Text to speech - איך עושים את זה ב-Vera
שלום לכולם,
להפתעתי ולאכזבתי, אלקסה לא תומכת בפונקציה של Text To Speech (TTS), או בשום אופציה אחרת להקריא משפט לבחירת המשתמש.
אני יודע שיש אופציה לבצע את זה עם Sonos ביחד עם הפלאגין של Vera, אבל זו אופציה קצת יקרה (Play 1 , הדגם הזול ביותר, עולה 200 דולר...).
אשמח לשמוע הצעות ורעיונות איך לבצע את זה. המטרה בגדול לקבל פידבק קולי כאשר פעולות מסויימות מתבצעות (למשל בנטרול אזעקה אוטומטי בכניסה לבית).
אשמח גם לשמוע חוות דעת ממי שעובד עם Sonos ו-Vera וחוות דעת כללית על Sonos.
תודה לעונים
להפתעתי ולאכזבתי, אלקסה לא תומכת בפונקציה של Text To Speech (TTS), או בשום אופציה אחרת להקריא משפט לבחירת המשתמש.
אני יודע שיש אופציה לבצע את זה עם Sonos ביחד עם הפלאגין של Vera, אבל זו אופציה קצת יקרה (Play 1 , הדגם הזול ביותר, עולה 200 דולר...).
אשמח לשמוע הצעות ורעיונות איך לבצע את זה. המטרה בגדול לקבל פידבק קולי כאשר פעולות מסויימות מתבצעות (למשל בנטרול אזעקה אוטומטי בכניסה לבית).
אשמח גם לשמוע חוות דעת ממי שעובד עם Sonos ו-Vera וחוות דעת כללית על Sonos.
תודה לעונים
יש לי סונוס וורה, הממשק עובד די טוב, וכן הTTS.
אני יכול להגיד לך שכל הלוגיקה שלי עובדת עם openhab ואז אני מרים שרת שאחד מיכולותיו זה TTS.
ייתכן ואפשר להרים שרת ביניים שישלח פקודה לecho להגיד משהו. (האם אפשר לומר לה להגיד משהו?)
בכל אופן אני משתמש בו בעיקר לשמיעה של שירים וכד' דרך האינטרנט, והוא מאוד איכותי ומעולה! אין לו בעיות buffering (באותו חיבור שמכשירים אחרים נופלים..).
היתרון הגדול שלו מאשר של echo שדרכו אפשר לשמוע תכנים של google music (וזה מה שגרם לי לבחור דווקא אותו).
אם יש לך כוח לכתוב משהו אז אפשר להעזר בזה:
https://www.npmjs.com/package/alexa-app
אני יכול להגיד לך שכל הלוגיקה שלי עובדת עם openhab ואז אני מרים שרת שאחד מיכולותיו זה TTS.
ייתכן ואפשר להרים שרת ביניים שישלח פקודה לecho להגיד משהו. (האם אפשר לומר לה להגיד משהו?)
בכל אופן אני משתמש בו בעיקר לשמיעה של שירים וכד' דרך האינטרנט, והוא מאוד איכותי ומעולה! אין לו בעיות buffering (באותו חיבור שמכשירים אחרים נופלים..).
היתרון הגדול שלו מאשר של echo שדרכו אפשר לשמוע תכנים של google music (וזה מה שגרם לי לבחור דווקא אותו).
אם יש לך כוח לכתוב משהו אז אפשר להעזר בזה:
https://www.npmjs.com/package/alexa-app
תודה, @ahiel
לדעתי אין דרך לגרום ל-Echo להגיד משהו ואז בעצם צריך מוצר נוסף שזה קצת מבאס.
הקישור ששלחת קצת גדול עלי
, אני לא מספיק מבין ב-Java ותכנות כדי להיכנס לזה.
@cafri, אם אני לא טועה אתה עשית משהו דומה דרך הרסיבר שלך לא?
לדעתי אין דרך לגרום ל-Echo להגיד משהו ואז בעצם צריך מוצר נוסף שזה קצת מבאס.
הקישור ששלחת קצת גדול עלי
@cafri, אם אני לא טועה אתה עשית משהו דומה דרך הרסיבר שלך לא?