מה כדאי לקנות WETEK PLAY 2 או KII PRO ?
WETEK PLAY 2 יחזור למלאי החל מ 10.11.16 (אז כן יש אותו במלאי)
KII PRO תמיד יש במלאי
השימושים שלי הם צפייה בערוצי טלוויזיה + Youtube + kodi
השאלה שלי אצל מי החומרה מתפקדת יותר טוב ?
שזה אומר : מי מפיק תמונה טובה יותר ,סאונד טוב יותר,זיפזופ יותר מהיר,מינמום של תקלות,מינימום של פריזים.
KII PRO תמיד יש במלאי
השימושים שלי הם צפייה בערוצי טלוויזיה + Youtube + kodi
השאלה שלי אצל מי החומרה מתפקדת יותר טוב ?
שזה אומר : מי מפיק תמונה טובה יותר ,סאונד טוב יותר,זיפזופ יותר מהיר,מינמום של תקלות,מינימום של פריזים.
אם כל מה שאתה צריך זה kodi, יוטיוב וטלוויזיה למה לא ללכת על קופסה כמו ה odroid c2 עם libreelec?
אישית אני לא חושב שאנדרואיד היא פלטפורמה ממולצת אלא אם כן יש לך את השילד אבל זאת רק דעתי ויש כאלה שאולי יחלקו עלי.
אישית אני לא חושב שאנדרואיד היא פלטפורמה ממולצת אלא אם כן יש לך את השילד אבל זאת רק דעתי ויש כאלה שאולי יחלקו עלי.
אוקיי אז דבר ראשון - אני חייב שיהיה למכשיר שאקנה DVB S כי אני קולט ערוצים דרך צלחת לווין פרטית שיש לי הגג.
למי שלא יודע זה הרכיב/טיונר שמאפשר לקלוט ערוצי לווין. לשני הממירים שרשמתי מעלה כבר יש את הרכיב הזה.
דבר שני - אתה יכול להביא לינק למכשיר שכולל בתוכו את מה שאתה מדבר עליו ?
למי שלא יודע זה הרכיב/טיונר שמאפשר לקלוט ערוצי לווין. לשני הממירים שרשמתי מעלה כבר יש את הרכיב הזה.
דבר שני - אתה יכול להביא לינק למכשיר שכולל בתוכו את מה שאתה מדבר עליו ?
נערך לאחרונה על ידי תושב ב 01/11/2016 13:56, נערך 6 פעמים בסך הכל.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
יש לי את kii pro והוא עובד מאוד יפה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2611 פעמים
- יצירת קשר:
ב-WETEK תקבל תמיכה טובה בהרבה. וגם תמיכה ב-FHD בנטפליקס.
לא יודע לגבי ה KII אבל לwetek יש גרסא של ךlibreelec לי יש את הplay הראשון (בגרסאת openelec box) והוא קצת מתקשה בקבצים מאוד איכותיים וגדולים (רק בסרטים, עם סדרות הוא מתמודד) אבל לגבי הטלוויזיה אין לי תלונות. אני מאמין שגרסא החדשה תעבוד לך בלי בעיה והתמיכה של wetek באמר מעולה
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD
BSD
·בגדיוק מה שנותן Openelec רק שיש עדיין תמיכה.תושב כתב:ומה בעצם נותן libreelec ?...
בגדול זה קודי בלי מערכת הפעלה מסביב (לא צריך אנדרואיד או וינדוס) םא אין לך צורך באפליקציות ספצפיות (נטפליקס, הולו, סלקום TV וכו') או בדפדפן בעייני זאת האופציה המועדפת
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD
BSD
@תושב
·לא, הם מכרו דגם מובנה של OPENELEC (של הPLAY הראשון) שגם היה זול יותר. להבנתי זה מה שגרם לפיצול בפיתוח של OPENELEC בגלל שחלק גדול מהמפתחים לא רצו "להתמסחר". הכוונה שלי שיש גרסא של LIBREELEC שנבנתה במיוחד בשביל הwetek play 2
·לא, הם מכרו דגם מובנה של OPENELEC (של הPLAY הראשון) שגם היה זול יותר. להבנתי זה מה שגרם לפיצול בפיתוח של OPENELEC בגלל שחלק גדול מהמפתחים לא רצו "להתמסחר". הכוונה שלי שיש גרסא של LIBREELEC שנבנתה במיוחד בשביל הwetek play 2
BSD
BSD
@תושב
אתה יכול לקרוא על המכשיר ומה הוא כולל בפורום של קודי:
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=263373
אתה יכול לקרוא על המכשיר ומה הוא כולל בפורום של קודי:
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=263373
·1. כן מורידים מהאתר שלהם.תושב כתב:ואת הגרסה שאתה מדבר עליה מורידים מהאתר של LIBREELEC ?
ואפשר להתקין אותה על האנדרואיד לולי פופ ?
והוא מריץ קודי טוב יותר ?...
2. זה לא בא על אנדרואיד אלא במקומו אם אתה רוצה אנדרואיד אז אתה יכול להוריד מהגוגל פליי (אני לא יודע איזה גרסאות נתמכות)
3. מריץ קודי טוב, אין לי למה להשוות.
BSD
BSD
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2611 פעמים
- יצירת קשר:
זהו שירות סטרימינג, לא רק אתר.
יש אפליקציות לנטפליקס בערך לכל סוג מכשיר שאתה יכול לחשוב עליו.
www.netflix.com
יש אפליקציות לנטפליקס בערך לכל סוג מכשיר שאתה יכול לחשוב עליו.
www.netflix.com
·יש הבדל במחיר וזה שיקול שלך... אבל החומרה של הPLAY2 יותר טובה (משמעותית) ומבחינת תוכנה הם תומכים בדיוק באותו דבר.תושב כתב:אז מה עדיף לקנות WETEK OPENELEC או WETEK PLAY 2 ?...
BSD
BSD