בעיה מוזרה עם הסאונד בנטפליקס
-
ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
אני רואה נטפליקס דרך מחשב והכל עובר דרך רסיבר.
כאשר אני רואה דרך כרום, אין לי אפשרות ל5.1 (DD) כי כרום לא יודע להזרים את זה..
דרך האפליקציה (WIN10) יש את האפשרות, אבל התוצעה מחרידה, זה עובד והרסיבר מזהה את זה אבל הסאונד נהייה קופסאתי ופשוט רע.
לא מצאתי התיחסות לזה בגוגל, ואפילו התקשרתי לנטפליקס, והם אמרו שפשוט אשמע בסטאריו..
אין לי בעיה לצפות מהאפליקציה או מכרום (אפילו EDGE) כל מה שאני רוצה זה 5.1 שעובד.
רעיונות?
תודה!
כאשר אני רואה דרך כרום, אין לי אפשרות ל5.1 (DD) כי כרום לא יודע להזרים את זה..
דרך האפליקציה (WIN10) יש את האפשרות, אבל התוצעה מחרידה, זה עובד והרסיבר מזהה את זה אבל הסאונד נהייה קופסאתי ופשוט רע.
לא מצאתי התיחסות לזה בגוגל, ואפילו התקשרתי לנטפליקס, והם אמרו שפשוט אשמע בסטאריו..
אין לי בעיה לצפות מהאפליקציה או מכרום (אפילו EDGE) כל מה שאני רוצה זה 5.1 שעובד.
רעיונות?
תודה!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78900
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
אצלי אין שום בעייה. מזרים DD מהאפליקציה של נטפליקס לווינדוס בלי בעייה ובלי עיוותים.
בדקת שתוכן שהוא לא נטפליקס מתנגן בלי בעייה ב-DD, למשל, בתוכנה קודי?
האם הורדת והתקנת דרייבר עדכני ומלא לצ'יפ הגרפי של המחשב (אם זה מובנה מעבד של אינטל, אז מהאתר של אינטל)?
בדקת שתוכן שהוא לא נטפליקס מתנגן בלי בעייה ב-DD, למשל, בתוכנה קודי?
האם הורדת והתקנת דרייבר עדכני ומלא לצ'יפ הגרפי של המחשב (אם זה מובנה מעבד של אינטל, אז מהאתר של אינטל)?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
דבר נוסף - האם באייקון שבו בוחרים את שפת התרגום, בחרת באודיו מסוג English 5.1 (ולא English 2.0)?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

Pixies כמובן, וכשהבחירה 2.0 אז אין בעיה. הדריבר מעודכן, למרות שהתעריך לצד הדרייבר הוא מרץ 2015.
עופר, אני משתמש במחשב שמחובר לרסיבר, יהיה מוזר קצת לקנות פתרון סטרימינג למחשב שמחובר ישירות לא?
אתמול ראיתי משהו באמאזון דרך האפליקציה בטלוויזיה וDD עבד מעולה. אין בעיה עם תכנים מהמחשב דרך vlc.
אני אנסה היום להוריד טת האפליקציה של אמאזון למחשב לראות האם זה רק נטפליקס או שזה משהו במחשב. אשמח לעוד רעיונות.
עופר, אני משתמש במחשב שמחובר לרסיבר, יהיה מוזר קצת לקנות פתרון סטרימינג למחשב שמחובר ישירות לא?
אתמול ראיתי משהו באמאזון דרך האפליקציה בטלוויזיה וDD עבד מעולה. אין בעיה עם תכנים מהמחשב דרך vlc.
אני אנסה היום להוריד טת האפליקציה של אמאזון למחשב לראות האם זה רק נטפליקס או שזה משהו במחשב. אשמח לעוד רעיונות.
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past
-
ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

טוב אז מצאתי פתרון די הפוך.. האפליקציות של נטפליקס ואמאזון בטלוויזיה עובדות יופי עם דולבי. זה פחות נוח שזה לא במחשב אבל זה ממש בקטנה. הגיע הזמן לעבור לנטפליקס 4k
.He who knows the past controls the future