שרשור תגובות: V20 של LG בישראל ומגיע עם חבילת הטבות

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
שלח תגובה
EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3319
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 846 פעמים

שליחה #1 

eli007
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 973
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #2 

פעם ראשונה שרונלייט נותנת רק שנה אחריות, כנראה בגלל כל הבעיות שיש לה עם ה G4.
אישית כל עוד רונלייט היא היבואנית ונותנת האחריות אני לא מתקרב ל LG יותר.

matanh123
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 122
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

אישית אני מעדיף נקסוסים פיקסלים הכי טובים. אבל הכי מסקרן זה האיכות שמה המשופרת שיש פה. כי בפלאפונים האיכות שמע לא משהו

moss5
טרול
טרול
תגובות: 467
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #4 

בשום פנים ואופן אני לא מוכן להיכנס לבוץ הטובעני הזה שנקרא LG.
הם איבדו את האמון שלהם בלקוחות כבר ממזמן.
גם אם ירעיפו על הלקוחות שלהם 5000 ש"ח מתנות-אני לא נוגע...
המזל שלהם עד עכשיו שהם לא קיבלו איזה ייצוגית בכמה מאות מליוני דולר

eli007
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 973
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #5 

moss5 כתב:בשום פנים ואופן אני לא מוכן להיכנס לבוץ הטובעני הזה שנקרא LG.
הם איבדו את האמון שלהם בלקוחות כבר ממזמן.
גם אם ירעיפו על הלקוחות שלהם 5000 ש"ח מתנות-אני לא נוגע...
המזל שלהם עד עכשיו שהם לא קיבלו איזה ייצוגית בכמה מאות מליוני דולר
...
·היצוגית בדרך.

ngold7
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 843
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 133 פעמים

שליחה #6 

יש לי את הV 20 מזה שבוע. החלפתי את הNOTE 7 איתו.
הטלפון עצמו טוב מאוד, אבל לא מצוין.
המסך מעולה, חלק, בהיר ואיכותי. (אבל לא כמו הNOTE)
מבחינת הפיצ'רים: המסך השני שימושי מאוד, ואני מוצא את עצמי משחק איתו כל הזמן. אומנם אין בו שום דבר שאי אפשר לעשות בכל טלפון אחר מבחינת השליטה ליפני פתיחת הטלפון, אבל בגלל שהוא כל הזמן פועל, זה נוח. לדוגמא בשמיעת מוזיקה, תמיד אפשר להעביר שיר קדימה אחורה וכו. מאוד שימושי.
גוף ההטלפון חלק מאוד, מה שאומר שחייבים מגן כדי שלא יחליק. לי יש את זה ואני מאוד מרוצה https://www.amazon.com/gp/product/B01K5 ... UTF8&psc=1
ליפני כמה ימים ישבתי על הרצפה, ונפל לי הטלפון (ללא המגן) ואז קרה משהו שלא ראיתי מזה שנים! הטלפון התפרק לשלושה חלקים, פלאשבק רציני לימים עברו.

לגבי פתיחת הטלפון עם הכפתור האחורי, זה נחמד מאוד ואפילו יותר יעיל. אין צורך ללחוץ על הכפתור, מספיק נגיעה קלה והטלפון פתוח. יש גם אפשרות של לחיצה כפולה על המסך והכנסת קוד בין 4 ספרות, לא יעיל, אבל גם לא "חייבים" להרים אותו מהשולחן.

עוד אין לי ביקורת אמיתית על המצלמה, היא טובה, אבל ממש לא כמו המצלמה של הNOTE, אפילו לא קרוב.. הפיצ'ר של העדשה הרחבה די מיותר, במיוחד בגלל שהאיכות של התמונה משמעותית יותר גרועה.
מבחינת צילום לילה התוצאה טובה מאוד. (לא, לא כמו של הNOTE)

הטלפון מגיעה עם IR מובנה שזו היתה הפתעה בשבילי, ואני מוצא את עצמי משתמש בזה המון.

חיי הסוללה הם לא משהו, אני לרוב מסיים את היום עם פחות מ15%, למרות שאני משתמש כבד, אבל עם הטלפונים הקודמים שהיו לי בשלושה חודשים האחרונים לא היה לי את הבעיה הזו.(LUMIA 1520, NOTE7, EDGE7,NOTE7)
היה כיף להחליף טלפון כל כמה שבועות כי סמסונג נפלו על הראש...

הטלפון לא עמיד למים, וללא טעינה אלחוטית, אבל מי (חוץ מסמסונג) חשב שזה MUST ליפני חצי שנה...

ועכשיו לסיבה שבגללה קניתי את הטלפון הזה, DAC
בהתחשב בזה שכאשר אני שומע בעוזניות זה רק מהטלפון, ואני שומע די הרבה, כבר הרבה זמן אני שוקל לקנות DAC חיצוני. ואז LG החליטו להכניס DAC עם מגבר.. התוצעה מדהימה לא פחות. אני הרבה זמן חושב שאני צריך אוזניות חדשות, אני כבר חמש שנים עם BOSE QC15. אבל הטלפון הזה נתן להם כל כך הרבה! הגבוהים הרבה יותר ברורים והבאס נהייה פאנצי כמו שצריך, וזה ליפני ששיחקתי עם כל האפשרוית.. כמו כן בשבועות הקרובים אני צריך לקבל מLG אוזניות B&O H3 מתנה.
בגלל זה קניתי ואני מאוד מאוד מאוד מרוצה מהתוצאה!

ידעתי שאני אפסיד הרבה מכל בחירה שאעשה, אני אישית העדפתי את הDAC על כל דבר אחר ואני ממליץ על הטלפון רק למי שהסאונד חשוב לו, וגם הבטרייה הנשלפת, חוץ מזה אין לטלפון הזה יתרונות משמעותיים כל שהם על הפיקסל שיבוא (נראה ומרגיש בדיוק כמו אייפון) או אייפון 7+ או סמסונג (כל עוד לא צריך להחזיר, לקבל אחר זמני, לקבל מחדש אחד "תקין" ואז למצוא את עצמך צריך לבחור שוב מחדש)
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past

moss5
טרול
טרול

שליחה #7 

ngold7 כתב:יש לי את הV 20 מזה שבוע. החלפתי את הNOTE 7 איתו.
הטלפון עצמו טוב מאוד, אבל לא מצוין.
המסך מעולה, חלק, בהיר ואיכותי. (אבל לא כמו הNOTE)
מבחינת הפיצ'רים: המסך השני שימושי מאוד, ואני מוצא את עצמי משחק איתו כל הזמן. אומנם אין בו שום דבר שאי אפשר לעשות בכל טלפון אחר מבחינת השליטה ליפני פתיחת הטלפון, אבל בגלל שהוא כל הזמן פועל, זה נוח. לדוגמא בשמיעת מוזיקה, תמיד אפשר להעביר שיר קדימה אחורה וכו. מאוד שימושי.
גוף ההטלפון חלק מאוד, מה שאומר שחייבים מגן כדי שלא יחליק. לי יש את זה ואני מאוד מרוצה https://www.amazon.com/gp/product/B01K5 ... UTF8&psc=1
ליפני כמה ימים ישבתי על הרצפה, ונפל לי הטלפון (ללא המגן) ואז קרה משהו שלא ראיתי מזה שנים! הטלפון התפרק לשלושה חלקים, פלאשבק רציני לימים עברו.

לגבי פתיחת הטלפון עם הכפתור האחורי, זה נחמד מאוד ואפילו יותר יעיל. אין צורך ללחוץ על הכפתור, מספיק נגיעה קלה והטלפון פתוח. יש גם אפשרות של לחיצה כפולה על המסך והכנסת קוד בין 4 ספרות, לא יעיל, אבל גם לא "חייבים" להרים אותו מהשולחן.

עוד אין לי ביקורת אמיתית על המצלמה, היא טובה, אבל ממש לא כמו המצלמה של הNOTE, אפילו לא קרוב.. הפיצ'ר של העדשה הרחבה די מיותר, במיוחד בגלל שהאיכות של התמונה משמעותית יותר גרועה.
מבחינת צילום לילה התוצאה טובה מאוד. (לא, לא כמו של הNOTE)

הטלפון מגיעה עם IR מובנה שזו היתה הפתעה בשבילי, ואני מוצא את עצמי משתמש בזה המון.

חיי הסוללה הם לא משהו, אני לרוב מסיים את היום עם פחות מ15%, למרות שאני משתמש כבד, אבל עם הטלפונים הקודמים שהיו לי בשלושה חודשים האחרונים לא היה לי את הבעיה הזו.(LUMIA 1520, NOTE7, EDGE7,NOTE7)
היה כיף להחליף טלפון כל כמה שבועות כי סמסונג נפלו על הראש...

הטלפון לא עמיד למים, וללא טעינה אלחוטית, אבל מי (חוץ מסמסונג) חשב שזה MUST ליפני חצי שנה...

ועכשיו לסיבה שבגללה קניתי את הטלפון הזה, DAC
בהתחשב בזה שכאשר אני שומע בעוזניות זה רק מהטלפון, ואני שומע די הרבה, כבר הרבה זמן אני שוקל לקנות DAC חיצוני. ואז LG החליטו להכניס DAC עם מגבר.. התוצעה מדהימה לא פחות. אני הרבה זמן חושב שאני צריך אוזניות חדשות, אני כבר חמש שנים עם BOSE QC15. אבל הטלפון הזה נתן להם כל כך הרבה! הגבוהים הרבה יותר ברורים והבאס נהייה פאנצי כמו שצריך, וזה ליפני ששיחקתי עם כל האפשרוית.. כמו כן בשבועות הקרובים אני צריך לקבל מLG אוזניות B&O H3 מתנה.
בגלל זה קניתי ואני מאוד מאוד מאוד מרוצה מהתוצאה!

ידעתי שאני אפסיד הרבה מכל בחירה שאעשה, אני אישית העדפתי את הDAC על כל דבר אחר ואני ממליץ על הטלפון רק למי שהסאונד חשוב לו, וגם הבטרייה הנשלפת, חוץ מזה אין לטלפון הזה יתרונות משמעותיים כל שהם על הפיקסל שיבוא (נראה ומרגיש בדיוק כמו אייפון) או אייפון 7+ או סמסונג (כל עוד לא צריך להחזיר, לקבל אחר זמני, לקבל מחדש אחד "תקין" ואז למצוא את עצמך צריך לבחור שוב מחדש)
...
·

וזה עוד לפני שכל המחלות של LG מתגלות....

ngold7
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 843
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 133 פעמים

שליחה #8 

moss5 כתב:
...
...
·

וזה עוד לפני שכל המחלות של LG מתגלות....
...
·כל מה שרשמתי זה בהשוואה לnote7 שמבחינת המסך והמצלמה הוא היה הטוב ביותר! כל האחרים די דומים לv20 ולכל אחד הפיצ'רים שלו. לזה מצלמה כזו לזה הגנה כזו וכו.. לי הDAC היה חשוב יותר. מחלות,בעיות.. לכל טלפון יש. אני מאושר מאוד.

moss5
טרול
טרול

שליחה #9 

ngold7 כתב:
...
...
·כל מה שרשמתי זה בהשוואה לnote7 שמבחינת המסך והמצלמה הוא היה הטוב ביותר! כל האחרים די דומים לv20 ולכל אחד הפיצ'רים שלו. לזה מצלמה כזו לזה הגנה כזו וכו.. לי הDAC היה חשוב יותר. מחלות,בעיות.. לכל טלפון יש. אני מאושר מאוד.
...
·

עזוב
במקום להתמקד באיכות רכיבים והרכבה החברה הזו מתמקדת כל שנה בדברים שוליים: DAC,מודולים,סוללה מתפרקת וכד'
לא פלא שהמסכים שלה נצרבים,לוחות האם נדפקים,רכיבי ה GPS שובקים חיים אחרי 3 חודשים,כפתורים יוצאים מכלל פעולה ועוד...

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”