שאלה בנוגע למטענים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46362
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
רצוי כבל ומטען ממותג אמין. הזולים ביותר מגיעים עם מחיר.
יש גם את הוידאו המוכר שאני נוהג להדביק:
יש גם את הוידאו המוכר שאני נוהג להדביק:
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1894
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אומנם אין לי אייפון (אך לזוגתי יש),אבל אני נוטה להאמין שאפשר לרכוש מטענים\כבלים איכותיים בלי להוציא הון תועפות.
לא לכל דבר "חייב מקורי!!!!!1111" - ישנם לא מעט חברות איכותיות שמוצריהן לא נופלות מהמקור.
אני לא אומר לקנות 4 כבלים ב3$ באיביי,אך מצד שני אם מטען "מקורי אפל" עולה 100-200ש"ח - לטעמי זה טירוף
לחילופין אפשר לקנות משהו לא מקורי איכותי בסדר גודל של כמה עשרות שקלים,או נניח סוללה נייחת שתיתן לך כמה מחזורי טעינה בפעם אחת לאורך כמה ימים.
לא לכל דבר "חייב מקורי!!!!!1111" - ישנם לא מעט חברות איכותיות שמוצריהן לא נופלות מהמקור.
אני לא אומר לקנות 4 כבלים ב3$ באיביי,אך מצד שני אם מטען "מקורי אפל" עולה 100-200ש"ח - לטעמי זה טירוף
לחילופין אפשר לקנות משהו לא מקורי איכותי בסדר גודל של כמה עשרות שקלים,או נניח סוללה נייחת שתיתן לך כמה מחזורי טעינה בפעם אחת לאורך כמה ימים.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
יש גם את AUKEY ANKER ו PORTAPOW שמאוד טובים ומוכרים.
נהרס לי הכבל של האייפון אז אחרי הרבה מחקר קניתי אחד של Anker והוא פועל מעולה (האתר שלהם אומר שהם קיפלו את הכבל מאות אלפי פעמים או איזה חרטא בסגנון ולא קרה כלום)
לפני האנקר השתמשתי בעבר בכבל של Belkin בגלל שמצאתי אותו במחיר מאוד זול... והוא נהרס לי מאוד מאוד מהר והתאכזבתי מאוד (אולי נפלתי על יחידה *** מי יודע)
לפני האנקר השתמשתי בעבר בכבל של Belkin בגלל שמצאתי אותו במחיר מאוד זול... והוא נהרס לי מאוד מאוד מהר והתאכזבתי מאוד (אולי נפלתי על יחידה *** מי יודע)