Audioquest dragonfly מחפש חוות דעת
היי
אז אחרי שהתחדשתי בb&w p7, מאוכזב מהביצועים של האייפון איתן מבחינת עוצמה ללא דיסטורשן. בווליום נמוך האיכות נהדרת. האם הוספת הדאק הזה יתרום לי באספקט של איכות בווליום גבוהה?
בעיה כל הנושא הזה בארץ שלא ניתן לשמוע ולהחליט, גם אוזניות וגם מגברים ודאקים.
ועוד משהו קטן
מחפש המלצה על כבל מאריך איכותי..
שאלתי בפיוז אין להם משהו איכותי.
תודה!
אז אחרי שהתחדשתי בb&w p7, מאוכזב מהביצועים של האייפון איתן מבחינת עוצמה ללא דיסטורשן. בווליום נמוך האיכות נהדרת. האם הוספת הדאק הזה יתרום לי באספקט של איכות בווליום גבוהה?
בעיה כל הנושא הזה בארץ שלא ניתן לשמוע ולהחליט, גם אוזניות וגם מגברים ודאקים.
ועוד משהו קטן
מחפש המלצה על כבל מאריך איכותי..
שאלתי בפיוז אין להם משהו איכותי.
תודה!
שמעתי את דגם הRED והוא לא רע בכלל, גם כמגבר יעיף לך את P7 לווליום סטרטוספרי בלי בעייה. הBLACK לא עבד לי עם הטלפון (סוני Z3) משום מה, כלומר לא הגביר כלל.
לגבי כבל מאריך, זה עניין של ניסוי וטעייה, כמו עם כל כבל. יש כאלה שצובעים יותר, יש כאלה שפחות. אין לי משהו ספציפי להמליץ/
לגבי כבל מאריך, זה עניין של ניסוי וטעייה, כמו עם כל כבל. יש כאלה שצובעים יותר, יש כאלה שפחות. אין לי משהו ספציפי להמליץ/
ה BLACK שברשותי, משפר משמעותית את האודיו ב- S7E (שימוש באוזניות משובחות SE846).
בזמנו, בדקתי את ה RED ומצאתי בעייה בצורך לדחוף את ווליום הטלפון למקסימום על מנת להאזין באופן סביר (הבעייה אמורה אולי להפתר בעדכון קושחה עתידי של אודיו קווסט).
לעניות דעתי איכות האודיו ב RED טובה יותר (במה רחבה יותר, הפרדה גבוהה יותר)
בזמנו, בדקתי את ה RED ומצאתי בעייה בצורך לדחוף את ווליום הטלפון למקסימום על מנת להאזין באופן סביר (הבעייה אמורה אולי להפתר בעדכון קושחה עתידי של אודיו קווסט).
לעניות דעתי איכות האודיו ב RED טובה יותר (במה רחבה יותר, הפרדה גבוהה יותר)