מציע למי שמתעניין לקרוא גם את השרשור הקודם:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
חזרתי לפני מספר ימים אחרי כחודש שביקרתי בארה"ב.
שלשום נפגשנו במשרדי ישפאר בהרצליה, אני והחבר שלי עם רועי מולי מנהל מותג סוני שענה לפוסט כאן והתקשר אלי לפני הנסיעה לחו"ל. זאת כפי שכתב בזמנו על מנת לשנות לנו את חוות הקניה שאינה אופינית לדבריו לישפאר.
אני מודה שהייתי מאד ספקן וחשדן אך בו בזמן גם סקרן לראות כיצד יטפלו בתלונה שלי אם בכלל.
רועי הפגיש אותנו עם סמנכ"ל ישפאר והבנו גם שהמוכרן עמו ניתקלנו בביקור הקודם, זומן מיידית לשימוע וקיבל התרעה חמורה
(אני לא מסרתי את שמו אך הם עשו בירור עצמאי והמקרה הובא לידיעת כל העובדים).
הוא הציע לחבר שלי לבחור מסך חדש לחלוטין במחיר מוזל מאד. רועי אפילו טרח ומצא כי יש עדיין במחסן מסך אחד חדש ולא מתצוגה שאותו רצינו מהתחלה - kd-65x8507c משנת 2015 או שיבחר מסך משנת 2016, xd-65x8599c
כמו כן הוצע לחבר סאונד בר של סוני במחיר אטרקטיבי.
החבר שנזקק גם למסך לחדר שינה, רכש גם מסך "49 xd7505c באותה הזדמנות.
כמובן שהצטערתי שאני לא נמצא במקום החבר שיצא מאד שמח ומאושר בחלקו.
אכן כפי שהובטח ע"י מנהל המותג בשרשור הקודם, זכינו לחווית קניה מעולה.
רועי ליווה אותנו לאולם התצוגה במשך שעה ארוכה והציג בפנינו המסכים השונים את ההבדלים ביניהם, את ההמסכים הכי חדישים שהגיעו אליהם כולל המסך עם התמונה הכי טובה שראיתי עד כה: ה-Sony Z9D "65 (איכות התמונה של המסך והשחורים היתה כל כך מדהימה בולטת לטובה בהשוואה לשאר המסכים ששכחתי אפילו לשאול למחירה).
הסיבה העיקרית לכתיבת הדברים מצידי היתה בהתחלה תחושת האכזבה ממקום שעד אז הערכתי כאמין ואיכותי בהשוואה ליבואנים אחרים (ישפאר)
ואילו כתיבת העדכון כיום, מלווה בשמחה שהם הודו בפומבי בעובדה שהיתה להם "נפילה" (מודה ועוזב ינוחם)
והשתדלו מאד לשנות את הדברים, את התנהלות המוכרנים באולם התצוגה וכמובן גם את חווית הקניה שחווינו, והצליחו בגדול.
הלוואי שגם יבואנים אחרים ינהגו כך במקרים דומים, כשלקוחות מתלוננים על מוצר או על חווית שירות.