האים כיול הסאב בתצוגה גראפית קיים באודיסי XT הרגיל או רק בגירסת ה XT32?
אצלי בדנון X2200 לא מופיעה האופציה שבה אני יכול לכוון את הסאב ל 75DB לפני התחלת הכיול.
וכמו תמיד נהנתי ליקרוא(Y)
TRINNOV ALT-16
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
oronm
חבר פעיל מאוד
תגובות: 173
שליחה
הביקורת מעולה ללא ספק. אני חדש בפורום של אודיו. איזה אחוז מהרוכשים קונים רסיבר בסכום כזה ?
יש ביקורות גם על רסיברים mid range עם קישוריות טובה ? BT airplay
Sexter
חבר ותיק
תגובות: 1197
שליחה
oronm כתב:הביקורת מעולה ללא ספק. אני חדש בפורום של אודיו. איזה אחוז מהרוכשים קונים רסיבר בסכום כזה ?
יש ביקורות גם על רסיברים mid range עם קישוריות טובה ? BT airplay
...
·
רק פראירים קונים בסכום כזה. דגם אירופאי כזה מאמזון כולל מיסים ומשלוח יוצא פחות מ 4000 שח וזה לפני ירידה במחירים שצפויה בנובמבר לקראת חג המולד... ואגב זה נחשב לרסיבר מיד ראנג' מינוס. רק המחיר בארץ הופך אותו ל הי אנד...
עופרפולק
חבר מכור קשה
תגובות: 7415
שליחה
משה יש לך סיבה להחליף את ה2200 . אורון זה עוד נחשב סכום לא בשמיים לעומת הפיונירים שעלו בין 12 ל 16 אלף .
Sony 1040
Monitor mass
shay820
חבר ותיק
תגובות: 2116
שליחה
אחלה ביקורת ,ענייני ומפורט !
שאלה קטנה האם הרסיבר תומך ברמקולים 4 אום? והאם יש אפשרות לחיבור פוואר לרמקולים קדמיים ?
תודה שי
shulidok
חבר פעיל מאוד
תגובות: 105
שליחה
איזה כיף להתעורר ולראות סקירה על הדנון החדש
שאפו
alchemy
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 757
שליחה
ביקורת מצויינת ורסיבר מצויין, נהנה ממנו כבר כמה שבועות.
itay123
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
שליחה
עופר
יופי של סקירה
(G)
חבר ותיק
תגובות: 2402
שליחה
shay820 כתב:אחלה ביקורת ,ענייני ומפורט !
שאלה קטנה האם הרסיבר תומך ברמקולים 4 אום? והאם יש אפשרות לחיבור פוואר לרמקולים קדמיים ?
תודה שי
...
·ללא כל בעיה.
לי יש DENON X3000 ומשודכים אליו רמקולים של CERWIN VEGA VE12 שהם 4OHM.
itay123
חבר מכור קשה
שליחה
shay820 כתב:אחלה ביקורת ,ענייני ומפורט !
תודה שי
...
ישנן יציאות קדם הגברה ל 7.2.
אפשרי לשרשר פאואר חיצוני.
למה אתה צריך פאואר ?
אילו רמקולים יש ברשותך ?
pessik
חבר מכור קשה
תגובות: 6644
שליחה
shay820 כתב: !
שאלה קטנה האם הרסיבר תומך ברמקולים 4 אום?
...
·
חיובי - ניתן לראות לפי הצילום המצורף - בתחתית כתוב 16 ~ 4 אוהם
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
jacko-il
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
שליחה
עפר תודה על הביקורת.
אני באופן אישי לא כל כך מצליח להבין את הרסיברים הללו שתומכים ב ATMOS ו- DTSX אך יודעים להגביר עד 7.2, זה סוג של לתת חצי פתרון..
לגבי ההערה שלך לבעיית הסנכרון אודיו-וידאו עם הפיצ'ר של הליפסינק, לדעתי ההשערה שלך נכונה והאשם כאן הוא המסך של ה- LG. אותה בעייה בדיוק אצלי עם רסיבר של ימאהה עם OLED הנוכחי שלי וגם עם ה- LCD הקודם (גם הוא של LG).
נסה להיכנס להגדרות אודיו במסך ולסמן שם V ב- Bypass (באותו תפריט בו אפשר להקדים ולאחר את הסאונד). נראה לי שבזמנו התנסתי עם זה וזה עזר לי.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
itay123
חבר מכור קשה
שליחה
Sexter כתב:
...
...
·
רק פראירים קונים בסכום כזה. דגם אירופאי כזה מאמזון כולל מיסים ומשלוח יוצא פחות מ 4000 שח וזה לפני ירידה במחירים שצפויה בנובמבר לקראת חג המולד... ואגב זה נחשב לרסיבר מיד ראנג' מינוס. רק המחיר בארץ הופך אותו ל הי אנד...
...
Sexter
מסכים איתך ללגבי הפיסקה הנ"ל.
ניפוח המחירים בארץ (בעיקר) ע"י יבואנים למינהם, נותן תחושה לקונה הפוטנציאלי שהוא קונה מוצר בעל ערך וממון רב.
סדרה 3 אצל דנון מאז ומתמיד הייתה סדרה בינונית - בהיררכיה.
·
guyezra
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35103
שליחה
תודה רבה!
ביורת מצויינת למוצר מעניין
shiki
חבר ותיק
תגובות: 1930
שם מלא: שלומי
שליחה
איזה כיף לפתוח את הבוקר עם סקירה מפורטת על המועמד מס' 1 כרסיבר הבא שלי .(קדימה בלאק פריידי תגיע כבר!!!)
סקירה מצויינת על מוצר מצוין. תודה!
BUGY
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
שליחה
אבל יש אפשרות לחבר לו עוד שני ערוצים דרך הפרה כדי לקבל 5.1.4 מלא כמו ב4300? או שאין ברירה ולקנות מגבר יקר יותר כמו ה4300 רק בשביל שני ערוצים נוספים של אטמוס? נכון לעכשיו ה4300 יקר פי שתיים בדיוק, 8K מול 4K שקל, לעומת ה3300. כמובן זעם ה3300 צריך גם מגבר חיצוני שני ערוצים אבל זה עניין של 1-2K. הזוי הסיפור הזה.
oris74
חבר במועדון HT
תגובות: 9465
שם מלא: אורי
שליחה
אם אפשר לקבל הבהרה על המשפט הזה:
לאחר הכיול, השיפור בסאונד היה חד וברור. דיסק ההדגמה של Atmos מדגישה עד כמה חד ומדוייק הרסיבר והכיול שלו. ניתן לשמוע כל רחש עדין ככל שיהיה - השיפור של Atmos גם עבור מי שמסתפק ב-5.1 הוא משמעותי ומורגש מאוד
האם זה אומר שגם ללא תוספת של רמקולים לאטמוס - במידה ואני אנגן תוכן אטמוס בסט אפ של 5.1 - אני ארגיש שיפור בסאונד?
oferlaor
מנהל
תגובות: 78943
שם מלא: עפר לאור
שליחה
@BUGY
בתאכלס כן. אם אתה רוצה 5.1.4 אתה צריך רסיבר עם עוד 2 ערוצי הגברה.
@oris74
שיפור ביחס למה? בגדול אם יש לך 5.1 אתה מקבל בפועל Dolby TrueHD ולא Atmos. היתרון במקרה הזה של תוכן אטמוס הוא שהוא עובר עריכת סאונד משמעותית יותר קפדנית ממה שאנחנו רגילים אליו בעבר. המיפוי ל-5.1 נעשה על ידי הבמאי אבל על בסיס אובייקטים במרחב ולא בשיטת המיפוי הישנה - כך שבפועל אם יש לך טייטל של אטמוס הוא ישמע טוב יותר על כל מערכת ולא רק כזו שתומכת ב-Atmos.