Hisense M7000 - התרשמות לאחר קניה + שאלות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
AvGo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,
לאחר התייעצות בפורום זה קניתי את ה-M7000 של הייסנס בגודל 50" + התקנה מוואלה שופס.

התקנה
הייסנס משתמשים בארץ בחברה בשם "שירותי רטפון" עבור תמיכה והתקנות, לדעתי בחירה רעה שלהם.
המתקין אמר שיבוא בין 8:00-11:00 אבל בפועל הגיע ב-14:00, ככה שבזבתי בגללו יום עבודה.
בנוסף, המתקין הציע לי חבילת שירותים לטלוזיה (מקרן קול, "חומר מיוחד" לטלויזיה שלא יהרוס את ה-4K שלה, אחריות מורחבת, ועוד כמה דברים) בעלות אלפי שקלים שלדעתי לא שווה את זה אך אחרים יכולים להתפתות וכן לרכוש את החבילה הזאת.
מה שכן הוא התקין את הטלוזיה מאוד מהר ולאחר מכן גם הסביר לי איך להשתמש בה.

הטלוזיה
נראית טוב, הרבה חיבורים.
מאוד אהבתי איך האיכות בצפיה בסרטוני 4K ביוטיוב, אין תמיכה ליוטיוב בעברית, אבל אפשר לחבר את היוטיוב של הטלויזיה לטלפון סלולרי (נוסה עם אנדרואיד) וכך אפשר לבחור תכנים בטלפון והם יוקרנו על גבי המסך, אפשרות נוחה מאוד.
לא אהבתי בכלל את מערכת ההפעלה של Opera שמגיעה עם הטלויזיה, חנות האפלקציות שם מאוד דלה, הדפדפן לא נוח עם השלט. לדעתי מי שרוצה חוויות סמארט טובה - שיקנה סטרימר טוב ויחבר לטלויזיה.

הזרמת סרטים/סדרות מהמחשב לטלויזיה
הטלויזיה מגיעה עם אפליקציה בשם Plex, זוהי אפליקציית קליינט.
כלומר, צריכים להוריד שרת Plex במחשב, להגדיר לו איפה שמורים הסרטים והסדרות. התוכנה (הדיי חכמה) תבין אילו סרטים וסדרות אלו, תסדר אותם יפה עם תמונה ותיאור. לאחר מכן ניתן יהיה להבחין באותם סרטים וסדרות בטלויזיה, מסודרים ממש יפה.
עם זאת, החוויה שלי עם Plex הייתה בינונית, כי כאשר ניסיתי להפעיל סרט, ה-buffering היה מאוד איטי כך שכל שניה הסרט נתקע. האינטרנט שלי לא איטי אז לא יודע למה זה כך.
אז חיברתי את את המחשב הנייד שלי לטלויזיה עצמה דרך כבל hdmi, התמונה נראית טובה מאוד והרזולוזיה של המחשב הותאמה למסך (אולי טריוויאלי אבל זה לא קרה לי במסך ישן שלי מסוג panasonic viera, בו הטלויזיה חתכה חלק מהמסגרת של המסך).
אך הבחנתי בתופעה מוזרה, כשהזזתי את העכבר על גבי הטלויזיה, הוא זז ב-fps מאוד נמוך והתנועה שלו לא הייתה חלקה, זה בעיקר קרה כששולחן העבודה שודר על גבי המסך, כששידרתי למשל את הדפדפן של כרום אז ה-fps גדל והתנועה היתה חלקה יותר, אם כי לא מושלמת.
ואם לא בא לנו כבלים, יש בטלויזיה אפשרות מובנית שנקראית anyView cast שאמורה לשקף את מה שרואים במחשב/טלפון על גבי הטלויזיה בעזרת bluetooth. אם זאת, לא הצלחתי לחבר שום התקן לטלויזיה בעזרת anyView cast.

עד כאן. אם למישהו יש שאלות או הבהרות, אשמח לענות.

ולמי שיודע, יש לי 2 שאלות לגבי הטלויזיה:
  • בטלויזיה יש עידן+ מובנה, אך הבנתי שכדי להפעילו עלי לרכוש אנטנה, שאלתי היא איזה סוג של אנטנה מומלץ לקנות ואיפה כדאי לקנות?
  • איך משתמשים ב-AnyView Cast? כשלחצי על האפשרות הזאת אז הבנתי שבאותו רגע הטלויזיה משדרת bluetooth. קלטתי את התדר הזה דרך המחשב הנייד אך ההתחברות ביניהם נכשלה. והטלפון הנייד שלי בכלל לא זיהה את חיבור ה-bluetooth.
תודה :)

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #2 

AnyView Cast עובד על וויפי ולא בלותות'.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5176
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 533 פעמים

שליחה #3 

תתחדש.

אולי אפשר לקבל פיצוי על איחור מתקין. לא יודע בוודאות אם זה נחשב "טכנאי", אבל ייתכן שכן. לפי "חוק הטכנאים", אם הגיעו יותר משעתיים אחרי השעה המוקדמת ביותר שקבעו (8:00 אצלך), אמורים לפצות ב-300 ש"ח:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4640405,00.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4692342,00.html

מה זה "חומר מיוחד לטלויזיה שלא יהרוס את ה-4K שלה"?

לא הגיוני שיש הבדל בתזוזה של סמן העכבר בין תוכנות שונות כשאתה מחובר ב-HDMI. נסה לראות אם אתה מוגבל מסיבה כלשהי ל-4K ב-30Hz, או שאולי צריך לכבות החלקת תנועה או להעביר למצב משחק/מחשב.

תתחיל באנטנה כזאת:
תמונה

אפשר לקנות מחו"ל ב-1-2$ (וודא שהיא 14-15 ס"מ):
http://www.ebay.com/itm/222221754860

NavehG
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שליחה #4 

מהנסיון שלי(יש לי את אותו הדגם):

1. זאת עובדת מעולה https://www.aliexpress.com/item/12dBi-A ... 0.0.YJG5qs

2.

nimi9
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 82
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

קודם כל תתחדש!!!

בתור אחד שחשב לקנות אותה בגלל בעיית תקציב...

יש לי בבקשה כמה שאלות ותשתדל להיות כמה שיותר אובייקטיבי (אנייודע מניסיון שזה קשה :):

איך רואים כדורגל?

סרטים מערוץ סרטים HD או מבלוריי?

פלייסטיישן במידה ויש.
וחווית צפייה באופן כללי. האם יש צבע טוב לתמונה, סרטים רצים חלק בלי קיטועים?

תודה מראש

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6642
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 707 פעמים

שליחה #6 

תתחדש ,

אפשר לראות תמונות של הטלוויזיה החדשה ?

כדי שנוכל לשמוח בשימחתך

idonavon1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 165
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #7 

nimi9 כתב:קודם כל תתחדש!!!

יש לי בבקשה כמה שאלות ותשתדל להיות כמה שיותר אובייקטיבי (אנייודע מניסיון שזה קשה :):

איך רואים כדורגל?

פלייסטיישן במידה ויש.

תודה מראש
...
·
כשרואים כלודרגל מבחינת תזוזה היא חלקה האיכות תמונה תלויה בשידור
סרטים באיכות HD רואים מצוין
אני משחק פיפא בפלייסטיישן ובגדול עובד אחלה אבל יצא לי לשים לב למין תקיעות קטנות בתמונה לא יודע אם זה הטלויזיה או הפלייסטיישן
באופן כללי אחלה טלויזיה בטח במחיר הזה תמונה יפה עובדת מצוין אבל סמארט לא משהו

sknelman
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 83
נתן תודות: 9 פעמים

שליחה #8 

nimi9 כתב:קודם כל תתחדש!!!

איך רואים כדורגל?

פלייסטיישן במידה ויש.

תודה מראש
...
הי,
יש לי את הטלויזיה זאת(65) כשלושה חודשים, אז אולי זה יעזור לך:
1) כדורגל, כמו כל דבר אחר ב-SD לא רואים טוב, לדעתי זה קורה בכל טלויזיה בגודל הזה בשידור SD.
כדורגל ב-HD רואים טוב, לא משהו מיוחד, אבל אין תלונות.
2) סרטים ב-HD רואים טוב, יש לי פיליפס ישנה 42", סדרה הגבוה, הצבעים בפיליפס יותר חמים עם אפשר להגיד כך, אבל אולי זה עניין של הגדרות, אני עדיין בברירת מחדל, אין לי זמן להתעסק בזה. תמונה לא מושלמת, השחור לא ממש שחור, הלבן לא ממש לבן, אבל בכל הטלויזיות שראיתי, חוץ מ-OLED, התמונה דומה, לא מושלמת, אבל טובה. אם אתה לא מחפש פאקים עם פינצטה- אתה נהנה מהצפיה.

בקיצור, לא WOW, לא מושלם, מצאתי כמה באגים בתוכנה, אבל בהחלט שווה את המחיר, לפי מה שאני ראיתי וקראתי הטלויזיות של חברות יותר "רציניות" בסדרות נמוכות ממש לא טובות יותר מה-M7000 ועולות יותר. אני אישית מרוצה מהקנייה, עכשיו מחפש טלויזיה לילדים בשביל ה-XBOX, בכייף הייתי קונה עוד אחת מאותה סדרה רק קטנה יותר, סדר גודל של 42, אבל לא קיים :(

alge
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #9 

AvGo כתב:אז חיברתי את את המחשב הנייד שלי לטלויזיה עצמה דרך כבל hdmi, התמונה נראית טובה מאוד והרזולוזיה של המחשב הותאמה למסך (אולי טריוויאלי אבל זה לא קרה לי במסך ישן שלי מסוג panasonic viera, בו הטלויזיה חתכה חלק מהמסגרת של המסך).:)
...
כנראה שזה היה ב30hz. תחפש בהגדרות של הכרטיס מסך אם אפשר לשנות את זה ל60hz, למרות שבמחשב נייד יש סיכוי נמוך שהוא יתמוך ב4k ב60hz.

stas_yo
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #10 

קניתי את ה 65 אינץ' והתקינו לי אותה שבוע שעבר. אז קצת רשמים.
האיכות היא ואווו. הטלוויזיה הקודמת שהייתה לי היא בת 4 שנים של סמסונג (לא זוכר את הדגם) והשיפור הוא מדהים ביחס לטלוויזיה הקודמת שלי.
בשביל להנות מה 4K, נרשמתי לנטפליקס (חודש חינם). תכנים של 4K פשוט מדהימים. גם סרטים של HD רגיל נראים מצוין. לי זה מרגיש כמו 4K. כנראה שה upscaling עובד מצוין.
הצפייה היא דרך וייפי, והכל עובד חלק ללא תקיעות.
בינתיים מאד מרוצה. לא מבין איך חייתי בלי זה עד עכשיו :)

כמו כן, קניתי מקרן קול של JBL וחיברתי דרך חיבור אופטי, אז זה ממש שידרג לי את הנאת הצפייה.
בינתיים אני מאד ממליץ.

ניסיתי גם לצפות בערוצי עידן פלוס אבל משום מה הסריקה מוצאת רק את הערוץ 1 (אחרי שחיברתי אנטנה חיצונית). לא מצליח למצוא ערוץ 2 ו 10.
אין לי בעיה כזאת כאשר אני צופה דרך ממיר של עידן פלוס. קולט את כל הערוצים. אז לא נראה לי שזה בעיה של אנטנה או קליטה.
מישהו ניסה לראות את הערוצים מהטלוויזיה? האם אתם קולטים את כל הערוצים? אשמח לתגובה כי מאד חשוב לי לקלוט את הערוצים 2 ו 10.

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4298
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 480 פעמים

שליחה #11 

stas_yo כתב:קניתי את ה 65 אינץ' והתקינו לי אותה שבוע שעבר. אז קצת רשמים.
האיכות היא ואווו. הטלוויזיה הקודמת שהייתה לי היא בת 4 שנים של סמסונג (לא זוכר את הדגם) והשיפור הוא מדהים ביחס לטלוויזיה הקודמת שלי.
בשביל להנות מה 4K, נרשמתי לנטפליקס (חודש חינם). תכנים של 4K פשוט מדהימים. גם סרטים של HD רגיל נראים מצוין. לי זה מרגיש כמו 4K. כנראה שה upscaling עובד מצוין.
הצפייה היא דרך וייפי, והכל עובד חלק ללא תקיעות.
בינתיים מאד מרוצה. לא מבין איך חייתי בלי זה עד עכשיו :)

כמו כן, קניתי מקרן קול של JBL וחיברתי דרך חיבור אופטי, אז זה ממש שידרג לי את הנאת הצפייה.
בינתיים אני מאד ממליץ.

ניסיתי גם לצפות בערוצי עידן פלוס אבל משום מה הסריקה מוצאת רק את הערוץ 1 (אחרי שחיברתי אנטנה חיצונית). לא מצליח למצוא ערוץ 2 ו 10.
אין לי בעיה כזאת כאשר אני צופה דרך ממיר של עידן פלוס. קולט את כל הערוצים. אז לא נראה לי שזה בעיה של אנטנה או קליטה.
מישהו ניסה לראות את הערוצים מהטלוויזיה? האם אתם קולטים את כל הערוצים? אשמח לתגובה כי מאד חשוב לי לקלוט את הערוצים 2 ו 10.
...
·

תתחדש, קולט אצלי מצוין את כל ערוצי עידן פלוס

stas_yo
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

Mad-Dog כתב:
...
...
·

תתחדש, קולט אצלי מצוין את כל ערוצי עידן פלוס
...
האם פשוט הפעלת את הסריקה האוטומטית וזהו? או שהיית צריך לעשות עוד משהו?

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4298
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 480 פעמים

שליחה #13 

@stas_yo
·

בהתחלה לא קלט כלום,
שיחקתי עם האנטנה... נסה לזרוק אותה בכמה פוזות ...

stas_yo
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

מצאתי מה הייתה הבעיה. משתף למקרה שעוד אנשים יתקלו בתופעה.
בארץ, שידורי עידן פלוס משודרים בשני תדרים. 538Mhz ו 514MHz, תלוי במיקום גיאוגרפי.
הטלוויזיה שלי משום מה סרקה רק את טווח התדרים של 514 (טווח של 8Mhz) ולכן קלטה רק את הערוץ הראשון.
הייתי צריך לשחק עם סריקה ידנית בשביל שיסרוק את התחום של 538Mhz . בדרך הזאת, אני מצליח עכשיו לקלוט את כל הערוצים.

darki
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #15 

אצלי עובד מצויין הplex בדגם הזה ,סרטי 1080P רצים חלק ובאיכות מעולה. כנראה יש לך בעיה של קליטת wifi שגרם לזה.

eli007
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 973
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #16 

שימו לב שתמונות עדיין לא ראינו.

lioreh
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25

שליחה #17 

stas_yo כתב:מצאתי מה הייתה הבעיה. משתף למקרה שעוד אנשים יתקלו בתופעה.
בארץ, שידורי עידן פלוס משודרים בשני תדרים. 538Mhz ו 514MHz, תלוי במיקום גיאוגרפי.
הטלוויזיה שלי משום מה סרקה רק את טווח התדרים של 514 (טווח של 8Mhz) ולכן קלטה רק את הערוץ הראשון.
הייתי צריך לשחק עם סריקה ידנית בשביל שיסרוק את התחום של 538Mhz . בדרך הזאת, אני מצליח עכשיו לקלוט את כל הערוצים.
...
היי!
יכול לפרט בבקשה איך עשית את זה?
אני לא קולט את ערוץ 20 ו-24
יש לי signal quality של 100% ו-signal level 96%
אבל אני לא מוצא איך לשנות את התדרים.
אני עם גרסה בריטית

תודה :)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”