חדש | Hot Binge

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
kesem10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #1 

חברת הוט מצטרפת לתחום הבינג' ומעלה ספריית בינג' בתוך הVOD
האומנם ב VOD של הוט רוב התכניות שהיו שם היו גם ככה כל העונות וכל הפרקים
מה שכן נראה לי שבהוט קצת פספסו מה המשמעות של בינג' מהסיבה שהעונה של "עקרון ההחלפה" עלתה ואין שם את כל העונה
ויש גם את קוונטיקו שיש עד פרק 4 ולא את כל העונה.

אז בפועל מה ההבדל בין מה שהם עשו עד היום לבין זה שהוסיפו קטגוריה שקראו לה "בינג' " שהיא העתק מדויק של הספריות האחרות?

מה דעתכם?

ArielAberjil
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2011
נתן תודות: 178 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #2 

קיים כמה זמן והועלה לאחרונה
האם זה מפעיל את הסדרות ברצף של אחת אחרי השנייה? ייתכן וזה כל ההבדל במקום להזמין ברצף תוכנית,לסיים לצפות,לחזור לקטלוג הצפייה ולהזמין מחדש זה חוסך את כל התהליך..

kesem10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

@ArielAberjil
·

ביס למשל העקרון של הבינג' זה שאתה רואה את כל העונה ולא מחכה לדוגמא לפרק שישודר ביום שלישי ב20:00 כל שבוע.
סתם לצורך הדוגמא פאודה בינג' זה אומר שכל העונה עוד לפני שהיא משודרת שבוע אחרי שבוע, כל העונה פתוחה ללקוחות הבינג'.
בהוט העלו לבינג' את קוואנטיקו אבל יש שם רק 4 פרקים (וזה גם מה שיש בVOD בספרייה הרגילה)

סהרגבריאלי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 272
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #4 

@kesem10
·

הוט מעדיפים שהרגלי הצפייה לא ישתנו , צפיה בפרק פעם בשבוע עדיפה מבחינתם

לקוח שמתרגל לצפיית בינג' , מסיים את מה שיש ל-VOD להציע בתוך חודש-חודשיים ועובר לחפש אלטרנטיבות חלופיות

מכאן והדרך החוצה מהוט היא קצרה

odedwe
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 504
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #5 

סהרגבריאלי כתב:@kesem10
·

הוט מעדיפים שהרגלי הצפייה לא ישתנו , צפיה בפרק פעם בשבוע עדיפה מבחינתם

לקוח שמתרגל לצפיית בינג' , מסיים את מה שיש ל-VOD להציע בתוך חודש-חודשיים ועובר לחפש אלטרנטיבות חלופיות

מכאן והדרך החוצה מהוט היא קצרה
...
·אז מי שרוצה יותר תכנים אתה מציע לו לעבור לסלקום טיוי?
השם האמיתי שלי זה רמי,
השם משתמש שלי הראשון פה זה רמקולים.

berlad26
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 303
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #6 

יש רק 4 פרקים של קוונטיקו כי עד כה שודרו 4 פרקים בארה"ב (של עונה 2 כמובן). האם בבינג' של הוט יש את עונה 1 של קוונטיקו? השאלה היא אם הם מביאים את כל העונות הקודמות לבינג'.

ArielAberjil
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

ביס בד"כ הפקות המקור מועלות במכה אחת
בהוט זה לא קורה ככה (ובאמת חבל),יש גם דיליי בעליית סדרות אם משווים במה שקיים בהוט לעומת מה שיש ביס שהוא מעודכן הרבה יותר
חבל,נקווה שישתפר בעתיד
אם הבדל בבינג' זה הכל במקום אחד אז בקטלוג הרגיל יש עונות שלמות,אולי לשם מועלה תוכן שיש בו עונה שלמה ולא רק כזה שהוא נמצא בחצי עונה למשל?

kesem10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

berlad26 כתב:יש רק 4 פרקים של קוונטיקו כי עד כה שודרו 4 פרקים בארה"ב (של עונה 2 כמובן). האם בבינג' של הוט יש את עונה 1 של קוונטיקו? השאלה היא אם הם מביאים את כל העונות הקודמות לבינג'.
...
·ידוע... אבל גם כאן לצורך הדוגמא, היו סדרות שנקנו ע"י יס ולא שודרו שבוע אחרי שבוע אלה בשיטת הבינג'.
זאת אומרת שלצורך העניין גם הוט יכלו לקנות סידרה ולשדר אותה בבינג'.... (לווא דווקא קוונטיקו)

והם משדרים בבינג' את העונה השנייה.
בגלל זה , זה לא בינג'

berlad26
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

kesem10 כתב:
...
...
·ידוע... אבל גם כאן לצורך הדוגמא, היו סדרות שנקנו ע"י יס ולא שודרו שבוע אחרי שבוע אלה בשיטת הבינג'.
זאת אומרת שלצורך העניין גם הוט יכלו לקנות סידרה ולשדר אותה בבינג'.... (לווא דווקא קוונטיקו)

והם משדרים בבינג' את העונה השנייה.
בגלל זה , זה לא בינג'
...
אה אוקיי, אני מבין, נכון, זה לא בינג'. אני רואה שהוט לא מבינים את הקונספט של בינג'. כמו שהם הביאו את העונות של "המפץ הגדול" אבל רק עונות 1-5. נו באמת. זה ברור שזה נובע משיקולים כלכליים וזכויות יוצרים אבל משודרת עכשיו עונה 10, לא עונה 6 בארה"ב אז לא ליס אין בלעדיות על עונות 6 והלאה. אז זה רק עניין של כסף.

אני אוהב את השיטה של יס. למשל עלו לוי.או.די 4 הפרקים הראשונים של הרשימה השחורה בעוד שבשידור השבועי של יס הם רק בפרק 2. ובטח בעוד כמה ימים פרקים 5 ו-6 יעלו ביחד גם, כי הפרק האחרון ששודר בארה"ב היה פרק 6.

נכון, גם הסדרה "האחיות המוצלחות שלי" עלתה ל-vod במלואה לפני השידור בערוץ עצמו. שכחתי מזה. זכרתי שיס עושים את זה רק ברכש ולא בהפקות מקור. כמו ש @סהרגבריאלי אמר, הוט מעדיפים את הצפייה השבועית מאשר בינג' (בהפקות המקור שלהם). יכול להיות שזה עדיף. מכיוון שכך הם שולטים באורך החיים של הסדרה וכשהתוכן הוא שבועי הבאזז וההתלהבות סביב הסדרות שלהם יותר ארוך.

kesem10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

berlad26 כתב:
...
...
אה אוקיי, אני מבין, נכון, זה לא בינג'. אני רואה שהוט לא מבינים את הקונספט של בינג'. כמו שהם הביאו את העונות של "המפץ הגדול" אבל רק עונות 1-5. נו באמת. זה ברור שזה נובע משיקולים כלכליים וזכויות יוצרים אבל משודרת עכשיו עונה 10, לא עונה 6 בארה"ב אז לא ליס אין בלעדיות על עונות 6 והלאה. אז זה רק עניין של כסף.

אני אוהב את השיטה של יס. למשל עלו לוי.או.די 4 הפרקים הראשונים של הרשימה השחורה בעוד שבשידור השבועי של יס הם רק בפרק 2. ובטח בעוד כמה ימים פרקים 5 ו-6 יעלו ביחד גם, כי הפרק האחרון ששודר בארה"ב היה פרק 6.

נכון, גם הסדרה "האחיות המוצלחות שלי" עלתה ל-vod במלואה לפני השידור בערוץ עצמו. שכחתי מזה. זכרתי שיס עושים את זה רק ברכש ולא בהפקות מקור. כמו ש @סהרגבריאלי אמר, הוט מעדיפים את הצפייה השבועית מאשר בינג' (בהפקות המקור שלהם). יכול להיות שזה עדיף. מכיוון שכך הם שולטים באורך החיים של הסדרה וכשהתוכן הוא שבועי הבאזז וההתלהבות סביב הסדרות שלהם יותר ארוך.
...
·אין ספק שאם אני היום חברת טלויזיה כמו יס או הוט , אני פחות אעדיף לשווק את שיטת הבינג'.

כי מה שיקרה שוב לצורך הדוגמא, עונה חדשה של זגורי אימפריה, מתים לרגע, פאודה או כל תכנית אחרת שעתידה לעלות באמת הסתיים הבאז שלה ביומיים שלושה. מהסיבה שסדרות מקור לרוב הם 12 פרקים אולי קצת יותר אולי קצת פחות.

חברות כמו יס והוט מושכים את הלקוחות שלהם על ידי אותם סדרות כמו פאודה ביס, או זגורי אימפריה וכו' בהוט.

אבל אם כבר בחרתם לעלות קטגוריית בינג' אז תתפעלו אותה כמו בינג'.

berlad26
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

kesem10 כתב:
...
...
·אין ספק שאם אני היום חברת טלויזיה כמו יס או הוט , אני פחות אעדיף לשווק את שיטת הבינג'.

כי מה שיקרה שוב לצורך הדוגמא, עונה חדשה של זגורי אימפריה, מתים לרגע, פאודה או כל תכנית אחרת שעתידה לעלות באמת הסתיים הבאז שלה ביומיים שלושה. מהסיבה שסדרות מקור לרוב הם 12 פרקים אולי קצת יותר אולי קצת פחות.

חברות כמו יס והוט מושכים את הלקוחות שלהם על ידי אותם סדרות כמו פאודה ביס, או זגורי אימפריה וכו' בהוט.

אבל אם כבר בחרתם לעלות קטגוריית בינג' אז תתפעלו אותה כמו בינג'.
...
נכון. בכלל הם הרי פתחו קטגוריית בינג' רק מכיוון שיס פתחו קטגוריה כזאת לפני שנה.

אותו דבר היה עם ספריית הסרטים החינמיים שיס השיקה ואחרי חצי שנה או שנה גם הוט פתחו ספריית סרטים חינמיים.

למרות שבהוט כמות הסרטים שהם נותנים ממש קטנה. בעצם אולי זה השתנה מאז שהייתי בהוט. כי אז היו בקושי עשרות סרטים.

odedwe
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 504
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #12 

בקיצור ב יס צדקו שנכון לעכשיו יש להם בהשוואה ל הוט ול סלקום טיוי, הכי הרבה תכנים כאשר הם יותר חדשים.
השם האמיתי שלי זה רמי,
השם משתמש שלי הראשון פה זה רמקולים.

סהרגבריאלי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 272
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #13 

@odedwe
·

ביס יש 30,000 כותרים ב-VOD מתוכם 14,500 בתשלום נוסף ו- 15,500 בחינם

סרט חדש יחסית יעלה לך 19.7 ש"ח ל-48 שעות; פרק של מאסטר שף יעלה לך כ-5 ש"ח
האם תוכן בתשלום שמעבה את הסיפרייה רלוונטי מבחינתך? כמה פעמים בשנה אתה רוכש סרט בתשלום נוסף?

בסלקום מעל 10,000 כותרים כרגע ב-VOD - כולם בחינם(!)

תיקח בחשבון שסלקום עדיין לא מוצר מוגמר, ומידי חודש מספר הכותרים עולה

סקירה לגבי שרות סלקום TV מעודכן לחודש אוקטובר 2016

ArielAberjil
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

סהרגבריאלי כתב:@odedwe
·

ביס יש 30,000 כותרים ב-VOD מתוכם 14,500 בתשלום נוסף ו- 15,500 בחינם

סרט חדש יחסית יעלה לך 19.7 ש"ח ל-48 שעות; פרק של מאסטר שף יעלה לך כ-5 ש"ח
האם תוכן בתשלום שמעבה את הסיפרייה רלוונטי מבחינתך? כמה פעמים בשנה אתה רוכש סרט בתשלום נוסף?

בסלקום מעל 10,000 כותרים כרגע ב-VOD - כולם בחינם(!)

תיקח בחשבון שסלקום עדיין לא מוצר מוגמר, ומידי חודש מספר הכותרים עולה

סקירה לגבי שרות סלקום TV מעודכן לחודש אוקטובר 2016

...
קח בחשבון שחוץ מהממיר,הציוד ישן ועובד על גבי האינטרנט ככה שנחסך פה כסף רב שמאפשר למכור בזול
אין הקלטה מרחוק,אפילו לוח שידורים באתר ובתקווה שישיקו את המודם החדש שתומך בתשתית הוט אחרי שקיבלו אישור לייבא אותו כבר בתחילת יולי...

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”