שימושים עיקריים
- עבור משחקים כבדים - המחשב הזה הוא בעצם בא במקום קונסולות כמו PS או XBOX שרציתי לקנות (PC כי יש לו שימושים נוספים), שימוש ב-VR
- קולנוע ביתי - הרצה חלקה של 4k כבדים וסטרימינג, חיבור לרסיבר 7.2 מתקדם וטלוויזיה 4k, תמיכה בפורמטים עתידיים של אודיו/וידאו
- עריכה גרפית - בעיקר שימוש ב-VRAY בתוך REVIT ARCHITECTURE או Google SKETCHUP (רינדור בדרישות כבדות)
לגבי ציוד היקפי, קיים כבר הציוד הבא:
- מקלדת ועכבר - Logitech K520
- נדרשים רק גויסטיקים טובים למשחקים ו-VR
- קליטת שידורי עידן+ והקלטות (אופציונאלי)
- שלט חכם - שליטה בכל הקשור למולטימדיה/סטרימינג/עידן+ עם שלט ותוכנה קלה לשימוש, המטרה כאן היא לתת למשפחה אפשרות צפייה והקלטה מערוצי עידן+ כמו השליטה הקלה והנוחה של YES, עם EPG בעברית ומהירות תיפעול דומה, השלט צריך להיות חכם ולשלוט גם בטלוויזיה וברסיבר/ממיר עם פעולות מאקרו (לא פלאפון)
- קיימים הארדיסקים חיצוניים - 3TB + 4TB חיבורים בציוד הקיים:
הארדיסק חיצוני 4TB - USB3, הארדיסק חיצוני 3TB - FW800 (כפול משום מה ... לא יודע מה אפשר לעשות עם חיבור כפול ...) - יש רק לכלול SSD לתוכנות ומערכת הפעלה (אבל להשאיר מספיק "אורך נשימה") והארדיסק פנימי 1TB מהיר ואמין (SSD - אני יכול להשיג של sandisk במחיר מוזל)
דגשים נוספים
- לא מתכנן לבצע OC
- אין לי צורך במערכת הפעלה או תוכנה כלשהי במפרט
- האם יש גם אופציה להזמין ולהביא מחו"ל (במיוחד עם ה-Black Friday המתקרב ובא ...)?
חיבור אודיו לרסיבר 7.2 או למקרן קול עתידי (שומע בעיקר lossless סטריאו או סראונד)
- אני מעדיף שתהיה תמיכה עתידית בעיקר בפורמטי האודיו ווידאו
אופן השימוש היומיומי במחשב
עדיפות ברירת המחדל למחשב הזה הוא עלייה אוטומטית לתוך מערכת המולטימדיה ומעבר מהיר לטלוויזיה (עידן+) כאשר תהיה אופציה לעבור במהירות לתכנים נוספים בסטרימינג או למשחקים. עבור העיצוב הגרפי אני אצא מתוכנת המולטימדיה ואעבוד כנראה ממחשב מרוחק.