פטיפון וינטג' של פיליפס
-
MarkusGndl
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום חברים.
קיבלתי מתנה פטיפון ישן של פיליפס, ונראה שהוא עובד, כלומר התקליט מסתובב. הבעיה היא שאיני מכיר את הכניסות של הרמקולים, ואני לא יודע אם אני יכול לחבר ישירות רמקולים או שעלי לחברם דרך מגבר כלשהו.
המכשיר ישן ולא רשום עליו הדגם שלו, כך שגם חיפוש מעמיק באינטרנט לא עזר לי.
מישהו מהמומחים פה יכול להסביר לי מה החיבור של הרמקולים ומה עלי לחבר שם? יש לי שני רמקולים עם כבל אדום ושחור בכל אחד.
להלן התמונות:
קיבלתי מתנה פטיפון ישן של פיליפס, ונראה שהוא עובד, כלומר התקליט מסתובב. הבעיה היא שאיני מכיר את הכניסות של הרמקולים, ואני לא יודע אם אני יכול לחבר ישירות רמקולים או שעלי לחברם דרך מגבר כלשהו.
המכשיר ישן ולא רשום עליו הדגם שלו, כך שגם חיפוש מעמיק באינטרנט לא עזר לי.
מישהו מהמומחים פה יכול להסביר לי מה החיבור של הרמקולים ומה עלי לחבר שם? יש לי שני רמקולים עם כבל אדום ושחור בכל אחד.
להלן התמונות:
-
- הצד הקדמי
-
- הצד האחורי
איפה שמסומן A יציאה לזוג רמקולים Rימין Lשמאל
איפה שמסומן B יציאה לזוג רמקולים נוסף Rימין Lשמאל
במגבר של הפטפון הזה ( הדבר הזה שיושב מתחת לפטפון עם הכפתורים ) אמור להיות בורר מצבים בין זוגות הרמקולים - A ,B ,A+B
לכל רמקול יש שקע יציאה מהמגבר (מסוג RCA במקרה הזה) שהחור הפנימי ילך מן הסתם ל''+'' אדום ברמקול והחיצוני ילך ל שחור
אתה צריך גם להכין כבל לרמקולים עם תקע RCA
אם אתה חייב לחבר רמקולים אז בזהירות ווליום חלש בהתחלה... ואל תצפה לנסים ונפלאות
איפה שמסומן B יציאה לזוג רמקולים נוסף Rימין Lשמאל
במגבר של הפטפון הזה ( הדבר הזה שיושב מתחת לפטפון עם הכפתורים ) אמור להיות בורר מצבים בין זוגות הרמקולים - A ,B ,A+B
לכל רמקול יש שקע יציאה מהמגבר (מסוג RCA במקרה הזה) שהחור הפנימי ילך מן הסתם ל''+'' אדום ברמקול והחיצוני ילך ל שחור
אתה צריך גם להכין כבל לרמקולים עם תקע RCA
אם אתה חייב לחבר רמקולים אז בזהירות ווליום חלש בהתחלה... ואל תצפה לנסים ונפלאות
אני לא זז מכאן עד סוף הצד
-
MarkusGndl
- חבר שרק התחיל

תודה רבה!
בעצם יש לכל רמקול שלי כבל כפול, אדום ושחור. אז אני צריך לחבר לכל אחד מהם מחבר RCA?
בעצם יש לכל רמקול שלי כבל כפול, אדום ושחור. אז אני צריך לחבר לכל אחד מהם מחבר RCA?
·MarkusGndl כתב:תודה רבה!
בעצם יש לכל רמקול שלי כבל כפול, אדום ושחור. אז אני צריך לחבר לכל אחד מהם מחבר RCA?...
לכל רמקול מחבר RCA שהפין המרכזי שלו מחובר לאדום והסיכוך שלו ה''חיצוני'' מחובר לשחור
אני לא זז מכאן עד סוף הצד
-
MarkusGndl
- חבר שרק התחיל

רסיבר נכנס לתמונה
היי חברים,
קיבלתי רסיבר של ימאהה, מצרף תמונות.
האם ישנה אפשרות לחבר את הפטיפון לרסיבר וגם את הרמקולים לרסיבר ושזה יעבוד? לאן עלי לבר את הפטיפון אם כך?
תודה רבה מראש,
מרק.
קיבלתי רסיבר של ימאהה, מצרף תמונות.
האם ישנה אפשרות לחבר את הפטיפון לרסיבר וגם את הרמקולים לרסיבר ושזה יעבוד? לאן עלי לבר את הפטיפון אם כך?
תודה רבה מראש,
מרק.
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
ניסית לחבר למערכת שלך בלי הרסיבר? יכול להיות שלא תרגיש צורך להוסיף רסיבר חיצוני.
בכל מקרה, חסר קצת מידע כדי שאפשר יהיה לענות לך. תעלה בבקשה צילום טוב של הטוסיקים - גם של המערכת הישנה וגם של הרסיבר. בגדול, אתה מחפש יציאות Pre-Out מהמערכת הישנה אל כניסות Amp-In או Power-In ברסיבר.
בכל מקרה, חסר קצת מידע כדי שאפשר יהיה לענות לך. תעלה בבקשה צילום טוב של הטוסיקים - גם של המערכת הישנה וגם של הרסיבר. בגדול, אתה מחפש יציאות Pre-Out מהמערכת הישנה אל כניסות Amp-In או Power-In ברסיבר.
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.
- yonim
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 566
- שם מלא: yoni Michaeli
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
- יצירת קשר:
לא נראה לי שיש לו יציאת PRE OUT במערכת הישנה, ניתן לחבר כבל מ REC OUT לאחת מכניסות ה LINE במגבר הימאהה.
אנשי מחשבים הם כן בני אדם.
www.facebook.com/yonim
www.facebook.com/yonim