חיבור דיסק און קי לרסיבר ישן
שלום לכל המומחים,
יש ברשותי רסיבר ישן של שרווד דגם rx 4010r שקניתי כשהייתי חייל לפני 23 שנה, עכשיו אני רוצה לשמוע את כל המוסיקה שיש לי במחשב, רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר מכשיר עם כניסת usb לרסיבר כך שאני אוכל לשמוע קבצי מוסיקה מדיסק און קי ואם יש במכשיר גם wifi אז בכלל מצוין, אני אצרף תמונה עם הכניסות שיש ברסיבר כי יכול להיות שאין שם כניסה מתאימה,
תודה.
יש ברשותי רסיבר ישן של שרווד דגם rx 4010r שקניתי כשהייתי חייל לפני 23 שנה, עכשיו אני רוצה לשמוע את כל המוסיקה שיש לי במחשב, רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר מכשיר עם כניסת usb לרסיבר כך שאני אוכל לשמוע קבצי מוסיקה מדיסק און קי ואם יש במכשיר גם wifi אז בכלל מצוין, אני אצרף תמונה עם הכניסות שיש ברסיבר כי יכול להיות שאין שם כניסה מתאימה,
תודה.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
·legopart כתב:בלוטוס מזהה אותו?...
בלוטוס ברסיבר בן 23?
·legopart כתב: אפשר ב SOUND IN לחבר אליו MP3 (קיימים MP3 שתומכים גם בכרטיס SD)...
מה זה SOUND IN?
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
אם אתה רוצה לשמוע את כל המוזיקה שיש לך במחשב לא יותר זול לחבר כבל בין המחשב לרסיבר?
כבל כזה
[img2=354x354]http://cdn.usbid.co.il/productimages/2556_big1.jpg[/img2]
כבל כזה
[img2=354x354]http://cdn.usbid.co.il/productimages/2556_big1.jpg[/img2]
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- of1978
-
- חבר ותיק

אז אתה צריך לחשוב על תקציב...
כי סטרימר עם יציאה אנלוגית זול זה אומר שיש לו DAC (ממיר פנימי בין דיגיטלי לאנלוגי) לא משהו, כלומר התוצאה תהיה לא משביעת רצון גם בשביל לא אודיופיל..
אופציה זולה ונוחה אך לא איכותית - אתה יכול לחבר טאבלט/סמאטרפון ישן מהיציאת אוזניות לרסיבר ולמשוך את התכנים מהמחשב ע"י WIFI בהנחה ששניהם מחוברים לאותה רשת ככה גם תהיה לך תצוגה נוחה של הקבצים תוכל לשמוע גם מהיוטיוב.
אופציה יקרה יותר ואיכותית זה לקנות נגן עם DAC מהחברות המובילות שיש לו כניסת USB עם WIFI או בלי החלטה שלך.
כי סטרימר עם יציאה אנלוגית זול זה אומר שיש לו DAC (ממיר פנימי בין דיגיטלי לאנלוגי) לא משהו, כלומר התוצאה תהיה לא משביעת רצון גם בשביל לא אודיופיל..
אופציה זולה ונוחה אך לא איכותית - אתה יכול לחבר טאבלט/סמאטרפון ישן מהיציאת אוזניות לרסיבר ולמשוך את התכנים מהמחשב ע"י WIFI בהנחה ששניהם מחוברים לאותה רשת ככה גם תהיה לך תצוגה נוחה של הקבצים תוכל לשמוע גם מהיוטיוב.
אופציה יקרה יותר ואיכותית זה לקנות נגן עם DAC מהחברות המובילות שיש לו כניסת USB עם WIFI או בלי החלטה שלך.
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
·EldadAdar כתב:תודה, אני אוכל לחבר סטרימר למגבר שלי? על פי התמונה של הרסיבר איזה חיבור יתאים?...
כפי שכתבתי לך, אתה יכול לחבר סטרימר דרך היציאה האנלוגית שלו (צמד RCA) לכל אחת מהכניסות ברסיבר מלבד PHONO.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- of1978
-
- חבר ותיק

·EldadAdar כתב:סליחה על הבורות אבל מה ההבדל בין סטרימר ל dac קראתי על כל דבר בנפרד ועדיין לא הבנתי מה ההבדל ביניהם....
סטרימר - מזרים מדיה כשמו כן הוא. מושך אליו קבצים באופן דיגיטלי ומזרים אותם הלאה
DAC - Digital to Analog Converter
רכיב שנמצא בכל מקום שצריך להמיר אות דיגיטלי לאנלוגי.
בכל קומבינציה בסופו של דבר צריך להיות DAC איפשהו בשרשרת כי המידע שיוצא בסופו של דבר מהרמקולים הוא אנלוגי
לדוגמא אצלך אין לך כניסות דיגיטליות ברסיבר(ברסיברים חדשים יש רכיב כזה שממיר את האות) לכן אין לו DAC פנימי אז אתה צריך סטרימר שיש לו DAC פנימי שיעשה לך את העבודה הזו. סטרימר עם יציאות אנלוגיות(בננות) יש לו DAC פנימי.
יש כאלה שקונים רק DAC יעודי שמחברים אותו למחשב בצד אחד ובצד האנלוגי לאוזניות/מגבר לאיכות טובה יותר
יש DACים איכותים יותר ופחות.
אגב אם אתה בוחר סטרימר אתה צריך שתהיה לך טלבזיה ליד בשביל לחבר אותה במקביל כדי לנווט במידע שאתה מנגן.
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- of1978
-
- חבר ותיק

· חפשEldadAdar כתב:תודה, יש מתאם בלוטות מסוים שיתאים ושאתה יכול להמליץ לי עליו?...
Logitech Bluetooth Audio Adapter
יש גם סינים בחמישית המחיר
קח בחשבון שזה על חשבון האיכות.
אם לא תרגיש בהבדל זכית
John Patrick Mason
John Patrick Mason
@EldadAdar
·
אם בא לך את ה best ויש לך טלפון תומך חפש מתאם שתומך ב aptx.
אמור להיות קצת יותר איכותי ממתאם רגיל בכל מה שקשור לדחיסה ואיכות האות.
אני הבאתי משהוא מ B&H בארהב והוא עובד פרפקט.. לא זוכר את שם היצרן.
·
אם בא לך את ה best ויש לך טלפון תומך חפש מתאם שתומך ב aptx.
אמור להיות קצת יותר איכותי ממתאם רגיל בכל מה שקשור לדחיסה ואיכות האות.
אני הבאתי משהוא מ B&H בארהב והוא עובד פרפקט.. לא זוכר את שם היצרן.
קונה ציוד אודיו תקול.
ניסיתי לבדוק במה מדובר ולפי מה שראיתי זה מתאם שעולה כמה מאות דולרים ב b&h וזה מתקרב כבר למחיר של סטרימר כשהמתאם של לוג'יטק עולה בארץ 190 שקל, נראה לי שאנסה אותו ואם הסאונד לא יהיה טוב נתחיל לחסוך למשהו איכותי יותר.