. כבר נמאס, לא יודע מה לקנות!
היי,
מחפש 65", מרחק 4 מטרים,
RTINGS עושה בדיקות מקפיות ואמינות (אני מאמין), אבל זה קצת מבאס כי זה לא משאיר הרבה אופציות,
מקום ראשון הOLEDים - ממש ממש יקרים ולא בתציב
מקום שני - SAMSUNG KS8000 - הבדל של 10,000 - 13,000 ש"ח פחות מהOLED, רק ביבוא מקביל - ואין 3D
הKS8500/9000/9500 לא יותר טובים מה8000 אבל כולם קעורים למי שאוהב וגם יותר יקרים,
מקום שלישי Sony XBR65X930D ששם הINPUT LAG לא משהו וזה רק יבוא מקביל,
ואז כל השאר,
הסתכלתי על UH9500 SUPER UHD של LG והביקורת ככה ככה, ציון 7.6, מה זה אומר?? שהיא לא טובה? להסתמך על זה? והיא יותר יקרה מה KS8000 אבל כן 3 שנים אחריות,
בקיצור מבלבל! לא יודע מה לקנות
מחפש 65", מרחק 4 מטרים,
RTINGS עושה בדיקות מקפיות ואמינות (אני מאמין), אבל זה קצת מבאס כי זה לא משאיר הרבה אופציות,
מקום ראשון הOLEDים - ממש ממש יקרים ולא בתציב
מקום שני - SAMSUNG KS8000 - הבדל של 10,000 - 13,000 ש"ח פחות מהOLED, רק ביבוא מקביל - ואין 3D
הKS8500/9000/9500 לא יותר טובים מה8000 אבל כולם קעורים למי שאוהב וגם יותר יקרים,
מקום שלישי Sony XBR65X930D ששם הINPUT LAG לא משהו וזה רק יבוא מקביל,
ואז כל השאר,
הסתכלתי על UH9500 SUPER UHD של LG והביקורת ככה ככה, ציון 7.6, מה זה אומר?? שהיא לא טובה? להסתמך על זה? והיא יותר יקרה מה KS8000 אבל כן 3 שנים אחריות,
בקיצור מבלבל! לא יודע מה לקנות
אתה סתם מחמיר עם עצמך.
הביקורות באתר הזה זה למקצוענים ומתייחסים לכל פרט הכי קטן.
מה הדרישות שלך? מה אתה מתכוון לראות?
אין מושלם, תגיע להחלטה מה הכי חשוב לך בטלוויזיה ולפי זה תקנה. כדי לקבל הכל מהכל צריך להשקיע המון כסף שלא בהכרח מצדיק.
הביקורות באתר הזה זה למקצוענים ומתייחסים לכל פרט הכי קטן.
מה הדרישות שלך? מה אתה מתכוון לראות?
אין מושלם, תגיע להחלטה מה הכי חשוב לך בטלוויזיה ולפי זה תקנה. כדי לקבל הכל מהכל צריך להשקיע המון כסף שלא בהכרח מצדיק.
dudi
ל KS9500 של סמסונג יש תמונה מצויינת
כשקניתי גם אני הייתי מאוכזב מזה שזמינה רק בגרסה קעורה אבל גיליתי שזה לא מפריע ואפילו נחמד (תורם משהוא לתחושת העומק)
אני ממליץ בחום.
תלת מימד לא קריטי עבורי
ל KS9500 של סמסונג יש תמונה מצויינת
כשקניתי גם אני הייתי מאוכזב מזה שזמינה רק בגרסה קעורה אבל גיליתי שזה לא מפריע ואפילו נחמד (תורם משהוא לתחושת העומק)
אני ממליץ בחום.
תלת מימד לא קריטי עבורי
קונה ציוד אודיו תקול.