סדר ב SMART
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
יש לך כאן ביקורות מורחבות על מערכות הסמארט של כל הטלויזיות הרלוונטיות:
http://ca.rtings.com/tv/reviews/by-features/smart/best
http://ca.rtings.com/tv/reviews/by-features/smart/best
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
@aviran17
במרבית מכשירי קודי אין נטפליקס וספקי הזרמה אחרים ב-HDR ואפילו ב-HD. רק מספר מצומצם של מכשירים מציעים את זה.
לחיוב, לא מדובר על ציוד יקר במיוחד.
אני עדיין בדעה שאפליקציה מובנית בטלויזיה נוחה יותר מסטרימר חיצוני, אבל אני מניח שזה לא כזה קריטי לאחר שמתרגלים.
במרבית מכשירי קודי אין נטפליקס וספקי הזרמה אחרים ב-HDR ואפילו ב-HD. רק מספר מצומצם של מכשירים מציעים את זה.
לחיוב, לא מדובר על ציוד יקר במיוחד.
אני עדיין בדעה שאפליקציה מובנית בטלויזיה נוחה יותר מסטרימר חיצוני, אבל אני מניח שזה לא כזה קריטי לאחר שמתרגלים.
מניסיוני עם מסכים וסטרימרים שונים
הסמארט של מסכי סוני האנדרואידים החדשים שבהם מערכת האנדרואיד מותאמת במיוחד ל TV הוא הטוב ביותר:
א. כי מערכת ההפעלה האנדרואידית הפתוחה שלהם מאפשרת גישה למאות ואלפי אפליקציות מחנות גוגל.
ב. הסטרימר הפנימי של המסך לאחר העדכונים האחרונים, הוא מהיר ויציב ואצלי הוא מפעיל את הקודי וכל שאר
האפליקציות, ברזולוציות מקסימליות של המסך ובמהירות שווה או גבוהה יותר מאשר עם שני הסטרימרים החיצוניים
שיש לי ואפילו המחשב הנייד.
ג. במקרה כזה אין כמובן שום צורך לרכוש סטרימר חיצוני.
הסמארט של מסכי סוני האנדרואידים החדשים שבהם מערכת האנדרואיד מותאמת במיוחד ל TV הוא הטוב ביותר:
א. כי מערכת ההפעלה האנדרואידית הפתוחה שלהם מאפשרת גישה למאות ואלפי אפליקציות מחנות גוגל.
ב. הסטרימר הפנימי של המסך לאחר העדכונים האחרונים, הוא מהיר ויציב ואצלי הוא מפעיל את הקודי וכל שאר
האפליקציות, ברזולוציות מקסימליות של המסך ובמהירות שווה או גבוהה יותר מאשר עם שני הסטרימרים החיצוניים
שיש לי ואפילו המחשב הנייד.
ג. במקרה כזה אין כמובן שום צורך לרכוש סטרימר חיצוני.