צריך המלצה לטלפון סלולארי עד 1000 שקל
לבת שלי יש את ה J7. אחלה מכשיר מלבד המחיר (1,200 ש"ח): ביצועים טובים, איכות מסך מעולה ומצלמה לא רעה.iveco כתב:חשבתי להוסיף 200 שקל ולקנות SAMSUNG J7 , אבל גם ראיתי מכשירים סבבה ב 600 - 700 שקל
אני צריך מכשיר להוציא שיחות וואצ'אפ ואפליקציות לא למשחקים
נכנסתי לאתר של KSP ואני ממש מתלבט מה לעשות
צריך המלצה ! תודה ....
אבל אפשר להזמין מאמאזון Moto G G4 או Moto G G3 בפחות מ 800 ש"ח ולקבל טלפון מצויין.
(ה G3 אומנם מ 2015 אבל יש לו ייתרון אחד גדול ע"פ ה G4: הוא עמיד למים כולל טבילה באקווריום)
לאוהבי Samsung (שאיני נמנה עליהם) ה J7 טוב מאוד.
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 489
- נתן תודות: 210 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
שיאומי
תקנה שיאומי נוט 3 פרו או נוט 4 פרו (5.5 אינץ׳) או רדמי 3 פרו (5 אינץ׳)
טלפונים מצויינים, מחירים 800-950 שח
המחירים ב"גו מובייל" קרובים מאוד למחירים בחול כולל מיסים
חשוב לבקש רום (מערכת הפעלה) גלובאלי יציב, ואז גם יש עידכונים
טלפונים מצויינים, מחירים 800-950 שח
המחירים ב"גו מובייל" קרובים מאוד למחירים בחול כולל מיסים
חשוב לבקש רום (מערכת הפעלה) גלובאלי יציב, ואז גם יש עידכונים
ראיתי ב KSP יש THL ב 399 שקל אבל אמרו לי שזה מכשיר לא הכי טוב , אני מפחד מהמכשירים הסינים
בשביל וואצ-אפ וכמה אפליקציות SMS וכו' ( בלי משחקים ) אני לא צריך מכשיר חזק עברתי על הרשימה של KSP הדבר הכי נורמלי במחיר שפוי זה ה J7 יש לו כמה דגמים מתחיל ב 1100 , ראיתי בסלקום שיש להם J7 ב 1500 שקל הבנתי שאצלם יש ביטוח וכו'
אני בכלל רציתי בהתחלה מכשיר ב 500-600 שקל אבל כל המכשירים במחיר הזה יש להם RAM מאוד נמוך 512 מ"ב זה כלום , אפילו 1GB זה כלום היום ...
ב EBAY ה THL עולה 200 שקל חחח מחיר של ארוחה בבורגר ראנץ ..
בשביל הצרכים שלי צריך מינימום 1 GB ? המכשירים עם ה 512MB זה ממש נמוך לא ? ראיתי מכשיר עם 4 ליבות וזיכרון 512MB מה זה שווה 4 ליבות עם זיכרון כל כך נמוך
יש ב 800 שקל SAMSUNG GALAXY GRAND PRIME מישהו מכיר את זה ?.
בשביל וואצ-אפ וכמה אפליקציות SMS וכו' ( בלי משחקים ) אני לא צריך מכשיר חזק עברתי על הרשימה של KSP הדבר הכי נורמלי במחיר שפוי זה ה J7 יש לו כמה דגמים מתחיל ב 1100 , ראיתי בסלקום שיש להם J7 ב 1500 שקל הבנתי שאצלם יש ביטוח וכו'
אני בכלל רציתי בהתחלה מכשיר ב 500-600 שקל אבל כל המכשירים במחיר הזה יש להם RAM מאוד נמוך 512 מ"ב זה כלום , אפילו 1GB זה כלום היום ...
ב EBAY ה THL עולה 200 שקל חחח מחיר של ארוחה בבורגר ראנץ ..
בשביל הצרכים שלי צריך מינימום 1 GB ? המכשירים עם ה 512MB זה ממש נמוך לא ? ראיתי מכשיר עם 4 ליבות וזיכרון 512MB מה זה שווה 4 ליבות עם זיכרון כל כך נמוך
יש ב 800 שקל SAMSUNG GALAXY GRAND PRIME מישהו מכיר את זה ?.
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 745
- שם מלא: Ruslan Abramov
- נתן תודות: 109 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
שיומי חברה רצינית מאוד, מייצרת מכשירים ברמה גבוהה.
יש לה קהילת משתמשים מאוד גדולה ומפרגנת.
לי יש מכשיר יחסית יקר שלהם mi5 pro ואני ממש ממש מרוצה, לכמה אנשים שאני מכיר יש מכשירים יותר פשוטים והם גם כן מרוצים.
בכל מקרה בעיני הם חברה מעולה ויש עכשיו מבצעים מעולים על מכשירים שלהם בגלל הסינגלס דיי
יש לה קהילת משתמשים מאוד גדולה ומפרגנת.
לי יש מכשיר יחסית יקר שלהם mi5 pro ואני ממש ממש מרוצה, לכמה אנשים שאני מכיר יש מכשירים יותר פשוטים והם גם כן מרוצים.
בכל מקרה בעיני הם חברה מעולה ויש עכשיו מבצעים מעולים על מכשירים שלהם בגלל הסינגלס דיי
מצאתי מכשיר ב 60 דולר LENOVO A850 פלוס + עם 4 ליבות 1.7 וזיכרון 1GB
הבעיה שהוא קצת גדול 5.5 אינץ ( אולי כבד ) ויש לו מצלמה בעיתית 5 מגה פיקסל מאחור ו 2 מגה פיקסל מקדימה
יש באותו מחיר גם THL ב 200 ש"ח 5 אינץ 4 ליבות 1.3 וזיכרון 1G
אני מחפש מכשיר זול כי בהמשך ( עוד כמה חודשים הזוי ) אני אקבל מכשיר מהעבודה .
ה LENOVO יתאים לאפליקציות וואצ'אפ ? צילום תמונות שטח וכו' ?
ראיתי דווקא שיש ללנובו המלצות דיי טובות מישהו יכול לתת לי עצה לגביו ?
הבעיה שהוא קצת גדול 5.5 אינץ ( אולי כבד ) ויש לו מצלמה בעיתית 5 מגה פיקסל מאחור ו 2 מגה פיקסל מקדימה
יש באותו מחיר גם THL ב 200 ש"ח 5 אינץ 4 ליבות 1.3 וזיכרון 1G
אני מחפש מכשיר זול כי בהמשך ( עוד כמה חודשים הזוי ) אני אקבל מכשיר מהעבודה .
ה LENOVO יתאים לאפליקציות וואצ'אפ ? צילום תמונות שטח וכו' ?
ראיתי דווקא שיש ללנובו המלצות דיי טובות מישהו יכול לתת לי עצה לגביו ?
https://www.aliexpress.com/item/Origina ... 4d3588fba8
רשום 4 ליבות וגם 8 ליבות על אותו מכשיר אי אפשר לדעת מה אמת
בדקתי בכל האתרים חלק 4 חלק 8 חלק עם תדר 1.4 חלק עם תדר 1.6 חלק עם תדר 1.7 וזה אותו דגם איך יכול להיות ?
משהו מוזר לאללה ...
רשום 4 ליבות וגם 8 ליבות על אותו מכשיר אי אפשר לדעת מה אמת
בדקתי בכל האתרים חלק 4 חלק 8 חלק עם תדר 1.4 חלק עם תדר 1.6 חלק עם תדר 1.7 וזה אותו דגם איך יכול להיות ?
משהו מוזר לאללה ...
אני לא הייתי קונה היום מכשיר פחות מ-8GB זכרון ROM ואנדרואיד פחות מגירסה 5. (כל מה שהצעת זה אנדרואיד 4.4)
דרך אגב גם המוטו G פליי הוא לנובו (סיני), אבל יש לו גירסה אנדרואיד 6 (וגם יקבל בעתיד הקרוב 7).
אי אפשר כבר להזמין את הגירסה מארה"ב 2GB זכרון RAM (כבר לא נשלח ישירות לארץ) רק מאמזון אנגליה ושם RAM של רק 1GB.
אבא שלי עם מוטו דור ישן(אנדרואיד 6) מכשיר של 1GB זכרון RAM עם Waze Facebook Whatapp וזה די סביר.
דרך אגב גם המוטו G פליי הוא לנובו (סיני), אבל יש לו גירסה אנדרואיד 6 (וגם יקבל בעתיד הקרוב 7).
אי אפשר כבר להזמין את הגירסה מארה"ב 2GB זכרון RAM (כבר לא נשלח ישירות לארץ) רק מאמזון אנגליה ושם RAM של רק 1GB.
אבא שלי עם מוטו דור ישן(אנדרואיד 6) מכשיר של 1GB זכרון RAM עם Waze Facebook Whatapp וזה די סביר.
Gigabyte Gsmart Elite לא נחשב מותג בסלולאר ?
על הנייר יש לו נתונים מעולים ואני יכול להשיג אותו ב 620 שקל
8 ליבות 2 גיגה זיכרון 16GB ROM מסך FULL HD אני רק זוכר שבהתחלה המכשירים שלהם היו בעייתים לפי ZAP , אני לא יודע אם הם השתפרו מאז
על הנייר יש לו נתונים מעולים ואני יכול להשיג אותו ב 620 שקל
8 ליבות 2 גיגה זיכרון 16GB ROM מסך FULL HD אני רק זוכר שבהתחלה המכשירים שלהם היו בעייתים לפי ZAP , אני לא יודע אם הם השתפרו מאז