תוצאה דרמטית לתרופה ישראלית: השמידה עד 97% מנגיף האיידס
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73371
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4872702,00.html
בניסויים שנעשו לאחרונה במעבדת המחקר בבית חולים קפלן בדמם של חולי HIV נתקבלו תוצאות מפתיעות בהשמדת הנגיף. לטענת החוקרים, התרופה Gammora מהווה פריצת דרך לחיסול הווירוס שעלול לגרום למחלת האיידס
בניסויים שנעשו לאחרונה במעבדת המחקר בבית חולים קפלן בדמם של חולי HIV נתקבלו תוצאות מפתיעות בהשמדת הנגיף. לטענת החוקרים, התרופה Gammora מהווה פריצת דרך לחיסול הווירוס שעלול לגרום למחלת האיידס
-
Huber
- חבר במועדון HT

לא נראה, לפי הפרסומים הם כבר בשלב הניסויים הקליניים שזה שלב מאוד מתקדם:
"מחברת ציון פארמסוטיקל נמסר שלאור התוצאות הדרמטיות ב-HIV היא סבורה שהתרופה תדע להשמיד כל סוג של תא סרטני ובקרוב הם מתכוונים להתחיל בניסויים קליניים ב-12 סוגים סרטניים במספר בתי חולים ברחבי הארץ."
"השלב הבא, שיחול בקרוב, הוא לתת את התרופה בניסויי חמלה לחולים, בשיתוף משרד הבריאות."
זה כבר שלב הניסויים בבני אדם, ואם זה יעבור (וגם פה יש מצב שהתרופה צכשל אכשהו), אולי סופסוף תעלם אחת מהמחלות הנוראיות ביותר.
"מחברת ציון פארמסוטיקל נמסר שלאור התוצאות הדרמטיות ב-HIV היא סבורה שהתרופה תדע להשמיד כל סוג של תא סרטני ובקרוב הם מתכוונים להתחיל בניסויים קליניים ב-12 סוגים סרטניים במספר בתי חולים ברחבי הארץ."
"השלב הבא, שיחול בקרוב, הוא לתת את התרופה בניסויי חמלה לחולים, בשיתוף משרד הבריאות."
זה כבר שלב הניסויים בבני אדם, ואם זה יעבור (וגם פה יש מצב שהתרופה צכשל אכשהו), אולי סופסוף תעלם אחת מהמחלות הנוראיות ביותר.
-
Huber
- חבר במועדון HT

תמיד שווה להיות אופטימי. אם כבר אישרו להם ניסויים בבני אדם, זה אומר שהם בשלב די מתקדם, וגם אם זה יקח כמה שנים, עדיף מתקווה שאולי יום אחד יצוץ משהו, או מהמצב הנוכחי בהם החולים תלויים בקוקטיילים שבמקרה הטוב מאריך חיים ולא מחסל את המחלה, לא? שלא לדבר על הגאווה שכזו תרופה פותחה בישראל כשאני מניח שרב העולם המערבי מנסה למצוא לזה מרפא.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35100
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
נחזיק לזה אצבעות שיצליח ומהר
פשוט היה לא מזמן מאמר שדיבר על כל הגילויים האלה, שלמעשה הפירסומים מוקדמים הרבה יותר מדי וגם מגזימים בתיאורי ההצלחה של הנסויים ובסופו של דבר יותר מזיקים ממועילים למחקר ועלולים לפגוע במימון....
פשוט היה לא מזמן מאמר שדיבר על כל הגילויים האלה, שלמעשה הפירסומים מוקדמים הרבה יותר מדי וגם מגזימים בתיאורי ההצלחה של הנסויים ובסופו של דבר יותר מזיקים ממועילים למחקר ועלולים לפגוע במימון....
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
פרופורציות..Huber כתב: זה כבר שלב הניסויים בבני אדם, ואם זה יעבור (וגם פה יש מצב שהתרופה צכשל אכשהו), אולי סופסוף תעלם אחת מהמחלות הנוראיות ביותר....
מאז אותה תרופת קוקטייל, המחלה הזו, וודאי במדינות מערביות מפותחות, כבר אינה נמנית על אלה הנוראיות.
כיום, אדם צעיר שנחשף לנגיף, יכול להתבגר ולהזדקן בצורה שאינה יוצאת דופן מאדם בריא, תוך איכות חיים טובה מאוד.
אגב, אשה צעירה שנושאת את הנגיף, אם תדע ותעדכן כמובן את רופאיה מראש בדבר נשאותה, תוכל להביא ילד לעולם באופן שהוא לא יישא את הנגיף.
ברור היום שיש מחלות "נוצצות" פחות, וגרועות בהרבה, שאמנם לא "הורגות", אך גורמות לאיכות חיים ירודה ולסבל גדול מאוד, ושאינן מקבלות שום מענה ברמה הטיפולית, ואפילו אל ברמה הסימפטומטית.
נשאי HIV כבר מזמן לא ברשימה הזו.
מה שכן, הועלתה אפשרות שה- gammora יכולה להוות פריצת דרך לטיפול בסרטן, ובקרוב יחל ניסוי על בני אשם בהקשר של 12 סוגי סרטן שונים. זו יכולה להיות בשורה..
...
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
נחזיק אצבעות שמאמת יגמרו עם המחלה הזו כי חבל על כל סנט שהולך לטובת מחקר לתרופות "טובות יותר".
את המחלה הזו האנשות היתה יכולה למגר בחינוך ומחיר של חבילת קונדומים. יש לי כמה הסברים למה זה לא קרה ולמה נשפכו מאות מליארדים ואולי יותר על חקר ומציאת תרופה לאיידס אבל אני אשמור אותם לעצמי.
את כל מאות המיליארדים שהושקעו אפשר ורצוי היה לנתב למחלות שהמחקר שלהם נמצא בחיתולים ( מבחינת התקדמות ).
M.S, אלצהיימר, פרקינסון ו A.L.S ( ויש עוד רבות אחרות ומזעזעות שאף אחד לא שמע עליהם ולא ישמע עליהם - מחלות שמספר החולים בהם כל כך מצומצם שאף חברת תרופות ואף ממשלה בעולם לא מתכוונת להוציא כסף למחקרים ותרופות ) אבל למחלות האלו אין לובי מספיק חזק, אין פנים, אין כוכבי קולנוע עם סרטים אדומים על דש של שמלה ב 47 אלף דולר.
פאק, רק לכתוב על זה שורף לי את כל הפיזוים.
שמעתי שקופות החולים מתכוונות לחלק תרופות מונעות איידס לאנשים בקבוצות סיכון שמקיימים יחסי מין לא מוגנים.
http://www.mako.co.il/pride-positive/Ar ... 851006.htm
**** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תשלחו אותם הביתה עם חבילת קונדומים. תעשו עם הכסף שלנו דברים אחרים !!!!!!
את המחלה הזו האנשות היתה יכולה למגר בחינוך ומחיר של חבילת קונדומים. יש לי כמה הסברים למה זה לא קרה ולמה נשפכו מאות מליארדים ואולי יותר על חקר ומציאת תרופה לאיידס אבל אני אשמור אותם לעצמי.
את כל מאות המיליארדים שהושקעו אפשר ורצוי היה לנתב למחלות שהמחקר שלהם נמצא בחיתולים ( מבחינת התקדמות ).
M.S, אלצהיימר, פרקינסון ו A.L.S ( ויש עוד רבות אחרות ומזעזעות שאף אחד לא שמע עליהם ולא ישמע עליהם - מחלות שמספר החולים בהם כל כך מצומצם שאף חברת תרופות ואף ממשלה בעולם לא מתכוונת להוציא כסף למחקרים ותרופות ) אבל למחלות האלו אין לובי מספיק חזק, אין פנים, אין כוכבי קולנוע עם סרטים אדומים על דש של שמלה ב 47 אלף דולר.
פאק, רק לכתוב על זה שורף לי את כל הפיזוים.
שמעתי שקופות החולים מתכוונות לחלק תרופות מונעות איידס לאנשים בקבוצות סיכון שמקיימים יחסי מין לא מוגנים.
**** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תשלחו אותם הביתה עם חבילת קונדומים. תעשו עם הכסף שלנו דברים אחרים !!!!!!
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
Huber
- חבר במועדון HT

·Lior_M כתב:
**** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תשלחו אותם הביתה עם חבילת קונדומים. תעשו עם הכסף שלנו דברים אחרים !!!!!!...
ברור שקונדום הכי מומלץ והכי יעיל, אבל אם יש כדור שיש לו סיכוי של 96% אחוז למנוע הדבקה, אני לא רואה סיבה למה לא להשתמש בו, במיוחד באוכלוסיות עם סיכון גבוה.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

·Huber כתב:·......
ברור שקונדום הכי מומלץ והכי יעיל, אבל אם יש כדור שיש לו סיכוי של 96% אחוז למנוע הדבקה, אני לא רואה סיבה למה לא להשתמש בו, במיוחד באוכלוסיות עם סיכון גבוה....
האוכלוסיה בסיכון גבוה לא בגלל שזו גזירת שמיים או לא עלינו מחלה גנטית שלא ניתן להימנע ממנה. היא בסיכון משום שהיא מעמידה את עצמה בסיטואציה הזו.
לחלק להם תרופה מונעת זה כמו להגיד להם להמשיך להתנהג בצורה לא אחראית ומכיוון שבסופו של דבר הכל זה כסף, זה כנראה בא על חשבון משהו או מישהו אחר.
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
Huber
- חבר במועדון HT

ליאור - מסכים ולא מסכים. עובדה היא שגם אחרי מאמצי "חינוך" והסברה עדיין חלק נרחב מהאוכלוסיה הזו מתנסה במין לא מוגן. אז מה עדיף, לתמוך באכולוסיה חולה במשך כל חייהם, או לתת תרופעה מונעת?
בנוסף, אני יכול להגיד לך שבתקופות שהייתי רווק, היו לא מעט מיקרים שהייתי במערכת מינית עם נשים שלא יצא לי ולהן להיבדק. אז כן, משתמשים בקונדום, אבל קרה לי אישית מיקרים שמצאתי קונדום לקוי, או שקונדום נפל (נדיר אבל קורה) במהלך המשגל ועוד. אם זו הייתה תרופה זמינה, הייתי משתמש בה גם ברווקותי בנוסף לקונדום, בתקופות בהן אינני במערכת זוגית ארוכת טווח.
בקיצור - אינני רואה מניעה להפיכת תרופה שכזו לזמינה לרכישה, במיוחד לאוכלוסיות בסיכון גבוה.
בנוסף, אני יכול להגיד לך שבתקופות שהייתי רווק, היו לא מעט מיקרים שהייתי במערכת מינית עם נשים שלא יצא לי ולהן להיבדק. אז כן, משתמשים בקונדום, אבל קרה לי אישית מיקרים שמצאתי קונדום לקוי, או שקונדום נפל (נדיר אבל קורה) במהלך המשגל ועוד. אם זו הייתה תרופה זמינה, הייתי משתמש בה גם ברווקותי בנוסף לקונדום, בתקופות בהן אינני במערכת זוגית ארוכת טווח.
בקיצור - אינני רואה מניעה להפיכת תרופה שכזו לזמינה לרכישה, במיוחד לאוכלוסיות בסיכון גבוה.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

·Huber כתב:ליאור - מסכים ולא מסכים. עובדה היא שגם אחרי מאמצי "חינוך" והסברה עדיין חלק נרחב מהאוכלוסיה הזו מתנסה במין לא מוגן. אז מה עדיף, לתמוך באכולוסיה חולה במשך כל חייהם, או לתת תרופעה מונעת?
בקיצור - אינני רואה מניעה להפיכת תרופה שכזו לזמינה לרכישה, במיוחד לאוכלוסיות בסיכון גבוה....
כן רק שאת התרופה מחלקים חינם רק לחלק מהאוכלוסייה ושזה בא על חשבון תרופה אחרת לאוכלוסיה אחרת שלא יכולה לשנות את הסיכון שבו היא נמצאת זה לא הוגן.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
Huber
- חבר במועדון HT

הוגן, לא הוגן - כל מצב בו מונעים מחלה קשה מבורך. החיים לא הוגנים, יש הרבה מה לתקן והרבה מלחמות אם ממש מתחשק לך לשנות, להילחם במתן תרופה שמונעת מחלה קשה נשמע לי מאבק מיותר. מה שדווקא לא הוגן פה שזה רק לחלק מהאוכלוסיה ושהשאר לא יכול אפילו לרכוש אותה בתשלום.