Hisense 50M7000UWG VS Samsung UE50KU7000
שלום,
אני מתלבט קשות בין 2 הדגמים הבאים (בלבד):
1. Hisense 50M7000UWG
2. Samsung UE50KU7000
יש פה מישהו שצפה בשתיהן במציאות ויכול לתת חוות דעת? זה מאוד יעזור לי!!
את הנתונים הטכניים אני כבר מכיר ושמתי לב ששתיהן מאוד פופולאריות פה בפורום..
הטלויזיה מיועדת לסלון. השימושים שלי: PS4, צפיה בסלקום TV, יוטיוב, Chromecast ועוד.
בנוסף, שמתי לב שציינו בחלק מהתגובות שה upscaling של ה Samsung מצטיין יותר משל ה Hisense - האם זה נכון? חשוב לי לדעת היות ורוב התכנים שאני צופה בהם לא ב 4K.
אפשר להתעלם משיקולי תקציב/אחריות וכו'.. אני רק רוצה לדעת מי מבין השתיים איכותית יותר בשורה התחתונה.
אני אוסיף את הכסף בשביל ה Samsung במידה והתוספת הזאת אכן מוצדקת. אם לא אז כנראה שאלך על ה Hisense..
תודה!
אני מתלבט קשות בין 2 הדגמים הבאים (בלבד):
1. Hisense 50M7000UWG
2. Samsung UE50KU7000
יש פה מישהו שצפה בשתיהן במציאות ויכול לתת חוות דעת? זה מאוד יעזור לי!!
את הנתונים הטכניים אני כבר מכיר ושמתי לב ששתיהן מאוד פופולאריות פה בפורום..
הטלויזיה מיועדת לסלון. השימושים שלי: PS4, צפיה בסלקום TV, יוטיוב, Chromecast ועוד.
בנוסף, שמתי לב שציינו בחלק מהתגובות שה upscaling של ה Samsung מצטיין יותר משל ה Hisense - האם זה נכון? חשוב לי לדעת היות ורוב התכנים שאני צופה בהם לא ב 4K.
אפשר להתעלם משיקולי תקציב/אחריות וכו'.. אני רק רוצה לדעת מי מבין השתיים איכותית יותר בשורה התחתונה.
אני אוסיף את הכסף בשביל ה Samsung במידה והתוספת הזאת אכן מוצדקת. אם לא אז כנראה שאלך על ה Hisense..
תודה!
מעדכן שבסוף הלכתי על ה Samsung UE50KU7000.
ראיתי את שתי הטלויזיות.. שתיהן מצוינות! אבל הסמסונג קצת יותר מצאה חן בעיניי. עניין של טעם אישי..
ממליץ בחום על החנות "סלון להט" ברחובות שקניתי מהם את הטלויזיה במחיר ממש אטרקטיבי. וגם השירות היה מצוין!
כמובן שמדובר ביבואן רשמי כך שאת ההתקנה הקירית קיבלתי בחינם מסמליין.
ראיתי את שתי הטלויזיות.. שתיהן מצוינות! אבל הסמסונג קצת יותר מצאה חן בעיניי. עניין של טעם אישי..
ממליץ בחום על החנות "סלון להט" ברחובות שקניתי מהם את הטלויזיה במחיר ממש אטרקטיבי. וגם השירות היה מצוין!
כמובן שמדובר ביבואן רשמי כך שאת ההתקנה הקירית קיבלתי בחינם מסמליין.
Re: איפה קנית וכמה עלה האם יבוא מקביל או רשמי?
@your_am2
·
אחי כתבתי את הכל בתגובה האחרונה שלי.. בפעם הבאה תקדיש עוד דקה פשוט לקרוא..
לגבי מחיר, מעדיף לא לפרסם פה.. רק יכול לומר שזה המחיר הכי זול שמצאתי לדגם הזה מיבואן רשמי.
בהצלחה!
·
אחי כתבתי את הכל בתגובה האחרונה שלי.. בפעם הבאה תקדיש עוד דקה פשוט לקרוא..
לגבי מחיר, מעדיף לא לפרסם פה.. רק יכול לומר שזה המחיר הכי זול שמצאתי לדגם הזה מיבואן רשמי.
בהצלחה!