16:9 ופסים שחורים
בשעה טובה קניתי vr5 ומיותר לציין שהיא מדהימה.
אבל, לקחתי היום את kill bill 2 ב-dvd ואז חשכו עיני.
מעל ומתחת לתמונה יש פסים שחורים. הכתוביות בעברית נמצאות בחלקן על התמונה ובחלקן על הפס השחור התחתון.
האם הסרט המקורי הוא בפורמט רחב יותר מ-16:9 וכך קודד הסרט ב-DVD (עם פסים), או שאני מגדיר משהו לא נכון במסך או במכשיר ה-DVD (אבל הגדרתי לו שהמסך שלי הוא 16:9) ?
אבל, לקחתי היום את kill bill 2 ב-dvd ואז חשכו עיני.
מעל ומתחת לתמונה יש פסים שחורים. הכתוביות בעברית נמצאות בחלקן על התמונה ובחלקן על הפס השחור התחתון.
האם הסרט המקורי הוא בפורמט רחב יותר מ-16:9 וכך קודד הסרט ב-DVD (עם פסים), או שאני מגדיר משהו לא נכון במסך או במכשיר ה-DVD (אבל הגדרתי לו שהמסך שלי הוא 16:9) ?
נראה לי שהבנתי בעצמי
טוב, אז המשכתי לקרוא בפורום והבנתי שרוב סרטי הקולנוע יוצאים בפורמט רחב יותר מ-16:9. אז איך מזהים על עטיפת ה-DVD שהסרט הוא באמת 16:9 ולא רחב יותר עם שתילה של פסים שחורים ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
יש תמונה של מלבן בחלק האחורי של כל דיסק.
שם מצויין אם הוא אנמורפי ומה היחס של התמונה בתוך המסגרת. זה נראה כמו מלבן בתוך ריבוע (או מלבן נוסף) ומספרים בתוכו.
אם כתוב שם מספר הגדול מ-16:9 (למשל 2.35 או 1.85) אז תדע שהסרט יכלול פסים גם על הפלאזמה.
שם מצויין אם הוא אנמורפי ומה היחס של התמונה בתוך המסגרת. זה נראה כמו מלבן בתוך ריבוע (או מלבן נוסף) ומספרים בתוכו.
אם כתוב שם מספר הגדול מ-16:9 (למשל 2.35 או 1.85) אז תדע שהסרט יכלול פסים גם על הפלאזמה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: