מה ההבדל בין דגמי ה-LCD החדשים של TOSHIBA
מדובר על הסדרה החדשה בשם REGZA.
באתר של TOSHIBA יש הפניה לאתר שלם שמיועד רק לסדרה החדשה. נראה מאוד מרשים.
בחנויות ראיתי דגמים שונים עם הכיתוב של הסדרה REGZA.
WL66, WL67 ו-WL68.
אחד המוכרים אחר לי שהכי חדש זה ה-WL68 ושמה שמיחד אותו זה משהו על 100Hz.
באתר של תושיבה יש רק את ה-WL66.
אני לא מבין.
מעבר לזה עדיין התמונה לא נראית לי להיט כשמסתכלים בשידורי כבלים. אני לא מבין איך עדיין לא פתרו את הבעיות האלו.
הלכתי להסתכל ביחד עם חברה שלי, לשנינו יש עיניים חדות (לצערנו - אחרת היינו מסתפקים במשהו זול). בקיצור לדעת שנינו איכות התמונה עדיין לא מספקת ולפעמים אפילו נראה ש-LCD זול מחברה לא מוכרת נותנת תמונה יותר טובה מה-TOSHIBA החדשה (וגם התמונה הזאת עדיין לא טובה)
מישהו יכול לסדר לי את העניינים בבקשה - מה ההבדל בין הדגמים ולמה אני צריך לצפות.
באתר של TOSHIBA יש הפניה לאתר שלם שמיועד רק לסדרה החדשה. נראה מאוד מרשים.
בחנויות ראיתי דגמים שונים עם הכיתוב של הסדרה REGZA.
WL66, WL67 ו-WL68.
אחד המוכרים אחר לי שהכי חדש זה ה-WL68 ושמה שמיחד אותו זה משהו על 100Hz.
באתר של תושיבה יש רק את ה-WL66.
אני לא מבין.
מעבר לזה עדיין התמונה לא נראית לי להיט כשמסתכלים בשידורי כבלים. אני לא מבין איך עדיין לא פתרו את הבעיות האלו.
הלכתי להסתכל ביחד עם חברה שלי, לשנינו יש עיניים חדות (לצערנו - אחרת היינו מסתפקים במשהו זול). בקיצור לדעת שנינו איכות התמונה עדיין לא מספקת ולפעמים אפילו נראה ש-LCD זול מחברה לא מוכרת נותנת תמונה יותר טובה מה-TOSHIBA החדשה (וגם התמונה הזאת עדיין לא טובה)
מישהו יכול לסדר לי את העניינים בבקשה - מה ההבדל בין הדגמים ולמה אני צריך לצפות.
68 - בעלת 100HZ וזמן תגובה של 6MS... נוסף על הכל זה תלוי איך בדיוק חיברו אותה והאם זה ליס או להוט...
על כל מקרה לי אישית יש את ה-32WL68P עם חיבורים של SCART מאחורה ורואים בה פשוט תענוג ... והשיא מבחינתי לפחות זה שבשידור סביר ומעלה רואים כדורגל בלי מריחות ובצורה מדהימה... וכשאני אני אומר "סביר" אני מתכוון כמעט לכל שידור שנתקלתי בו אפילו בארץ...

לגבי השאר אתה יכול לראות את הנתונים המדוייקים באתר של TOSHIBA, אישית התנסתי במשך שבוע עם ה-66 ולא הייתי מרוצה בכלל...
ואני יכול להגיד לך בלב שלם שעכשיו בכל פעם שאני רואה טלוויזיה אני פשוט שמח מחדש על הבחירה שעשיתי - פשוט תענוג ששווה כל אגורה.
על כל מקרה לי אישית יש את ה-32WL68P עם חיבורים של SCART מאחורה ורואים בה פשוט תענוג ... והשיא מבחינתי לפחות זה שבשידור סביר ומעלה רואים כדורגל בלי מריחות ובצורה מדהימה... וכשאני אני אומר "סביר" אני מתכוון כמעט לכל שידור שנתקלתי בו אפילו בארץ...
לגבי השאר אתה יכול לראות את הנתונים המדוייקים באתר של TOSHIBA, אישית התנסתי במשך שבוע עם ה-66 ולא הייתי מרוצה בכלל...
ואני יכול להגיד לך בלב שלם שעכשיו בכל פעם שאני רואה טלוויזיה אני פשוט שמח מחדש על הבחירה שעשיתי - פשוט תענוג ששווה כל אגורה.
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
מהוא ה p ב wl68p ?
לפי מה שכתבו אחרים באתר זה,דגמי p מצויידים בכניסת hdmi נוספת
ושתי כניסות scart שמאפשרות עבודה ב rgb במקום svideo מול ממיר.
אני קניתי 37wl68e ב 10049 ש"ח דרך אתר גיזמו.
אחלה טלביזיה.שילוב נהדר עם ממיר yesmax חדש.
ושתי כניסות scart שמאפשרות עבודה ב rgb במקום svideo מול ממיר.
אני קניתי 37wl68e ב 10049 ש"ח דרך אתר גיזמו.
אחלה טלביזיה.שילוב נהדר עם ממיר yesmax חדש.
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
מה אין בגירסת e ?
שוב,לפי הודעות שפורסמו בפורום בעבר,בדגמי p יש 2 כניסות scart וכניסת
hdmi נוספת שאין בדגמי e.
יש לפיליפס דגמי יוקרה שמשווקים בלעדית ע"י טופאודיו,אבל תמורת מחיר שערוריתי
הגבוה ב 150% מדגמי 68 של טושיבה,לטעמי ללא שום הצדקה.
hdmi נוספת שאין בדגמי e.
יש לפיליפס דגמי יוקרה שמשווקים בלעדית ע"י טופאודיו,אבל תמורת מחיר שערוריתי
הגבוה ב 150% מדגמי 68 של טושיבה,לטעמי ללא שום הצדקה.