בהמשך לעדכון ששוחרר היום תמיכה ב DTS:X ו Dolby Atmos במגוון רחב של אפליקציות לרבות Plex, Kodi,Plex ,SPMC, Vudu וגם MX Player .. יחד עם תמיכה ב YouTube 4K60 זה ללא ספק קופסת האנדרואיד הכי טובה שיש /
אני אישית כוסס ציפורניים וממתין לשחרור ה Nvidia Shield 2 שצריך לקרות ממש ממש בקרוב
רשימת השינויים המלאה בעדכון :
New features in Nvidia Experience Upgrade 3.3
DTS:X audio pass-through in Plex, Kodi v17 and MX Player
Dolby Atmos audio pass-through support in Plex
Delivers the latest monthly Android security updates
Adds support for Vulkan 1.0.1.0 Conformance Test Suite
New games from GeForce Now and Android
Improves video playback at 50Hz for interlaced content
“Access SHIELD folders on PC” setting persists through system restart
SHIELD + Plex Media Server no longer requires restart after adopting storage
Plex web app no longer displays adopted storage as “Null
@istarmini
·
לא ידוע עדיין, סביר ששדרוגי חומרה ... ואולי עוד הפתעות ... לא יודע אפילו למה לצפות, גם הדור הראשון כל כך מושלם שאם רק היה אותו במלאי איפה שהוא אולי הייתי קונה, אבל מכיוון שמתוכנן לצאת החדש : נמתין ונביא כשזה ייצא .
שילוב מושלם של קופסת אנדרואיד שבאמת עובדת , היחידה שתעניק 4K HDR גם ביוטיוב, וגם בנטפליקס ..
הכל טס, ועל הדרך קיבלת גם אפשרות לשחק .
Mad-Dog כתב:@istarmini
·
לא ידוע עדיין, סביר ששדרוגי חומרה ... ואולי עוד הפתעות ... לא יודע אפילו למה לצפות, גם הדור הראשון כל כך מושלם שאם רק היה אותו במלאי איפה שהוא אולי הייתי קונה, אבל מכיוון שמתוכנן לצאת החדש : נמתין ונביא כשזה ייצא .
שילוב מושלם של קופסת אנדרואיד שבאמת עובדת , היחידה שתעניק 4K HDR גם ביוטיוב, וגם בנטפליקס ..
הכל טס, ועל הדרך קיבלת גם אפשרות לשחק .
...
·
סביר להניח שהדילים על הדור הראשון שצפויים להיות בבלאק הקרוב(בדומה למה שהיה בפריים דיי האחרון) יסיטו את ההמתנה שלך לדור השני קצת הצידה
[left]but NVIDIA has laid out just enough information to make it clear that the Tegra group has left mobile behind for good, and now the company is focused on high performance SoCs for cars and other devices further up the power/performance spectrum.[/left]
Huber כתב:ברור, אבל הוצאה של שלט ובקר חדש לא אומר בכלל שיש קונסולה חדשה בדרך, אלא רק כנראה ריענון של הציוד ההיקפי הנוכחי.
אני מאמין שלא תהיה קונסולה חדשה בקרוב (בעיקר עקב ההצהרה הפתוחה של נווידה על הפסקת יצור שבבים לשוק הזה), נמתין ונראה.
...
·
ואני מאמין שזה יגיע בבום בקרוב
אעפס רכבת ההרים במחירים של המוצר באמזון UK מחשידה,אני עוקב אחרי המוצר(למרות שיש לי אותו) ומשהו נראה מוזר שם מאחורי הקלעים