jחבילה הגיע לארץ ודואר ישראל לא קיבל
-
yehuda1
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 28
- שם מלא: יהודה אלמוג
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
קניתי מוצר מגרמניה ,שילמתי עליו מכס ומשלוח,עקבתי אחריו הגיע לארץ ,ופתאום אני מקבל הודעה מ I-PARCEL שהדאר בתל אביב לא מקבל חבילה מעל 20 ק"ג,למשהו יש רעיון איך אני מקבל את החבילה לארץ.
תודה
תודה
כשi-parcel החזירו חבילה שלי פניתי לאמזון והם מיד נתנו החזר. (הם יכולים לראות במספר מעקב הרי שהפריט מוחזר אליהם).
בכל מקרה בגלל שזה קרה גם בגלל טעות בשילוח הם נתנו לי להזמין מחדש עם משלוח בחינם. (וביקשתי את המשלוח המהיר כדי שעדיין יהיה סיכוי שהוא יגיע בזמן והם נתנו). אבל זה היה פריט קל. (במוצר שלך אני מתאר שמשלוח עולה מאות דולרים..)
אמזון לא הציעו פתרון לבעיה שלך?
בכל מקרה בגלל שזה קרה גם בגלל טעות בשילוח הם נתנו לי להזמין מחדש עם משלוח בחינם. (וביקשתי את המשלוח המהיר כדי שעדיין יהיה סיכוי שהוא יגיע בזמן והם נתנו). אבל זה היה פריט קל. (במוצר שלך אני מתאר שמשלוח עולה מאות דולרים..)
אמזון לא הציעו פתרון לבעיה שלך?
-
yehuda1
- חבר שרק התחיל

אמזון לא הציעו פתרון,המשלוח עלה 80 יורו ,המס עלה 180 יורו,אבל הבעייה היא עם הדאר בתל אביב לא מקבל מעל 20 ק"ג,אני ממתין לקבל את הכסף ואז אמשיך לחפש,אגב ,המוצר עלה לי בגרמניה כולל מסים ומשלוח, 2300 ש"ח ,בארץ עולה 3700 ש"ח
הפרש משמעותי ביותר.
הפרש משמעותי ביותר.
נשמע הזוי. זאת פאשלה של i-parcel. מוזר שהם הסיכמו לקבל כזה משלוח כזה. אני מתאר שזה לא פעם ראשונה שזה קורה להם והם אמורים לדעת שהדואר שליחים ש-הם- עובדים איתו מוגבל ל20 ק"ג. אם אין להם פתרון אחר לשליחת חבילות כאילו אני לא מבין למה הם שולחים אותם בכלל.
אם זה עדיין משתלם לך עם המשלוח היקר יותר אתה יכול לקנות איתו. איתו לא תיהיה לך בעיה כזאת.
אם זה עדיין משתלם לך עם המשלוח היקר יותר אתה יכול לקנות איתו. איתו לא תיהיה לך בעיה כזאת.
יש לך שני אופציות של משלוחים מאמזון גרמניה. expedited וpriority.
הexpedited נעשה לרוב דרך i-parcel. הpriority נעשה דרך DHL או UPS אבל הוא יותר יקר. אתה יכול לבחור בעמוד ביצוע הזמנה לנסות לבחור כל משלוח ולראות כמה הוא עולה.
הexpedited נעשה לרוב דרך i-parcel. הpriority נעשה דרך DHL או UPS אבל הוא יותר יקר. אתה יכול לבחור בעמוד ביצוע הזמנה לנסות לבחור כל משלוח ולראות כמה הוא עולה.
-
yehuda1
- חבר שרק התחיל

תודה על האנפומציה,אני אחכה לכסף ואז אבדוק זאת.
##- Please type your reply above this line -##
Hello yehuda,
We want to make sure you're happy with our customer service. Please let us know by answering one quick question below:
How would you rate the support you received?
Good, I'm satisfied
Bad, I'm unsatisfied
Thanks!
Your friends at UPS i-Parcel
Here's a reminder of what your ticket was about:
Nekeya A (Customer Service)
Oct 14, 7:20 AM EDT
Hello Yehuda,
Thanks for reaching out to us in reference to your shipment. I'm sorry to say that your parcel was returned to the merchant because the weight of it exceeded the weight requirements in Tel Aviv.
I'm sorry there isn't much more that we can do for you at this time, please reach out to Amazon for a refund or reship.
All the best,
Nekeya
##- Please type your reply above this line -##
Hello yehuda,
We want to make sure you're happy with our customer service. Please let us know by answering one quick question below:
How would you rate the support you received?
Good, I'm satisfied
Bad, I'm unsatisfied
Thanks!
Your friends at UPS i-Parcel
Here's a reminder of what your ticket was about:
Nekeya A (Customer Service)
Oct 14, 7:20 AM EDT
Hello Yehuda,
Thanks for reaching out to us in reference to your shipment. I'm sorry to say that your parcel was returned to the merchant because the weight of it exceeded the weight requirements in Tel Aviv.
I'm sorry there isn't much more that we can do for you at this time, please reach out to Amazon for a refund or reship.
All the best,
Nekeya
אני לא מבין איך אמזון מצליחים להישאר רווחים עם כל זריקות הכספים הסתמיות האלה לפח. 
גם ה-EMS של דואר ישראל מוגבל ל-20KG? אני לא חושב.
יש לך שם עד 30KG. הייתי יכול אולי לבקש מדואר ישראל לשדרג את המשלוח לדואר שליחים.
גם ה-EMS של דואר ישראל מוגבל ל-20KG? אני לא חושב.
יש לך שם עד 30KG. הייתי יכול אולי לבקש מדואר ישראל לשדרג את המשלוח לדואר שליחים.
אני מניח שהזמנת מאמאזון. היתרון הגדול שלו בהזמנות מגרמניה (ומאירופה) הוא הורדת המע"מ הגרמני (בדר"כ 19%) שלא קיימת בחברות שילוח צד ג'. ל-B2U זה לא רלוונטי כי אין החזר על המסים בארה"ב בזמן ייצוא מחוץ לארה"ב (זה מס קנייה, לא מע"מ). לא בטוח שיהיה רלוונטי בחברת שילוח צד ג' בגרמניה.
בכל מקרה, אני מכיר חברת שילוח צד ג' אחת מגרמניה לארץ, אבל נראה לי שייצא לך ממש יקר ולא בטוח שהם יפתרו לך את הבעייה של מגבלת 20 ק"ג.
mailboxde.com
בכל מקרה, אני מכיר חברת שילוח צד ג' אחת מגרמניה לארץ, אבל נראה לי שייצא לך ממש יקר ולא בטוח שהם יפתרו לך את הבעייה של מגבלת 20 ק"ג.
mailboxde.com