מתאם\ממיר לטלוויזיה חדשה שנרכשה מבריטניה
היי,
רכשתי מאמזון בריטניה את הטלוויזיה של Sony מדגם KD-49X8305C .
הטלוויזיה הגיעה עם השקע שבתמונה.
אני צריך לקנות מתאם מחשמל בריטי לאירופי על מנת לחבר אותה, אבל השאלה אם אני יכול לקנות מתאם פשוט ב20 שקלים או שצריך להשקיע במתאם איכותי שממיר כמו שצריך או משהו כזה, כי אני באמת לא מבין בזה.
אשמח אם תוכלו לעזור.
תודה מראש,
בר
רכשתי מאמזון בריטניה את הטלוויזיה של Sony מדגם KD-49X8305C .
הטלוויזיה הגיעה עם השקע שבתמונה.
אני צריך לקנות מתאם מחשמל בריטי לאירופי על מנת לחבר אותה, אבל השאלה אם אני יכול לקנות מתאם פשוט ב20 שקלים או שצריך להשקיע במתאם איכותי שממיר כמו שצריך או משהו כזה, כי אני באמת לא מבין בזה.
אשמח אם תוכלו לעזור.
תודה מראש,
בר
היי שוב,
הטלוויזיה חוברה, איכות הצפיה פשוט נהדרת שנכנסים לyoutube ומפעילים סרטוני 4K איכותיים רואים פשוט מדהים.
הטלוויזיה עם מערכת הפעלה Android, שמתפקדת קצת איטי אבל בסך הכל יחסית בסדר.
בערוצי HD בyes כגון ערוצי הספורט למיניהם ושידורים חיים של משחקי כדורגל וסרטים רואים לא משהו, ורציתי לשאול לגבי זה אם החלפת כבל HDMI יכול לשפר במקצת את איכות הצפייה, כי אני משתמש בכבל שהגיע עם הממיר.
הטלוויזיה חוברה, איכות הצפיה פשוט נהדרת שנכנסים לyoutube ומפעילים סרטוני 4K איכותיים רואים פשוט מדהים.
הטלוויזיה עם מערכת הפעלה Android, שמתפקדת קצת איטי אבל בסך הכל יחסית בסדר.
בערוצי HD בyes כגון ערוצי הספורט למיניהם ושידורים חיים של משחקי כדורגל וסרטים רואים לא משהו, ורציתי לשאול לגבי זה אם החלפת כבל HDMI יכול לשפר במקצת את איכות הצפייה, כי אני משתמש בכבל שהגיע עם הממיר.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
לא.. לצערנו אנחנו תקועים עם חברות שמאוד מתקמצנות על רוחב פס שהן מקצות לערוצים שלהם, ועם זה איכות התמונה יורדת, הכיווץ המאסיבי שהתוכן עובר יוצר שגיאות בשידור ומוריד משמעותית מאיכות התמונה.
איכות השידור הירודה בולטת במיוחד בתנועה מהירה, ככה שזה ממש לא עושה חסד לתוכן ספורט שמצולם, בגלל זה ספורט נראה לך פחות איכותי, שידור מהיר צריך יותר רוחב פס כדי להראות איכותי..
איכות השידור הירודה בולטת במיוחד בתנועה מהירה, ככה שזה ממש לא עושה חסד לתוכן ספורט שמצולם, בגלל זה ספורט נראה לך פחות איכותי, שידור מהיר צריך יותר רוחב פס כדי להראות איכותי..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20179
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
תנסה, אם יעבוד - יופי, אם לא אז תצטרך להחליף.
לדעתי לא תהיה עם זה בעיה. במיוחד אם תעבוד על 4K@30HZ.
לדעתי לא תהיה עם זה בעיה. במיוחד אם תעבוד על 4K@30HZ.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
זה תלוי בכרטיס מסך שלך.
היום רק סדרת ה1000 של NVIDIA וסדרת ה-400 של AMD תומכות ב-HDMI2.0, מה שדרוש ע"מ להוציא 4K@60HZ.
עם כרטיסים ישנים יותר יידרש מתאם DP ל-HDMI2.0 כדי (אולי, כי זה לא תמיד עובד חלק) לקבל 4K@60HZ.
היום רק סדרת ה1000 של NVIDIA וסדרת ה-400 של AMD תומכות ב-HDMI2.0, מה שדרוש ע"מ להוציא 4K@60HZ.
עם כרטיסים ישנים יותר יידרש מתאם DP ל-HDMI2.0 כדי (אולי, כי זה לא תמיד עובד חלק) לקבל 4K@60HZ.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אם אתה מוכן להשקיע 150-200 שקלים נוספים, תקנה כזה: http://www.club-3d.com/index.php/produc ... apter.html
ואז לא אמורה להיות לך בעיה.
https://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss ... hdmi2.0+dp
כאן, ישירות לבית, פחות מ-$37
ואז לא אמורה להיות לך בעיה.
https://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss ... hdmi2.0+dp
כאן, ישירות לבית, פחות מ-$37