תשתית בזק + archer c9.. מה עושים עם זה?
-
MichaelParchomovsky
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום וברכה,
יש לי תשתית בזק של 15Mb עם חיבור ישן של מודם ADSL מחובר לראוטר.
רציתי לשדרג מהירות חיבור, אבל לא אהבתי את ההיצע של הראוטרים משולבי מודם של בזק. בעיקר כי רציתי תקשורת פנימית קווית מהירה (1G). לכן רציתי להזמין את ה tp link vr900 AC1900.
אבל הזמנתי בטעות ( דרך אמזון UK) את ה tp-link archer c9 AC1900. שהוא כאמור ללא מודם מובנה. עד שהבנתי את הטעות עבר הזמן לבצע החלפה/החזרה. המשלוח הגיע ב 30/09 ומותר להחזיר תוך 30 יום.
מה לעשות עם הראוטר הזה עכשיו? לעבור להוט? אולי יש דרך לשכנע את אמזון להחליף את המוצר במוצר אחר למרות הזמן שחלף?
תודה למשיבים.
מיכאל
יש לי תשתית בזק של 15Mb עם חיבור ישן של מודם ADSL מחובר לראוטר.
רציתי לשדרג מהירות חיבור, אבל לא אהבתי את ההיצע של הראוטרים משולבי מודם של בזק. בעיקר כי רציתי תקשורת פנימית קווית מהירה (1G). לכן רציתי להזמין את ה tp link vr900 AC1900.
אבל הזמנתי בטעות ( דרך אמזון UK) את ה tp-link archer c9 AC1900. שהוא כאמור ללא מודם מובנה. עד שהבנתי את הטעות עבר הזמן לבצע החלפה/החזרה. המשלוח הגיע ב 30/09 ומותר להחזיר תוך 30 יום.
מה לעשות עם הראוטר הזה עכשיו? לעבור להוט? אולי יש דרך לשכנע את אמזון להחליף את המוצר במוצר אחר למרות הזמן שחלף?
תודה למשיבים.
מיכאל
-
MichaelParchomovsky
- חבר שרק התחיל

@JEXY
·
תודה.
רציתי להמנע מתוספת התשלום שבזק לוקחים על השאלת הראוטר-מודם שלהם.
מכיר דיל למודם בזק שלא מצריך תוספת חודשית?
·
תודה.
רציתי להמנע מתוספת התשלום שבזק לוקחים על השאלת הראוטר-מודם שלהם.
מכיר דיל למודם בזק שלא מצריך תוספת חודשית?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
תמכור אותו, לא צריכה להיות בעיה לא מעט רוצים ראוטרים טובים.
Michael אין בעיה לקבל אותו חינם מבזק בהחזר זיכוי ( ככה אני מקבל) תתקשר לשירות לקוחות.
Michael אין בעיה לקבל אותו חינם מבזק בהחזר זיכוי ( ככה אני מקבל) תתקשר לשירות לקוחות.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
MichaelParchomovsky
- חבר שרק התחיל

@haranza
·אבל הטפסים האלה נעולים בפני עכשיו..
·אבל הטפסים האלה נעולים בפני עכשיו..
MichaelParchomovsky אפתור לך את הבעיה...
אני רכשתי דרך אמזון את ההדגם עם המודם v200, המכס החרים לי את הראוטר בגלל הערוצים שלו.
חבר הביא לי את אותו הדגם מאנגליה, חיברתי (בזק) ונהנתי חודשיים עד שהתחילו הבעיות.
מסתבר שהראוטר גורם לשיבושים בקו של בזק (ניסיתי גם אצל חבר - גם לו שיבשתי) , בעיה רצינית אשר דורשת
הגעת טכנאי וטיפול במרכזייה.
JEXY צודק.....
אני רכשתי דרך אמזון את ההדגם עם המודם v200, המכס החרים לי את הראוטר בגלל הערוצים שלו.
חבר הביא לי את אותו הדגם מאנגליה, חיברתי (בזק) ונהנתי חודשיים עד שהתחילו הבעיות.
מסתבר שהראוטר גורם לשיבושים בקו של בזק (ניסיתי גם אצל חבר - גם לו שיבשתי) , בעיה רצינית אשר דורשת
הגעת טכנאי וטיפול במרכזייה.
JEXY צודק.....
בינתיים עברתי להוט
) ...
בכל אופן המודם תומך בווקטורינג, כך שלא אמורה להיות לך בעיה כלשהי (לי לא הייתה).
כשאתה אומר שישנה בעיה עם הראוטר של בזק, זה קצת מחשיד... אולי שווה לקרוא לטכנאי של בזק ולהבין את פשר הבעיה? צריך קודם לחזור לבייס ליין...
בנוסף, ראיתי שגם Netchief המליץ ברשימה שלו על המודם, אז אני מניח שעוד אנשים בדקו אותו ומצאו שהוא עובד בסדר...
מצטער שאין לי עוד דרך לעזור לך (בהנחה שכל ההגדרות בוצעו כשורה).
עם איזה ראוטר אתה מנסה לשלוט במודם?
בכל אופן המודם תומך בווקטורינג, כך שלא אמורה להיות לך בעיה כלשהי (לי לא הייתה).
כשאתה אומר שישנה בעיה עם הראוטר של בזק, זה קצת מחשיד... אולי שווה לקרוא לטכנאי של בזק ולהבין את פשר הבעיה? צריך קודם לחזור לבייס ליין...
בנוסף, ראיתי שגם Netchief המליץ ברשימה שלו על המודם, אז אני מניח שעוד אנשים בדקו אותו ומצאו שהוא עובד בסדר...
מצטער שאין לי עוד דרך לעזור לך (בהנחה שכל ההגדרות בוצעו כשורה).
עם איזה ראוטר אתה מנסה לשלוט במודם?