אזניות עד 250$ בארה"ב (תחליף סגור לגראדו?)
מחפש זריז לקנות אוזניות (on ear or over the ear). יש לי שבוע בארה"ב.
שמעתי בארץ גראדו והן היו פשוט אדירות (הייתי בהלם מהבמה), אבל אני מחפש אוזניות שיתאימו לי גם למשרד וגם למטוס, אז אוזניות פתוחות זה קצת בעיה. יש מתחרה במחיר הזה בגזרה הסגורה?
שמעתי בארץ גראדו והן היו פשוט אדירות (הייתי בהלם מהבמה), אבל אני מחפש אוזניות שיתאימו לי גם למשרד וגם למטוס, אז אוזניות פתוחות זה קצת בעיה. יש מתחרה במחיר הזה בגזרה הסגורה?
- Michabarlev
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 172
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
יש גראדו סגורות, אם אתה יכול לשמוע אותם שם עד כמה הם מבודדות מרעש או דולפות צליל.
https://www.turntablelab.com/products/g ... -headphone
https://www.turntablelab.com/products/g ... -headphone
קח בחשבון שאצל גראדו יש תכונה מאוד מיוחדת לעומת שאר החברות בשוק. אצל גראדו ככל שעולים במספר הדגם ובמחיר, האוזניות נהיות יותר ויותר גרועות. הגראדו הכי טובות הן ה-SR60.
למען הסר ספק, ברור כי המשפט הזה רשום בציניות, אך לטעמי זה בדיוק מה שקורה שם (ואני עדיין חושב שאלה אוזניות שמיועדות בעיקר לאנשים מבוגרים שאיבדו את השמיעה בתדרים הגבוהים יותר). האוזניות שלהם מהדגמים היקרים יותר (ושוב, זה לטעמי) פשוט בלתי נסבלות וכואבות באוזניים מרוב שהן צווחות וחדות. לכן אני ממליץ לך מאוד לא ללכת לדגמים האלה בלי ששמעת אותם, להבנתי אני ממש לא היחיד שמרגיש כך על האוזניות של החברה הזו.
למען הסר ספק, ברור כי המשפט הזה רשום בציניות, אך לטעמי זה בדיוק מה שקורה שם (ואני עדיין חושב שאלה אוזניות שמיועדות בעיקר לאנשים מבוגרים שאיבדו את השמיעה בתדרים הגבוהים יותר). האוזניות שלהם מהדגמים היקרים יותר (ושוב, זה לטעמי) פשוט בלתי נסבלות וכואבות באוזניים מרוב שהן צווחות וחדות. לכן אני ממליץ לך מאוד לא ללכת לדגמים האלה בלי ששמעת אותם, להבנתי אני ממש לא היחיד שמרגיש כך על האוזניות של החברה הזו.
- Michabarlev
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 172
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
יש לי את ה sr80e וזה מספיק בשביל ההתנסות עם גראדו, אוהב אותם ושומע איתם בעיקר מוסיקה קלאסית.
אם אתה חושב על המומנטום לדעתי עדיפות : B&O H6 Over-Ear.
אם אתה חושב על המומנטום לדעתי עדיפות : B&O H6 Over-Ear.
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
כן, עוד מעריץ גראדו לשעבר כאן. ראיתי לפני כמה חודשים ביקורת של Z-REVIEW על אחד הדגמים וטוב שיש מישהו שמסכם את זה.
מצד אחד, SR80 הן האזניות המדהימות הראשונות ששמעתי ואי אפשר לקחת את הסאונד הייחודי. במיוחד ריאליסטיות של גיטרות (אקוסטי, מטאל הכל).
מצד שני, שעה זה פרק זמן ארוך מדי עם האזניות, ולהסתכל על האיכות בניה והכבל Y - באמת באיזה שנה אנחנו?
מצד אחד, SR80 הן האזניות המדהימות הראשונות ששמעתי ואי אפשר לקחת את הסאונד הייחודי. במיוחד ריאליסטיות של גיטרות (אקוסטי, מטאל הכל).
מצד שני, שעה זה פרק זמן ארוך מדי עם האזניות, ולהסתכל על האיכות בניה והכבל Y - באמת באיזה שנה אנחנו?