Sony KDL55W809 Full HD 55
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
שלום לכולם, ראיתי היום את הדגם הזה של סוני Sony KDL55W809 Full HD 55, לא היה לי הרבה זמן לבדוק אותו כי הייתי עם האשה, מישהו יכול בבקשה לתת חוות דעת על המסך הזה בבקשה?
ובכלל על המסכים של סוני ?
ובכלל על המסכים של סוני ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

לא משהו? אם תסביר את עצמך מה לא "משהו" במסך הזה אז באמת אני יבין אותך?
מה מהמפרט טכני שלו "לא משהו"?
אני בכוונה לא הולך על 4k וכל החדשות, כי התכנולוגיות האלה לא סגורות על עצמם ולא בשלות, אני מעדיף מסך fullhd שיש בו הכל במחיר טוב, עוד כמה שנים שהכל יהיה בשל במחירים נמוכים אז אני יחשוב על משהו יותר גבוהה מfullhd. אני גם לא מחפש כרגע oled.
תסביר לי בבקשה למה היא לא משהו והאם יש מסך שאתה מכיר עד 5400 שקלים שנותן תמורה יותר טובה מהמסך שציינתי פה
חברים אם יש מישהו שיכול לעזור ולתת חוות דעת נוספת אני ישמח
מה מהמפרט טכני שלו "לא משהו"?
אני בכוונה לא הולך על 4k וכל החדשות, כי התכנולוגיות האלה לא סגורות על עצמם ולא בשלות, אני מעדיף מסך fullhd שיש בו הכל במחיר טוב, עוד כמה שנים שהכל יהיה בשל במחירים נמוכים אז אני יחשוב על משהו יותר גבוהה מfullhd. אני גם לא מחפש כרגע oled.
תסביר לי בבקשה למה היא לא משהו והאם יש מסך שאתה מכיר עד 5400 שקלים שנותן תמורה יותר טובה מהמסך שציינתי פה
חברים אם יש מישהו שיכול לעזור ולתת חוות דעת נוספת אני ישמח
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@TheCoolest
·חבר נכנסתי עכשיו ללינק ששלחת פה, עזוב את העניין שהמספר דגם הוא שונה ממה שציינתי, אולי בחול הדגמים לא מקבלים לארץ הכוונה שדגם מסויים פה יקראר בשם דגם אחר בחול באותו המסך, גם מצויין בלינק שיש לה hdr והמסך שאני מדבר איתך אין לו hdr, אולי תבדוק שנכנסת לדגם המדוייק?
·חבר נכנסתי עכשיו ללינק ששלחת פה, עזוב את העניין שהמספר דגם הוא שונה ממה שציינתי, אולי בחול הדגמים לא מקבלים לארץ הכוונה שדגם מסויים פה יקראר בשם דגם אחר בחול באותו המסך, גם מצויין בלינק שיש לה hdr והמסך שאני מדבר איתך אין לו hdr, אולי תבדוק שנכנסת לדגם המדוייק?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
מדובר על סדרת W800C, בארץ הדגם נקרא בצורה שונה, המסך עדיין אותו מסך. הספרה בסוף מציינת את הצבע ו\או כל מני דברים כמו סוג מקלט ה-DVB וכו'.
4K סגור על עצמו, זאת סה"כ רזולוציה.
HDR10, כתקן, סגור על עצמו, למרות שאמור לצאת בעתיד HDR10 דינאמי.
דולבי ויז'ן זה תקן סגור ובשל, הוא קיים בטלויזיות מהסדרות הגבוהות של LG. וב-VIZIO שלא משווקת בארץ.
אישית בסכום הזה הייתי הולך על הסמסונג KU7000 או LG UH651, תלוי בטעם שלך.
היתרון היחיד שאני רואה לסוני מול הסמסונג היא התמיכה ב-24P. חוץ מזה הסמונג טובה יותר בכל פרמטר.
4K סגור על עצמו, זאת סה"כ רזולוציה.
HDR10, כתקן, סגור על עצמו, למרות שאמור לצאת בעתיד HDR10 דינאמי.
דולבי ויז'ן זה תקן סגור ובשל, הוא קיים בטלויזיות מהסדרות הגבוהות של LG. וב-VIZIO שלא משווקת בארץ.
אישית בסכום הזה הייתי הולך על הסמסונג KU7000 או LG UH651, תלוי בטעם שלך.
היתרון היחיד שאני רואה לסוני מול הסמסונג היא התמיכה ב-24P. חוץ מזה הסמונג טובה יותר בכל פרמטר.
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

מה זה אומר תמיכה ב24p?
ודעתך אומרת שסוני וסמסונג זה בסך הכל אותו הרמה?
אני יסביר לך למה אני שואל, פשוט בשתיי מקומות שהייתי חפרו לי על העניין שסוני מבחינת איכות יש בה יותר, ולפני שהם מוציאים מוצר לשוק הם בודקים אותו טוב טוב לפני, בניגוד לסמסונג שהיא כל הזמן דוהרת קדימה ורצה עם התכנולוגיה, ולפעמים משאירה מאחורה מסכים שהם לא סיא האיכות בסכום כסף הנדרש עליהם, אולי באמת המוכרים לא צודקים ויש להם אינטרס למכור? אולי בעבר היו יכולים להגיד אתזה על סוני ובשנים אחרונות הם כבר לא ככה?
ודעתך אומרת שסוני וסמסונג זה בסך הכל אותו הרמה?
אני יסביר לך למה אני שואל, פשוט בשתיי מקומות שהייתי חפרו לי על העניין שסוני מבחינת איכות יש בה יותר, ולפני שהם מוציאים מוצר לשוק הם בודקים אותו טוב טוב לפני, בניגוד לסמסונג שהיא כל הזמן דוהרת קדימה ורצה עם התכנולוגיה, ולפעמים משאירה מאחורה מסכים שהם לא סיא האיכות בסכום כסף הנדרש עליהם, אולי באמת המוכרים לא צודקים ויש להם אינטרס למכור? אולי בעבר היו יכולים להגיד אתזה על סוני ובשנים אחרונות הם כבר לא ככה?
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
http://ca.rtings.com/tv/tests/motion/24p
לא יודע מי חפר לך ועל מה. יש ביקורות מקצועיות על שני המסכים (ב-RTINGS ה-KU6300 מקבילה ל-KU7000 בארץ) תבדוק את שתיהן ותחליט לבד.
לא יודע מי חפר לך ועל מה. יש ביקורות מקצועיות על שני המסכים (ב-RTINGS ה-KU6300 מקבילה ל-KU7000 בארץ) תבדוק את שתיהן ותחליט לבד.
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

תאמין לי אתה סלב אמיתי....
אני אומר במפורש שאנ י לא מעוניין במסך 4k
אני מחפש המלצות למסך עם תאורת לד full hd סמרט tv או אנדרואיד
כל כך פשוט וסיבכת את העניינים, אם אין לך המלצות למה בכלל הגבת לשרשור הזה?
אני אומר במפורש שאנ י לא מעוניין במסך 4k
אני מחפש המלצות למסך עם תאורת לד full hd סמרט tv או אנדרואיד
כל כך פשוט וסיבכת את העניינים, אם אין לך המלצות למה בכלל הגבת לשרשור הזה?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
הגבתי לך כי ביקשת חוות דעת על המסך של סוני, נתתי לך את שלי בתוספת לינק לביקורת המראה את החולשות והחוזקות של המסך.
בהמשך, השיקול שלך להמנע ממסך טוב שעומד בקריטריונים שהצבת רק בגלל שהוא 4K ותומך ב-HDR נראה לי קצת תמוה, ולכן הסברתי למה אני חושב שלחפש בכוח מסך מיושן זה לא בהכרח האופציה החכמה ביותר. וגם נתתי לך את ההצעה שלי למסך שיהיה עדיף בהרבה מהסוני ששאלת לגביה לשימושים שלך.
בהמשך, השיקול שלך להמנע ממסך טוב שעומד בקריטריונים שהצבת רק בגלל שהוא 4K ותומך ב-HDR נראה לי קצת תמוה, ולכן הסברתי למה אני חושב שלחפש בכוח מסך מיושן זה לא בהכרח האופציה החכמה ביותר. וגם נתתי לך את ההצעה שלי למסך שיהיה עדיף בהרבה מהסוני ששאלת לגביה לשימושים שלך.
אני חושב שאתה קצת מחמיר עם המסך.TheCoolest כתב:לא משהו בלשון המעטה.
http://ca.rtings.com/tv/reviews/sony/w800c...
סה״כ ניגודיות מצויינת, אחידות שחורים, טובה פנל 120 הרץ .
זמן תגובה לא רע בכלל יחסית למשחקים.
תלת מימד מצויין למי שזה חשוב.
אנדראויד שפועל מצויין ומפתיע לטובה.
4 קיי שלעצמו כמובן שלא מזיק אבל לרוב גם לא יתרון .
לגבי hdr כמובן שמסכים איתך וזה באמת משנה אבל לא יודע עד כמה בסדרות הנמוכות של סמסנוג.
סה״כ כמסך fhd הוא בסדר גמור .
אם אםשר להשיג אותו במחיר זול אולי כן כדאי במקרים מסויימים.
גילוי נאות- יש לי את המסך ואולי אני קצת משוחד אבל בשורה תחתונה אני נהנה ממנו באופן יחסי כמובן.
לצורך העניין לאבא שלי יש את ה-h6400 הישן והמדובר רבות פה והוא לא נופל ממנו לדעתי.
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

בדיוק, בכול אופן תודה על החוות דעת TheCoolest,
בכול אופן אני כרגע ממשיך לבדוק דגמים, ושם דגש על סמסונג full hd,Backlit, כל מסך שימליצו לי עליו אבדוק אותו.
בכול אופן אני כרגע ממשיך לבדוק דגמים, ושם דגש על סמסונג full hd,Backlit, כל מסך שימליצו לי עליו אבדוק אותו.
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83