כבל טעינה ודאטא סמסונג מקורי
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
יש לי 3 מכשירים של סמסונג, ובאחד מהם הכבל המקורי פחות טוב מכבל סיני פשוט של 1.5 מטר.kingikra כתב:לפחות אחד מהם חייב להיות גם לדאטא. לא ניסיתי את הכבלים האלו. מעדיף ללכת על בטוח עם סמסונג
תודה...
בשלושת המכשירים הכבל המקורי הזה מטעין נורא לאט, ושני הכבלים האחרים עובדים טוב בשלושת המכשירים.
כך שכבל מקורי זו כנראה לא ערובה לאיכות טובה.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
זה כל הזמן הימור.
אני קניתי 4 כבלים זולים.
אחד מהם טוב יותר מכל הכבלים המקוריים שיש לי, השאר פחות טובים.
המקוריים שם גם של סמסונג וגם של HTC.
אני קניתי 4 כבלים זולים.
אחד מהם טוב יותר מכל הכבלים המקוריים שיש לי, השאר פחות טובים.
המקוריים שם גם של סמסונג וגם של HTC.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אז רכשתי אתמול שניים באורך של מטר וחצי. פתחתי אחד ודיברתי.
נתחיל קודם מעוצמת החיבור. צריך להפעיל טיפה כוח כדי להכניס את הצד של הפלאפון אבל אז זה תפוס חזק מאוד מה שמבטיח אפס התנתקויות כמו שקורה לי בכבלים הלא מקוריים.
דבר שני, המחשב ישר מזהה את המכשיר ופותח חלון להעברת דאטא. ולבסוף והכי חשוב, חיברתי למטען האלחוטי ושמתי עליו את המכשיר. זה הטעין אותו בקצב מטורף. כמו חיבור לחשמל עם מטען מקורי.
כל כבל עלה 70 ש"ח פה בארץ. סתם לצורך השוואה, לאייפון קניתי בדיוטי פרי כבל מקורי 2 מטר שעלה 180 ש"ח!
נתחיל קודם מעוצמת החיבור. צריך להפעיל טיפה כוח כדי להכניס את הצד של הפלאפון אבל אז זה תפוס חזק מאוד מה שמבטיח אפס התנתקויות כמו שקורה לי בכבלים הלא מקוריים.
דבר שני, המחשב ישר מזהה את המכשיר ופותח חלון להעברת דאטא. ולבסוף והכי חשוב, חיברתי למטען האלחוטי ושמתי עליו את המכשיר. זה הטעין אותו בקצב מטורף. כמו חיבור לחשמל עם מטען מקורי.
כל כבל עלה 70 ש"ח פה בארץ. סתם לצורך השוואה, לאייפון קניתי בדיוטי פרי כבל מקורי 2 מטר שעלה 180 ש"ח!