לא מוצא בשום מקום טלוויזיות מסויימות של סוני -Sony X800D
היי בוקר טוב ,
אני מחפש טלוויזיה ספציפית של סוני - Sony X800D
ולא מוצא בשום מקום.
ומה שאני כן מוצא זה דגמים שאני לא מוצא עליהם שום מידע ברשת או מאוד מיושנים ואני לא מבין מדוע ...
אני מתנצל אני חדש פה ,פשוט כל השמות שאני מוצא הם בעלי ספרות ארוכות יותר (למשל 8005) וטלוויזיות ישנות כאמור או הדגמים היקרים ביותר .
הסיבה שאני מחפש את הדגם הזה כי אני מחפש מסך טוב במחיר יחסית סביר שיתאים לגיימינג והוא אחד המומלצים מבעלי יכולות הhdr10 .
גם אין לי צורך בגודל יותר מ50 אינץ' מקסימום.
ובהמשך לשאלה הזו,האם כדאי לקנות טלוויזיה בחו״ל ? או שייצא לא משתלם ולא כדאי ואפילו מסוכן (החשמל/תדרים) .
אני מחפש טלוויזיה ספציפית של סוני - Sony X800D
ולא מוצא בשום מקום.
ומה שאני כן מוצא זה דגמים שאני לא מוצא עליהם שום מידע ברשת או מאוד מיושנים ואני לא מבין מדוע ...
אני מתנצל אני חדש פה ,פשוט כל השמות שאני מוצא הם בעלי ספרות ארוכות יותר (למשל 8005) וטלוויזיות ישנות כאמור או הדגמים היקרים ביותר .
הסיבה שאני מחפש את הדגם הזה כי אני מחפש מסך טוב במחיר יחסית סביר שיתאים לגיימינג והוא אחד המומלצים מבעלי יכולות הhdr10 .
גם אין לי צורך בגודל יותר מ50 אינץ' מקסימום.
ובהמשך לשאלה הזו,האם כדאי לקנות טלוויזיה בחו״ל ? או שייצא לא משתלם ולא כדאי ואפילו מסוכן (החשמל/תדרים) .
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
בארץ מדובר על סדרת XD80 (יכולה להיות עוד ספרה בסוף), אבל אני לא יודע אם יש אותה בארץ.
@nimi9
·
אני די בטוח שזה אותו דגם. הסטנד שונה לגמרי וגם כמו שכתוב כאן היא מגיעה רק בגרסאות של 43 ו49
מה שהזכרת זה מה שגר לי לבלבול כ זה דוה בשם אבל נראה מסך שונה לגמרי .
http://4k.com/tv/sony-x800d-review-4k-h ... br43x800d/
·
אני די בטוח שזה אותו דגם. הסטנד שונה לגמרי וגם כמו שכתוב כאן היא מגיעה רק בגרסאות של 43 ו49
מה שהזכרת זה מה שגר לי לבלבול כ זה דוה בשם אבל נראה מסך שונה לגמרי .
http://4k.com/tv/sony-x800d-review-4k-h ... br43x800d/
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
הדגם שאתה מחפש הוא אמריקאי.
באירופה זה מתחיל ב-XD.
יש הכל בטרקלין שהם למעשה ישפאר.
באירופה זה מתחיל ב-XD.
יש הכל בטרקלין שהם למעשה ישפאר.