אקדים ואומר שאני רחוק מלהיות מומחה בנושא אבל יש לי סלון קצת דומה ואני וההנהלה בהחלט שוברים את הראש בנושא.. אז כמה דברים מהדיונים בבית שלי
לסלון כמו בתמונה הייתי מחפש סנטר שמעוצב בסגנון של מקרן קול , שיהיה "נמוך וארוך" ומציב אותו מתחת לטלווזיה .. מצאתי דיון כזה פה:
http://www.avsforum.com/forum/195-soundbars/1089692-soundbar-center-speaker.html#post24692406
(הלוואי שיצרנים יתחילו לעצב סנטרים כמו מקרני קול)
אופציה אחרת לחפש סנטר שיהיה "רהיט" בפני עצמו ויוסיף קצת צבע לסלון כמו בתמונה (מהמם אבל קריר ולטעמי זקוק לזריקת צבע), למשל Kef ls50 לבן ולהציב אותו לרוחב מתחת לטלווזיה... אילולא גב העץ הייתי שם את הטלווזיה על זרוע ושולח אותה קצת קדימה שתרחף מעל קצה המזנון בקו אחד עם המדפים
לגבי ימני/שמאלי זה גם תלוי אם קונים חדשים ואם מדברים על רצפתי או מדפי ..
אחד הרעיונות שאנחנו לועסים זה kef ls50 על מעמדי atacama aurora 6 שהם חלולים ואפשר למלא בחול צבעוני או אבנים צבעוניות ..
או לחפש רמקולים רצפתיים בעיצוב שמתכתב עם המזנון , בלי לראות את הרמקולים או המזנון במציאות זה נורא קשה אבל לסלון כמו בתמונה אולי הייתי משדך q acoustics 3050 בצבע לבן ..
כמובן שאני לא יודע באמת איך יראה הסלון האמיתי ובטח שלא אם מדובר על רמקולים קיימים או חדשים ובטח שלא מה התקציב .. אני סתם בונה על זה שאמרת שרעיונות יתקבלו בברכה