
...
·
חלק גדול מהחב' שצוינו כאן הן חב' שיווק ישיר באינטרנט וגם בחו"ל אין להן יצוג.
מזמינים ישירות מהחב' באינטרנט.
BUGY כתב:יש עוד כמה חברות מעולות בחו"ל, רק חבל שאין יצוג טוב לרובם בארץ (רק SVS), יש Velodyne, Sunfire, Paradigm, Hsu, M&K וכבומן את JL Audio. (ויש עוד)
...
·מסכים שהיה יכול להיות נחמד אילו היה ייצוג של אותן חברות שציינת - קראתי עליהם הרבה לפני שרכשתי סאב.
אבל בנוגע ל-JL-Audio יש נציגות בארץ ומחירים טובים מאד(נושקים לחו"ל), היבואן זה אודיופריק(בבעלות ערן פוגל) - אני באופן אישי רכשתי מקרוסאובר והסאב נשמע מצויין.
- למיטב ידיעתי אין אפשרות יותר להזמין לארץ מוצרים של svs ישירות מהחברה או מאמאזון. הם מפנים לנציגות בארץ.
- מה זה המס של 7% ?
...
·אתה תמיד יכול לקנות מהם ישירת, הרי אתה לא שולח לארץ אלה לכתובת בארה"ב למחסנים של BAY2 והמחסנים שלהם נמצאים במדינה שבה המע"מ הוא 7%. אתה לא רואה את זה באתר שלהם ברגיל, רק כשאתה כבר מתחיל בתהליך הקניה הסופי. כמובן שאם תגיד להם שאתה צריך לארץ יפנו אותך ליבואן...