לום לכולם,
אני ממש חדש בתחום, אבל אחרי כמה ימי שוטטות כאן באתר הצלחתי להפעיל את מחשב המדיה שלי. אני משתמש ב GB-PVR, בכרטיס PVR-150 ובשלט שהגיע איתו, ומשתמש בתוכנת HebEPG לעדכון EPG.
כמה דברים שעדיין לא הצלחתי לעשות, ואני אשמח לקבל עליהם עזרה:
1. האם יש אפשרות לבצע את עדכון ה EPG בצורה אוטומטית? ברור לי שאפשר לכתוב Script שיריץ אוטומטית את HebEPG, אבל איך מעדכנים את זה ב GB-PVR?
2. איך מחפשים בעברית בתוך לוח התוכניות?
3. האם יש אפשרות לתכנת את השלט של hauppauge כך שיבצע פעולות אחרות, כגון פתיחה של GB-PVR? (למשל בלחיצה על Go)
כל עזרה בנושאים האלה תתקבל בברכה...
שאלות בנושא GB-PVR
1. אתה יכול להגדיר Scheduled Task בוינדוס כדי להריץ את HEBEPG. ב-CONFIG של GB-PVR (תחת הלשונית שאתה מגדיר את ה-CAPTURE SOURCE אני חושב) אתה יכול לקבוע מתי יתעדכן ה-EPG (אני חושב שבברירת מחדל זה ב-07:00. וכמובן שאם המחשב שלך כבוי ה-EPG לא יתעדכן).
2. כדי לחפש בעברית אתה צריך לעבוד עם ממשק עברי.
3. אפשרי בהחלט עם תוכנות כמו GIRDER או HIP אשר מאפשרות לתכנת את השלט של ה-PVR150 לעשות כל דבר בערך (חוץ מקפה).
2. כדי לחפש בעברית אתה צריך לעבוד עם ממשק עברי.
3. אפשרי בהחלט עם תוכנות כמו GIRDER או HIP אשר מאפשרות לתכנת את השלט של ה-PVR150 לעשות כל דבר בערך (חוץ מקפה).
תודה על התשובה, חוץ מ GIRDER שאני עדיין עובד על קריאת ה manual שלו כל שאר הבעיות באמת נפתרו. בינתיים גיליתי עוד בעיה: ההקלטות מתבצעות לי רק אם הממיר (של יס) כבר עובד, אם הוא סגור התוכנה לא מצליחה לפתוח אותו, למרות שיש לי שליטה מלאה על הממיר, והוא נפתח בלי בעיה אם אני לוחץ על power on / off ב BlasterCfg.
אני אשמח לקבל הצעות לפתרון.
אני אשמח לקבל הצעות לפתרון.
פתרון אחד הוא להשאיר את הממיר דולק.
פתרון שני- אפשר להגדיר (לא זוכר איפה. או ב-BLASTERCFG או ב-GBPVR) לשלוח פקודה להדליק את הממיר לפני העברת ערוץ.
הפתרון השני לא מומלץ כיוון שזה מגדיל את ה-DELAY שגם ככה קיים בהעברת ערוצים.
פתרון שני- אפשר להגדיר (לא זוכר איפה. או ב-BLASTERCFG או ב-GBPVR) לשלוח פקודה להדליק את הממיר לפני העברת ערוץ.
הפתרון השני לא מומלץ כיוון שזה מגדיל את ה-DELAY שגם ככה קיים בהעברת ערוצים.