דוד חכם
על מה אתם ממליצים? שמעתי שיש כמה מותגים שלא יציבים בתקשורת מול הראוטר.
יש לי גם Harmony Hub. אם יש משהו שמתקשר איתו ולא יקר מאוד, זה יהיה נחמד. אבל אם יש משהו ייעודי וטוב אפילו שלא עובד עם hub, אשמח לקבל המלצה.
תודה רבה
יש לי גם Harmony Hub. אם יש משהו שמתקשר איתו ולא יקר מאוד, זה יהיה נחמד. אבל אם יש משהו ייעודי וטוב אפילו שלא עובד עם hub, אשמח לקבל המלצה.
תודה רבה
אם אתה רוצה משהו סיני זול אז יש sonoff עם מד טמפרטורה כפי שפרסמו:
http://www.ebay.com/itm/381740258412?_t ... EBIDX%3AIT
לא נראה לי שיש מתחרים במחיר הזה...
http://www.ebay.com/itm/381740258412?_t ... EBIDX%3AIT
לא נראה לי שיש מתחרים במחיר הזה...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
@mp3lll
·יש לי סוויצר ולדעתי הוא מתחרה מאוד רציני עם הסנסיבו (שגם אותו יש לי) בקטגוריית הקנייה הגרועה של השנה.
·יש לי סוויצר ולדעתי הוא מתחרה מאוד רציני עם הסנסיבו (שגם אותו יש לי) בקטגוריית הקנייה הגרועה של השנה.
תודה רבה לכם,
האם המד טמפרטורה של ה sonoff דורש שליחת קו עד הדוד והתקנת חיישן?
בנוסף, יש לי את ה sonoff 10 אמפר, הממשק שלו די מבאס בהפעלה מהירה. למשל: אם אני רוצה פשוט ללחוץ על חצי שעת פעולה (לא בשעה קבועה ביום) , אני צריך לתכנת כל פעם מחדש. אני צריך ממשק שיש לו אפשרות לתכנת נניח כפתור של חצי שעה שאותו אפעיל לפי הצורך.
לסוויצר אין מד טמפרטורה? הוא נראה מדליק. בביקורות עליו בפלייסטור חצי קוטלים אותו לגמרי (התנתקויות חוזרות מהרשת וממשק לא מספק) וחצי מהללים ומשבחים.
mp3III, תוכל להסביר למה אתה לא מרוצה מהסוויצר?
תודה
האם המד טמפרטורה של ה sonoff דורש שליחת קו עד הדוד והתקנת חיישן?
בנוסף, יש לי את ה sonoff 10 אמפר, הממשק שלו די מבאס בהפעלה מהירה. למשל: אם אני רוצה פשוט ללחוץ על חצי שעת פעולה (לא בשעה קבועה ביום) , אני צריך לתכנת כל פעם מחדש. אני צריך ממשק שיש לו אפשרות לתכנת נניח כפתור של חצי שעה שאותו אפעיל לפי הצורך.
לסוויצר אין מד טמפרטורה? הוא נראה מדליק. בביקורות עליו בפלייסטור חצי קוטלים אותו לגמרי (התנתקויות חוזרות מהרשת וממשק לא מספק) וחצי מהללים ומשבחים.
mp3III, תוכל להסביר למה אתה לא מרוצה מהסוויצר?
תודה
לסוויצ'ר בעיה קשה עם כל מני רשתות וויפי. חלק מהן הוא פשוט לא אוהב. הרבה אנשים פשוט שמו נקודת גישה בתקן ישן כדי שזה יעבוד.
לפני כחודש שלי הפסיק לעבוד. מהתמיכה אין קול ואין עונה בכלל.
לאחר מאמצים מרובים הצלחתי לחבר אותו שוב לרשת אלחוטית עם להטוטים של ההגדרות בראוטר.
כשזה עובד זה עובד די בסדר, לפעמים יש מצב בו הוא נדלק בשעה היעודה אך לא נכבה שעות רבות.
קיצר, לא להיט. לא יודע אם האלטרנטיבות טובות יותר.
לפני כחודש שלי הפסיק לעבוד. מהתמיכה אין קול ואין עונה בכלל.
לאחר מאמצים מרובים הצלחתי לחבר אותו שוב לרשת אלחוטית עם להטוטים של ההגדרות בראוטר.
כשזה עובד זה עובד די בסדר, לפעמים יש מצב בו הוא נדלק בשעה היעודה אך לא נכבה שעות רבות.
קיצר, לא להיט. לא יודע אם האלטרנטיבות טובות יותר.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
·צחקתי כמו טיפש.Catskinner כתב:@mp3lll
·יש לי סוויצר ולדעתי הוא מתחרה מאוד רציני עם הסנסיבו (שגם אותו יש לי) בקטגוריית הקנייה הגרועה של השנה....
למה? לי יש אותו מהיום הראשון, ואין מרוצה ממני
אבל אין ספק שיש כאן אנשים שמתלוננים על חבלי לידה קשים.
- BarakMichaeli
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 333
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
יש לי אותו מעל שנה והוא לעולם לא הואיל בטובו חפעול שלושה ימים רצוף בלי להתנתק
בהחלט מוצר גרוע, הבעיה שאין אלטרנטיבה טובה יותר כרגע
בהחלט מוצר גרוע, הבעיה שאין אלטרנטיבה טובה יותר כרגע
יש אופציה למי שעובד עם מערכת zwave, יש פה מספר שירשורים עם פתרונות.
אצלי בבית זה עובד, חיווי על הטמפרטורה בדוד, הדלקה וכיבוי דרך המתג עצמו אן דרך המערכת והכי חשוב, אוטומציה של כל הסיפור בשעות הערב (הדוד נדלק כשהטמפטורה יורדת למתחת ל 40 מעלות ונכבה כשמגיע ל 46 מעלות)
אצלי בבית זה עובד, חיווי על הטמפרטורה בדוד, הדלקה וכיבוי דרך המתג עצמו אן דרך המערכת והכי חשוב, אוטומציה של כל הסיפור בשעות הערב (הדוד נדלק כשהטמפטורה יורדת למתחת ל 40 מעלות ונכבה כשמגיע ל 46 מעלות)
- jagheadg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1185
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
מעניין.dondi כתב:יש אופציה למי שעובד עם מערכת zwave, יש פה מספר שירשורים עם פתרונות.
אצלי בבית זה עובד, חיווי על הטמפרטורה בדוד, הדלקה וכיבוי דרך המתג עצמו אן דרך המערכת והכי חשוב, אוטומציה של כל הסיפור בשעות הערב (הדוד נדלק כשהטמפטורה יורדת למתחת ל 40 מעלות ונכבה כשמגיע ל 46 מעלות)...
אתה יכול בבקשה לפרט את הפתרון בו אתה משתמש? זה נשמע בדיוק מה שגם אני מחפש.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
@jagheadg
·הוא משתמש בבקר zwave (בסביבות 500 ש"ח), מודול של zwave עם טמפ' (quibino), מד טמפ' (30 ש"ח), ואז לחבר מד טמפ' מהדוד למודול (שצריך להיות קרוב לבקר)
עוד פרטים תמצא פה: http://www.htmag.co.il/modules.php?nam ... sc&start=0
·הוא משתמש בבקר zwave (בסביבות 500 ש"ח), מודול של zwave עם טמפ' (quibino), מד טמפ' (30 ש"ח), ואז לחבר מד טמפ' מהדוד למודול (שצריך להיות קרוב לבקר)
עוד פרטים תמצא פה: http://www.htmag.co.il/modules.php?nam ... sc&start=0
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
אין כאן לעג,הכוונה שבאמת הצחקת אותי ממש שכתבת "בקטגוריית הקנייה הגרועה של השנה."Catskinner כתב:@mp3lll
·קשה לי לקבל שזה חבלי לידה כאשר המוצר הוזכר כאן לראשונה ב 2014 , נסקר ב 2015 ועוד מעט כבר חלפו שנתיים מאז שהאפליקציה לאנדרואיד עודכנה בפעם האחרונה.
אם זה עובד לשביעותך אז אשריך - באמת ובלי טיפה אחת של לעג או כפל לשון אבל אני אוכל איתו קש מהרגע הראשון....
ואתה כאן צודק, בניהול של המוצר הם די נכשלו, כנראה שזה עניין של מזל שלי זה עדיין עובד תקין ( בהתחלה היו בעיות אבל מסתבר שאלה היו בעיות של חשמל וראוטר)
מקווה שהגירסה החדשה תהיה טובה יותר, ולפחות יתנו שירות לכל אלה שלא עבד להם ויחליפו.
מישהו שמע/מכיר את www.switcheat.co.il ?
הבנתי שזה מבוסס broadlink.
אשמח לכל פיסת מידע כי לא הצלחתי למצוא כמעט כלום ו winter is coming...
הבנתי שזה מבוסס broadlink.
אשמח לכל פיסת מידע כי לא הצלחתי למצוא כמעט כלום ו winter is coming...