SHARP LC42XD1E או SONY BRAVIA kdl40x2000?
אני רוצה לרכוש בקרוב מסך LCD.
אני מתלבט בין 2 הדגמים הנ"ל.
ראיתי את המסך של סוני ואהבתי (השחורים במסך הזה נראים ממש טוב), מנגד ראיתי גם מסך של שארפ (מהסדרה החדשה אך לא את הדגם המדובר, ראיתי דגם שהוא לא full HD וגם הוא היה 37 אינץ' ולא 42).
על איזה מסך מבין ה2 אתם ממליצים לי יותר? (אני גם לא מקובע על 2 המסכים הספציפים האלה, אני פתוח להצעות, אם יש מסך שאתם חושבים שכדאי לי לבדוק בסדר גודל של השארפ ולא של הסוני אז תנו לי בבקשה דגם).
תודה.
אני מתלבט בין 2 הדגמים הנ"ל.
ראיתי את המסך של סוני ואהבתי (השחורים במסך הזה נראים ממש טוב), מנגד ראיתי גם מסך של שארפ (מהסדרה החדשה אך לא את הדגם המדובר, ראיתי דגם שהוא לא full HD וגם הוא היה 37 אינץ' ולא 42).
על איזה מסך מבין ה2 אתם ממליצים לי יותר? (אני גם לא מקובע על 2 המסכים הספציפים האלה, אני פתוח להצעות, אם יש מסך שאתם חושבים שכדאי לי לבדוק בסדר גודל של השארפ ולא של הסוני אז תנו לי בבקשה דגם).
תודה.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
לדעתי
הסוני.
רכשתי את הW (לא X)
46אינץ לפני כחודש
היא עדיפה על הX בקונטרסט.
לא ראיתי אותה מול השארפ
אבל ראיתי את השארפ לפני שבועיים בלונדון
ואני עדיין מעדיף את הסוני.
מציע לך לראות את ה W ליד הX באולם של סוני בהרצליה
רכשתי את הW (לא X)
46אינץ לפני כחודש
היא עדיפה על הX בקונטרסט.
לא ראיתי אותה מול השארפ
אבל ראיתי את השארפ לפני שבועיים בלונדון
ואני עדיין מעדיף את הסוני.
מציע לך לראות את ה W ליד הX באולם של סוני בהרצליה
לצערי הרב אני לא יכול לראות את הW בפעולה..qarliv כתב:W יותר טוב בגלל קונטרסט (1800 במקום 1300). ל- X יש גם חיבורים אופטיים ולכן יותר יקרה. הייתי מעדיף את W על פני X. לגבי SHARP, לא ראיתי את שתיהן ביחד אך בנפרד כל אחת מהן טובה....
אבל לפי מה שאני מבין הX הוא דגם חדש יותר, היחס שכתוב על הניר לא משנה לי, האם למישהו יצא לראות בעיניים את ההבדלים בין ה-2?
josef_he לכבוד יום הולדת 21 ההורים עוזרים לי
Re: אתה טועה
הX עולה 4000₪ יותר מהW, אם הW חדשה יותר וטובה יותר מדוע ההפרש הוא לכיוון הX?sam22 כתב:הX ותיק מהW
אתה יכוטל לראות את הX והW אחת ליד השנייה
בבית ישפאר בהרצליה.
גם אתה לא גר קרוב
שווה נסיעה לשם השוואה בקנייה לא ממש זולה...
האם יחס הקונטרסט על הנייר באמת משנה?, באמת הW עדיפה על הX בנושא הזה, השאלה היא מה היתרונות של הX על הW (מלבד העיצוב שלפי דעתי הוא עוצר נשימה).
josef_he תודה!, ה-X עדיפה על הW במספר פרמטרים, היתרון היחידי שיש לW הוא יחס הקונטרסט, השאלה היא האם ההבדל נראה לעין.
ל-X יש את ה- BRAVIA ENGINE EX שע"פ המידע מסוני זה מה שעושה את התמונה של הX לטובה כמו שהיא..
מישהו יודע משהו על המנגנון הזה, שווה את ההשקעה?
ל-X יש את ה- BRAVIA ENGINE EX שע"פ המידע מסוני זה מה שעושה את התמונה של הX לטובה כמו שהיא..
מישהו יודע משהו על המנגנון הזה, שווה את ההשקעה?
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
כמו שאמרנו
תמונה היא גם עניין של טעםcavi כתב:josef_he תודה!, ה-X עדיפה על הW במספר פרמטרים, היתרון היחידי שיש לW הוא יחס הקונטרסט, השאלה היא האם ההבדל נראה לעין.
מישהו יודע משהו על המנגנון הזה, שווה את ההשקעה?...
לך תראה
הX יקרה יותר ולדעתי לא שווה את ההפרש
לגבי הקונטרסט, אני רק יכול לומר לך שאנשים שראו את הW חשבו שזו פלזמה.
שרגי שהוא בעלים של חנות יעיד על כך
אני עדיין מתלבט...
מה אתם אומרים על השארפ הזאת?
http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=470107
(שהיא למעשה מתמודדת מול הסוני)
מה אתם אומרים על השארפ הזאת?
http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=470107
(שהיא למעשה מתמודדת מול הסוני)