היי קניתי REGA RP1 ,יש לי מגבר YAMAHA R201 ללא כניסת פונו
חשבתי לקנות קדם מגבר עד 600 שח
וראיתי את cambridge 551P ,האם הסאונד ישתפר משמעותית?(אני עכשיו עם קדם מגבר גנרי שעלה 100 שח)
יש סיכוי להוציא מהמגבר הזה משהו או לוותר ולקנות חדש עם פונו פנימי? המגבר חדש..
אני עם רמקולים ויטאג' של the fisher
מצורפות תמונות של המגבר והרמקולים
תודה רבה!
המלצה לקדם מגבר עבור REGA RP1
-
YossiNachshon
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- שם מלא: Yossi Nachshon
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
הי,
בהתחשב בפישרים, אני מניח שיד שניה לא זר לך?
בלי לדעת איזה קדם גנרי יש לך, קשה לענות על שאלות איכות צליל. בכל מקרה ככל הנראה איש כאן לא יכיר אותו בפועל.
אני מניח ששיפור באיכות הצליל יהייה. הדרך הטובה ביותר לוודא את זה היא פשוט לקחת את הקדם שלך לרכישה (הוא הרי לא גדול, או רגיש להעברה) ולהשוות במקום.
ה= cambridge 551P הוא "נחמד", במובן המינימאלי של המילה. ה- 651 טוב ממנו, ומאפשר את הגמישות של חיבור ראש MC בעתיד.
ל- Pro-Ject יש סדרה של קדם מגברים מצויינים, שראויים לרכישה, והמכשירים החביבים עלי בתחום המחירים האלו הם קדמי המגברים של Musical Fidelity. אני אישית משתמש ב- Lps2 שהוא תמורה מדהימה ל- 500 ש"ח ששילמתי עליו.
ביד שניה, בתקציב המוגדר, נכנסים לא מעט מוצרים והשאלה היא פחות "מה אתה רוצה", אלא "מה יצוף בלוחות בקרוב"
מצד שני, יש לך איך להקשיב לתקליטים כרגע, אז אין לך סיבה להיות לחוץ
בהתחשב בפישרים, אני מניח שיד שניה לא זר לך?
בלי לדעת איזה קדם גנרי יש לך, קשה לענות על שאלות איכות צליל. בכל מקרה ככל הנראה איש כאן לא יכיר אותו בפועל.
אני מניח ששיפור באיכות הצליל יהייה. הדרך הטובה ביותר לוודא את זה היא פשוט לקחת את הקדם שלך לרכישה (הוא הרי לא גדול, או רגיש להעברה) ולהשוות במקום.
ה= cambridge 551P הוא "נחמד", במובן המינימאלי של המילה. ה- 651 טוב ממנו, ומאפשר את הגמישות של חיבור ראש MC בעתיד.
ל- Pro-Ject יש סדרה של קדם מגברים מצויינים, שראויים לרכישה, והמכשירים החביבים עלי בתחום המחירים האלו הם קדמי המגברים של Musical Fidelity. אני אישית משתמש ב- Lps2 שהוא תמורה מדהימה ל- 500 ש"ח ששילמתי עליו.
ביד שניה, בתקציב המוגדר, נכנסים לא מעט מוצרים והשאלה היא פחות "מה אתה רוצה", אלא "מה יצוף בלוחות בקרוב"
מצד שני, יש לך איך להקשיב לתקליטים כרגע, אז אין לך סיבה להיות לחוץ
-
YossiNachshon
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- שם מלא: Yossi Nachshon
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
תודה רבה על התשובה!!
רציתי באותו נושא גם לדון האם המגבר שיש לי מתאים למטרה או שהוא מגביל אותי? (לא אודיופיל אבל רוצה לנצל את 300 התקליטים שיש לי;) )
בכל מקרה גם אם היתי קונה מגבר יותר טוב קדם המגבר היה דרוש .
המגבר מוציא 100W לערוץ, ומבחינת אפשרויות אפשר לכוון איתו רק את הבאס והטרבל
רציתי באותו נושא גם לדון האם המגבר שיש לי מתאים למטרה או שהוא מגביל אותי? (לא אודיופיל אבל רוצה לנצל את 300 התקליטים שיש לי;) )
בכל מקרה גם אם היתי קונה מגבר יותר טוב קדם המגבר היה דרוש .
המגבר מוציא 100W לערוץ, ומבחינת אפשרויות אפשר לכוון איתו רק את הבאס והטרבל