Kef ls50 עם רסיבר Onkyo tx-nr636

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
bsc15 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 121
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #1 

שלום

ברשותי רסיבר Onkyo tx-nr636, כרגע מחובר לרמקולים Alpha technology Reference 1 וסראונד של morel sp1.

למרות שהרמקולים הקדמיים לא משהו מבחינת מוזיקה, מצאתי אותם מצויינים לקולנוע בייתי (ואני מודע לכך שהם לא נחשבים רמקולים איכותיים) ואפילו לא הייתי צריך סאב וופר מאחר והבס שלהם פשוט מרעיד את הבית ואפילו די מדוייק.

מצאתי דיל מצויין ל-KEF ls50 באמאזון גרמניה ופשוט קניתי מתוך רצון לשפר את איכות המוזיקה אבל פתאום התגנב לליבי חשש שהרסיבר שלי חלש מדי לרמקולים האלו ואני לא אצליח להינות מהם.

מאחר והקנייה היתה ספונטנית, לא ממש הקצבתי שום תקציב לשדרוג הרסיבר או קנייה של מגבר נפרד, גם מתוך הבנה שאצטרך סוף סוף לקנות סאב וופר להשלים את ה-KEF וגם שהדבר הבא בתור מבחינתי היה לשדרג את הסראונד למשהו כמו ה-KEF 3005.

בקיצור, האם זה קריטי לשדרג את הרסיבר? האם אני אוכל להינות מהרמקולים עם הרסיבר הזה? במידה ולא, מה הייתם ממליצים לעשות בהוצאה סבירה יחסית?

תודה מראש

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 115 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #2 

אם אתה אוהב את השילוב אין צורך.
אגב כמה עלה לך ? האם היה שילוח ישירות ארצה ?
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #3 

האם זה קריטי לשדרג את הרסיבר?
...
לא.
אם אני אוכל להינות מהרמקולים עם הרסיבר הזה?
...
בודאי, אבל עד שלא תשווה עם רסיבר או מגבר סטריאו אחר לא תדע אם יש מקום לשיפור מבחינתך.

bsc15 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

of1978 כתב:אם אתה אוהב את השילוב אין צורך.
אגב כמה עלה לך ? האם היה שילוח ישירות ארצה ?
...
·404. יורו. חברת צד שלישי באמאזון גרמניה.

שולחים לארץ אבל כדי להימנע ממיסים שלחתי למדינה אירופאית שאני עובד בה הרבה ואביא אותם לארץ במזוודה.

bsc15 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

HazooM כתב:
...
...
בודאי, אבל עד שלא תשווה עם רסיבר או מגבר סטריאו אחר לא תדע אם יש מקום לשיפור מבחינתך.
...
·בכל הפורומים שקראתי בחו"ל שללו את הרסיבר כחלש מדי, אבל אני משער שבאמת אין טוב יותר מלשמוע בעצמי.

תודה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”