אז ככה. לפני 3 שנים בערך קניתי מגבר של דנון (לא זוכר בדיוק את הדגם אם זה חשוב אז אני אבדוק.)
הכל עבד טוב ויפה אבל בזמן האחרון אני שומע ממנו רעש של זרם כאילו (מהמגבר עצמו לא מהרמקולים ! )
בקיצור פתחתי אותו ועשיתי סרטון שיתאר באופן ברור.
קישור לסרטון,
https://drive.google.com/file/d/0B462sb ... JTU0U/view
הרעש מגיע מהדבר שהמצלמה מתמקדת בו. ( אם אני לא טועה זה נקרא טרנספורמטור?)
צריך להחליף את החלק כדי שהרעש יפסיק? מה מומלץ לעשות?
רעש זמזום מציק מאוד במגבר.
-
ShmuelCohen
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
- harel
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
- נתן תודות: 559 פעמים
- קיבל תודות: 533 פעמים
הי אין חובה להחליף את השנאי, בטח לא לפני בדיקה מקצועית
יכולות להיות מספר סיבות לזימזום מהשנאי, בנהן עומס יתר עקב קצר / קצר חלקי במגבר שמעמיס את השנאי, וגם התיישנות של השנאי עקב התרופפות המבנה המכני שלו (שעשוי מלוחות שמוצמדים ע"י ברגים אחד לשני, ובד"כ מודבקים בלכה).
אני מציע לשלול את האפשרות הראשונה (קצר), ולאחר מכן לנסות לטפל באפשרות השנייה (זמזום עקב התיישנות).
ישנן מספר דרכים לעשות זאת
אני מציע לפנות בפלטפורמה הזו ולשאול - האם למישהו מחברי הפורום יש יכולת ללוות אותך בתהליך?
אם לא, מציע לפנות לטכנאי מנוסה . אני ממליץ על יאיר פורמן.
יכולות להיות מספר סיבות לזימזום מהשנאי, בנהן עומס יתר עקב קצר / קצר חלקי במגבר שמעמיס את השנאי, וגם התיישנות של השנאי עקב התרופפות המבנה המכני שלו (שעשוי מלוחות שמוצמדים ע"י ברגים אחד לשני, ובד"כ מודבקים בלכה).
אני מציע לשלול את האפשרות הראשונה (קצר), ולאחר מכן לנסות לטפל באפשרות השנייה (זמזום עקב התיישנות).
ישנן מספר דרכים לעשות זאת
אני מציע לפנות בפלטפורמה הזו ולשאול - האם למישהו מחברי הפורום יש יכולת ללוות אותך בתהליך?
אם לא, מציע לפנות לטכנאי מנוסה . אני ממליץ על יאיר פורמן.
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
- KremarYaqob
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 149
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 12 פעמים
רעש
בסרטון לא נישמע כמעט כלום . צריך להדק את הדברים אולי הפלסטיק שמעל רועש . או למרוח מעט לק על החריצים ולתת לזה להיתיבש