KS8000 אמריקאי
אני מתכנן לקנות את הסמסונג KS8000 דגם אמריקאי (UN65KS8000) פשוט כי אני לא מוצא את המסך הזה בגודל 65 בגירסא האירופאית. רציתי לשאול, מלבד העובדה שהסמארט לא יעבוד (לא כל כך מפריע לי, גם ככה משתמש ב- Android TV) האם אתם מודעים לעוד הבדלים מהותיים? לגבי אחריות, אני מודע לכך שיש לי אחריות של שנה לא מהיבואן הרשמי.
אני יותר מתעניין בהאם ישנם הבדלים טכניים (מפרט, תדרים, שיטות שידור וכו'..)
אני יותר מתעניין בהאם ישנם הבדלים טכניים (מפרט, תדרים, שיטות שידור וכו'..)
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
השאלה עד כמה אין סמארט. פעם היית צריך לותר רק על האפליקציות הישראליות. יש מצב שהיום חוסמים את הסמארט לגמרי וכל הסטרימרים, בייחוד הפשוטים, נמצאים בפיגור מול הסמארט של הטלוויזיה. למשל צפיה בתכני UHD HDR בנטפליקס או יו טיוב. וגם תוכן מקומי באותו פורמט...
Android TV
אם אני מחבר Android TV לדוגמא Mi Box אני לא חושב שיש בעיה לצפות בתכנים שהם UHD HDR תקן אותי אם אני טועה..
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
@Alon_Solo
ה-MI BOX זה סטרימר חדש ששוחרר בארה"ב לפני +- חודש. הוא תומך ב-HDR ועם DRM מלא (עבור שירותי הזרמה) ועם אנדרויד TV רשמי.
יש עכשיו גם את הכרומכאסט אולטרה שתומך גם ב-HDR10 וגם ב-DV, וכמובן ברזולוציית 4K.
יש כמובן גם את הרוקו החדשים. שני הדגמים העליונים תומכים ב-HDR.
ה-MI BOX זה סטרימר חדש ששוחרר בארה"ב לפני +- חודש. הוא תומך ב-HDR ועם DRM מלא (עבור שירותי הזרמה) ועם אנדרויד TV רשמי.
יש עכשיו גם את הכרומכאסט אולטרה שתומך גם ב-HDR10 וגם ב-DV, וכמובן ברזולוציית 4K.
יש כמובן גם את הרוקו החדשים. שני הדגמים העליונים תומכים ב-HDR.
בדיוק כמו שחשבתי..
ולכן כיוונתי את השאלה להבדלים טכניים (איכות תמונה, שיטות השידור בארץ וכו'..) ולא לעניין הסמארט שהוא לא כל כך בעיה מבחינתי
תודה לעונים..
תודה לעונים..
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
למרבה ידיעתי השנה סדרת ה-KS8*00 מקבילה לזו בארה"ב, אז ברמת העיקרון איכות התמונה אמורה להיות אותו דבר.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
בדגמים החדשים של סמסונג הסמארט בכלל לא יפתח אם לא תהיה באיזור הגיאוגרפי של הטלווזיה.
עם כל הכבוד לסמארט זה הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך.
מה תעשה אם ילך לך הפנל עוד שנה ושבוע? תזרוק את המכשיר לפח? זה לא מדאיג אותך?
עם כל הכבוד לסמארט זה הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך.
מה תעשה אם ילך לך הפנל עוד שנה ושבוע? תזרוק את המכשיר לפח? זה לא מדאיג אותך?
זה בהחלט מדאיג..
למיטב הבנתי גם באחריות של יבואן רשמי אחרי שנה ישנה השתתפות עצמית , אם ילך הפנאל נצטרך לשלם תיקון.. זה בהחלט סיכון, אבל לא רואה ברירה.. פשוט אין את ה ks8000 בגודל 65 דרך יבוא רשמי
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
אם ילך הפנל, המכשיר הולך לפח. עלות התיקון היא כ 80 אחוז ממחיר המכשיר.
השאלה היא אם אתה מוכן לסכן כל-כך הרבה כסף?
אין ברירה?
מי אמר שאין מותגים אחרים עם פחות סיפורי זוועה גם בנוגע לאמינות וגם בנוגע לשרותי היבואן.
אתה חדש בפורום.
ממליץ לך לקחת כמה שעות לעצמך ולקרוא בו.
השאלה היא אם אתה מוכן לסכן כל-כך הרבה כסף?
אין ברירה?
מי אמר שאין מותגים אחרים עם פחות סיפורי זוועה גם בנוגע לאמינות וגם בנוגע לשרותי היבואן.
אתה חדש בפורום.
ממליץ לך לקחת כמה שעות לעצמך ולקרוא בו.