תגידו אנשים איזה LCD של SHARP מאלו הכי טובה??
-
bloodomen2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 141
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Sharp LC32BV8E
או
LC-32GA8E
או
Sharp LC32GA4X
לאיזה מהם יש תמונה הכי יפה ואיזה מהם תביא תמונה הכי טובה בקונסולת XBOX360 ??
הטווח קנייה הוא בערך 6000 ויש אפשרות ללכת על Sharp LC32BV8E ב5900 אבל מפריע לי קצת שאין לה הרבה חיבורים ואם אני לא טועה אין לה גם חיבור COMPONENT כזה של ה3 פינים האדום ירוק כחול
ואז יש תLC-32GA8E גם פה יש קצת חיבורים אבל שלפי מה שהבנתי זה דגם יותר איכותי ומתקדם וגם די יקר אבל יש לי אפשרות לקנות אותו מתצוגה ב5700 כשחדש כזה עולה 9800!
ועכשיו יש את Sharp LC32GA4X שזה דגם קצת יותר ישן אבל לפי מה שהבנתי הוא מסידרה יותר איכותית מSharp LC32BV8E סידרה שיוצרה ביפן ומישהו אמר לי שהוא אפילו יותר טוב מSharp LC32BV8E ומהחדשים יותר שלא מיוצרים ביפן ! וגם יש לו יותר חיבורים כולל תCOMPONENT ונדמה לי שיש בדגם הזה יש גם סאונד DOLBY PRO LOGIC 2 שזה אין בדגמים האחרים !
וגם איך הטלוויזיות SHARP הללו בהשוואה לSamsung LA32S71B
האם בהשוואה לSamsung LA32S71B אני יראה שיפור ממש גדול בXBOX360 והשאר או שלא יהיה שיפור משמעותי בתמונה?
בקיצר על איזה הייתם ממליצים ללכת ?
או
LC-32GA8E
או
Sharp LC32GA4X
לאיזה מהם יש תמונה הכי יפה ואיזה מהם תביא תמונה הכי טובה בקונסולת XBOX360 ??
הטווח קנייה הוא בערך 6000 ויש אפשרות ללכת על Sharp LC32BV8E ב5900 אבל מפריע לי קצת שאין לה הרבה חיבורים ואם אני לא טועה אין לה גם חיבור COMPONENT כזה של ה3 פינים האדום ירוק כחול
ואז יש תLC-32GA8E גם פה יש קצת חיבורים אבל שלפי מה שהבנתי זה דגם יותר איכותי ומתקדם וגם די יקר אבל יש לי אפשרות לקנות אותו מתצוגה ב5700 כשחדש כזה עולה 9800!
ועכשיו יש את Sharp LC32GA4X שזה דגם קצת יותר ישן אבל לפי מה שהבנתי הוא מסידרה יותר איכותית מSharp LC32BV8E סידרה שיוצרה ביפן ומישהו אמר לי שהוא אפילו יותר טוב מSharp LC32BV8E ומהחדשים יותר שלא מיוצרים ביפן ! וגם יש לו יותר חיבורים כולל תCOMPONENT ונדמה לי שיש בדגם הזה יש גם סאונד DOLBY PRO LOGIC 2 שזה אין בדגמים האחרים !
וגם איך הטלוויזיות SHARP הללו בהשוואה לSamsung LA32S71B
האם בהשוואה לSamsung LA32S71B אני יראה שיפור ממש גדול בXBOX360 והשאר או שלא יהיה שיפור משמעותי בתמונה?
בקיצר על איזה הייתם ממליצים ללכת ?
-
bloodomen2
-
- חבר פעיל מאוד

מה כן ?laad כתב:כן....
אתה מתכוון שאני יראה שיפור גדול לעומת הסמסונג ?
ההבדלים במחירים לא מציאותיים
ה-BVB8 ו-GA8 זה בעצם אותה טלויזיה רק שלאחת יש רמקול שחור והיא מיוצרת בטייואן והשניה ביפן והרמקול כסוף.
לגבי המחיר, לא צריך להיות הפרש של כמעט 4K ולדעתי גם את ה-GA8 ניתן להשיג היום בסביבות 6-7K .
איכות התמונה ב-GA8 מצויינת אם מחברים אותה כמו שהמומחים באתר המליצו .
לדעתי , אם תקנה , לא תתאכזב ,אבל זה עניין של טעם.
אני מאוד מרוצה מהמסך ולמרות שהוא קצת יקר בהשוואה למסכים אחרים הוא שווה את ההשקעה.
לגבי המחיר, לא צריך להיות הפרש של כמעט 4K ולדעתי גם את ה-GA8 ניתן להשיג היום בסביבות 6-7K .
אני מאוד מרוצה מהמסך ולמרות שהוא קצת יקר בהשוואה למסכים אחרים הוא שווה את ההשקעה.
-
bloodomen2
-
- חבר פעיל מאוד

Re: ההבדלים במחירים לא מציאותיים
אז על מה אתה מציע ללכת על GA8 ב5700 מתצוגה ולפי מה שהבנתי יש לה גם ת10 שנות אחריות של ראלקוnemnem11 כתב:ה-BVB8 ו-GA8 זה בעצם אותה טלויזיה רק שלאחת יש רמקול שחור והיא מיוצרת בטייואן והשניה ביפן והרמקול כסוף.
אני מאוד מרוצה מהמסך ולמרות שהוא קצת יקר בהשוואה למסכים אחרים הוא שווה את ההשקעה....
או הBV8 חדשה ב5900 גם עם 10 שנות אחריות
מה עדיף ?
העיצה הכי טובה שאני יכול לתת
לך היא לעשות סבב בכמה חנויות ולהתרשם בעצמך מהמסכים השונים.
המחיר של המסך מתצוגה נראה לי קצת יקר ואני לא בטוח שזו עסקה משתלמת.
יש לי גם LG 37LC2R ורואים בה לא פחות טוב משארפ והיא עולה בערך 8K .
השאלה למה מיועדת הטלויזיה ואם תעשה חיפוש בפורום תראה שהשאלה השכיחה ביותר היא לאיזה צורך משמש המסך.
לדעתי, רוב האנשים(כמוני) משתמשים לצפיה בטלויזיה וקצת DVD והצורך ב=LCD הוא יותר בגלל הסטייל של המסך וגם המקום שהוא חוסך במזנון.
המחיר של המסך מתצוגה נראה לי קצת יקר ואני לא בטוח שזו עסקה משתלמת.
יש לי גם LG 37LC2R ורואים בה לא פחות טוב משארפ והיא עולה בערך 8K .
השאלה למה מיועדת הטלויזיה ואם תעשה חיפוש בפורום תראה שהשאלה השכיחה ביותר היא לאיזה צורך משמש המסך.
לדעתי, רוב האנשים(כמוני) משתמשים לצפיה בטלויזיה וקצת DVD והצורך ב=LCD הוא יותר בגלל הסטייל של המסך וגם המקום שהוא חוסך במזנון.
אולי שארפ זה שארפ, אני לא יודע מה איתך אבל אני החלתתי ללכת על SAMSUNG LA32R71B דגם 2006\07 בשביל קונסולת משחקים דור הבה
שהבנתי שהוא ממש מצויין לXBOX 360 והמחיר שלו בסביבות 6000 ש"ח
המון אנשים אומרים שהסדרה הזאת מצויינת ל360 או PS3
וגם יש לו את כל כניסות נדמה לי חוץ מSCART והוא גם נראה ממש טוב
יש גם מבצע תרייד אין בשקם אלקטריק 5990 נדמה לי , מחר אני הולך לבדוק
והבנתי שBV8 זה דגם די ישן בלי הרבה כניסות.
דרך אגב יש איזה המלצות וטיפים לקניית XBOX360
PAL ,NTSC? איזה דגם? ציפ?
PAL ,NTSC? איזה דגם? ציפ?
-
bloodomen2
-
- חבר פעיל מאוד

לא צריך ציפ תעשה פריצה ותקנה צורב PIONNER 111D ודיסקים DL ואז תוריד מהאינטרנט וצרוב משחקיםscsa כתב:אולי שארפ זה שארפ, אני לא יודע מה איתך אבל אני החלתתי ללכת על SAMSUNG LA32R71B דגם 2006\07 בשביל קונסולת משחקים דור הבה
PAL ,NTSC? איזה דגם? ציפ?...
אני קניתי מכשיר NTSC שהייתי בארה"ב ב400$
-
bloodomen2
-
- חבר פעיל מאוד

אני עשיתי אצל VGS זה עלה איזה 300 ככהYGR כתב:לא צריך ציפ תעשה פריצה ותקנה צורב PIONNER 111D ודיסקים DL ואז תוריד מהאינטרנט וצרוב משחקים
עם כך, איך מבצעים פריצה?......
תודה גבר!bloodomen2 כתב:אני עשיתי אצל VGS זה עלה איזה 300 ככהYGR כתב:לא צריך ציפ תעשה פריצה ותקנה צורב PIONNER 111D ודיסקים DL ואז תוריד מהאינטרנט וצרוב משחקים
עם כך, איך מבצעים פריצה?.........
עוד שאלה , אדיף NTSC נכון? או שPAL זה גם בסדר
-
bloodomen2
-
- חבר פעיל מאוד

נראה לי שעדיף לך PAL כי אם אתה קונה NTSC מארה"ב אתה צריך גם לקנות שנאי מתח שבארץ עולה 300 אבל אפשר גםלהזמין מחו"ל תשנאי הזה באיזה 30-40$ וגם דיסקים DL של VERBATIM מומלץ להזמין מEBAY למשל הרבה יותר זול מלקנות בארץscsa כתב:תודה גבר!bloodomen2 כתב:אני עשיתי אצל VGS זה עלה איזה 300 ככהYGR כתב:לא צריך ציפ תעשה פריצה ותקנה צורב PIONNER 111D ודיסקים DL ואז תוריד מהאינטרנט וצרוב משחקים
עם כך, איך מבצעים פריצה?.........
עוד שאלה , אדיף NTSC נכון? או שPAL זה גם בסדר...
-
bloodomen2
-
- חבר פעיל מאוד

אנשים האמת היא שיש לי Samsung LA32S71B כבר חודש-חודשיים והיא אחלה טלוויזיה אבל היא לא נראה לי מוציאה תמקסימום מהXBOX360 כאילו יותר טובה מטושיבה WL66 אבל עדיין לא נראה לי ברמה הכי גבוה כמו ששמעתי ששארפ היא! וגם לפי כמה חודשים ראיתי אצל חבר שלי בארה"ב איך שראו בLCD של סוני שהיה לו תXBOX360 וראו הרבה יותר חד ויפה מאצלי ולכן אני שוקל למכור תסמסונג ולקנות תשארפ אז מה אתם אומרים שווה לי למכור נגיד תסמסונג ב4500 שעלתה איזה 5800 ואז להוסיף עוד 1500 בשביל איזה שארפ? אם אני יראה שיפור משמעותי אז מבחנתי זה יהיה שווה אבל אני לא בטוח אם יהיה שיפור רציני אז קשה לי להחליט ! וגם לשארפ יש 10 שנות אחריות שזה משהו חזקק! בקיצר מה אתם חושבים ??
תגיד מה דעתך על SHARP LC32SA1bloodomen2 כתב:אנשים האמת היא שיש לי Samsung LA32S71B כבר חודש-חודשיים והיא אחלה טלוויזיה אבל היא לא נראה לי מוציאה תמקסימום מהXBOX360 כאילו יותר טובה מטושיבה WL66 אבל עדיין לא נראה לי ברמה הכי גבוה כמו ששמעתי ששארפ היא! וגם לפי כמה חודשים ראיתי אצל חבר שלי בארה"ב איך שראו בLCD של סוני שהיה לו תXBOX360 וראו הרבה יותר חד ויפה מאצלי ולכן אני שוקל למכור תסמסונג ולקנות תשארפ אז מה אתם אומרים שווה לי למכור נגיד תסמסונג ב4500 שעלתה איזה 5800 ואז להוסיף עוד 1500 בשביל איזה שארפ? אם אני יראה שיפור משמעותי אז מבחנתי זה יהיה שווה אבל אני לא בטוח אם יהיה שיפור רציני אז קשה לי להחליט ! וגם לשארפ יש 10 שנות אחריות שזה משהו חזקק! בקיצר מה אתם חושבים ??...
הייתי היום בא.ל.מ והיה שם מוכר שבמקרה ידיד שלי אז הוא מאוד שיבח אותה
-
bloodomen2
-
- חבר פעיל מאוד

SHARP LC32SA1 זה כמו הBV8 לא? וגם לה יש קצת חיבורים והיא עולה יותר מהBV באינטרנט אז למה שווה ללכת עליה ולא על הBV ?scsa כתב:תגיד מה דעתך על SHARP LC32SA1bloodomen2 כתב:אנשים האמת היא שיש לי Samsung LA32S71B כבר חודש-חודשיים והיא אחלה טלוויזיה אבל היא לא נראה לי מוציאה תמקסימום מהXBOX360 כאילו יותר טובה מטושיבה WL66 אבל עדיין לא נראה לי ברמה הכי גבוה כמו ששמעתי ששארפ היא! וגם לפי כמה חודשים ראיתי אצל חבר שלי בארה"ב איך שראו בLCD של סוני שהיה לו תXBOX360 וראו הרבה יותר חד ויפה מאצלי ולכן אני שוקל למכור תסמסונג ולקנות תשארפ אז מה אתם אומרים שווה לי למכור נגיד תסמסונג ב4500 שעלתה איזה 5800 ואז להוסיף עוד 1500 בשביל איזה שארפ? אם אני יראה שיפור משמעותי אז מבחנתי זה יהיה שווה אבל אני לא בטוח אם יהיה שיפור רציני אז קשה לי להחליט ! וגם לשארפ יש 10 שנות אחריות שזה משהו חזקק! בקיצר מה אתם חושבים ??...
הייתי היום בא.ל.מ והיה שם מוכר שבמקרה ידיד שלי אז הוא מאוד שיבח אותה...
אכן התשובה הסופית, לסמסונג יש את הקונטרס הכי גבוה וביגלל זה תראה בה את הצבעים הכי יפים באיקס בוקסמישל_מ כתב:לידע כללי סוני בחרה בטלויזית הסמסנוג הנל כדי להציג באולמות התצוגה את יכולות הPS3 ...זה נראה לי אומר מספיק...
-
bloodomen2
-
- חבר פעיל מאוד

לא אכפת לי צבעים הכי יפים אני מחפש תמונה הכי חדה וגם הQUICKSHOT של שארפ יכול להיות מעולה במשחקים אם הוא באמת משפיע כי הזמן תגובה זה גם חשוב מאודymg כתב:אכן התשובה הסופית, לסמסונג יש את הקונטרס הכי גבוה וביגלל זה תראה בה את הצבעים הכי יפים באיקס בוקסמישל_מ כתב:לידע כללי סוני בחרה בטלויזית הסמסנוג הנל כדי להציג באולמות התצוגה את יכולות הPS3 ...זה נראה לי אומר מספיק......