דרוש מפרט לגיימינג מחליף קונסולה, קולנוע ביתי ועיצוב גרפי 3D (עד 6K)

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
lironH פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 307

שליחה

תקציב המקסימאלי: 6K ש"ח (+/- 1K)

שימושים עיקריים
  • עבור משחקים כבדים - המחשב הזה הוא בעצם בא במקום קונסולות כמו PS או XBOX שרציתי לקנות (PC כי יש לו שימושים נוספים), שימוש ב-VR
  • קולנוע ביתי - הרצה חלקה של 4k כבדים וסטרימינג, חיבור לרסיבר 7.2 מתקדם וטלוויזיה 4k, תמיכה בפורמטים עתידיים של אודיו/וידאו
  • עריכה גרפית - בעיקר שימוש ב-VRAY בתוך REVIT ARCHITECTURE או Google SKETCHUP (רינדור בדרישות כבדות)
גודל מסך בשימוש - 60", 4k ULTRA HD, מתכוון להשתמש בהגדרות גרפיות גבוהות

לגבי ציוד היקפי, קיים כבר הציוד הבא:
  • מקלדת ועכבר - Logitech K520
  • נדרשים רק גויסטיקים טובים למשחקים ו-VR
  • קליטת שידורי עידן+ והקלטות (אופציונאלי)
  • שלט חכם - שליטה בכל הקשור למולטימדיה/סטרימינג/עידן+ עם שלט ותוכנה קלה לשימוש, המטרה כאן היא לתת למשפחה אפשרות צפייה והקלטה מערוצי עידן+ כמו השליטה הקלה והנוחה של YES, עם EPG בעברית ומהירות תיפעול דומה, השלט צריך להיות חכם ולשלוט גם בטלוויזיה וברסיבר/ממיר עם פעולות מאקרו (לא פלאפון)
  • קיימים הארדיסקים חיצוניים - 3TB + 4TB חיבורים בציוד הקיים:
    הארדיסק חיצוני 4TB - USB3, הארדיסק חיצוני 3TB - FW800 (כפול משום מה ... לא יודע מה אפשר לעשות עם חיבור כפול ...)
  • יש רק לכלול SSD לתוכנות ומערכת הפעלה (אבל להשאיר מספיק "אורך נשימה") והארדיסק פנימי 1TB מהיר ואמין (SSD - אני יכול להשיג של sandisk במחיר מוזל)
כמו-כן, אני רגיש מאוד לרעשים, במיוחד בצפייה בסרטים או שמיעת מוזיקה, מה שכן, במידה וקיים מאוורר הנשלט בתוכנה ע"י פרופילים ובזמן צפייה או שמיעה ניתן להוריד סל"ד - פתרון טוב מאוד (לא מתכוון להתעסק עם קירור מים)

דגשים נוספים
- לא מתכנן לבצע OC
- אין לי צורך במערכת הפעלה או תוכנה כלשהי במפרט
- האם יש גם אופציה להזמין ולהביא מחו"ל (במיוחד עם ה-Black Friday המתקרב ובא ...)?
חיבור אודיו לרסיבר 7.2 או למקרן קול עתידי (שומע בעיקר lossless סטריאו או סראונד)
- אני מעדיף שתהיה תמיכה עתידית בעיקר בפורמטי האודיו ווידאו

אופן השימוש היומיומי במחשב
עדיפות ברירת המחדל למחשב הזה הוא עלייה אוטומטית לתוך מערכת המולטימדיה ומעבר מהיר לטלוויזיה (עידן+) כאשר תהיה אופציה לעבור במהירות לתכנים נוספים בסטרימינג או למשחקים. עבור העיצוב הגרפי אני אצא מתוכנת המולטימדיה ואעבוד כנראה ממחשב מרוחק.

lironH פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

130 צפיות, 0 תגובות ... לא יכול להיות ... :lol:

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3548

שליחה

נשמע שאתה יודע בדיוק מה אתה צריך.
הייתי במקומך בונה מפרט שלם שתואם את הציפיות שלך ומתייעץ כאן בחלקים שלא תהיה בטוח.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

lironH פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@vivi

היי ...
אני יודע מה אני רוצה אבל המחשב האחרון שהרכבתי חלק חלק (לפני בערך 6 שנים) לקח לי לחקור בערך חודש ובימים
אלה אין לי זמן (ילדים ... :D).
אני אשמח אם מישהו ימליץ על מפרט מלא כולל מה להתקין וכל הציוד ההיקפי כדי שאוכל לבדוק את החלקים,
זה יחסוך לי המון זמן.

lironH פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

מקפיץ ...

שליחה

מקווה שמישהו ישים לב ויגיב (במבטא פולני ...) :lol:

minime
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1626

שליחה

תפרסם בפורום PC גיימינג
או בפורום של HW
יענו לך מקצועית ומיד

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

תראה, סך הכל הדרישות שלך לא מיוחדות כל כך.

אתה מחפש מחשב גיימינג חזק, אין לך יותר מדי אופציות, לא בלי לבזבז סכומי כסף אסטרונומיים. הבחירה האוטומטית היא GTX1080 ו-i7 6700K, ה-מסביב פחות משנה..

כמה דברים שלא ציינת, באיזה מארז אתה מעוניין? יש מארזי Mini-ITX קטנים כגון

http://www.fractal-design.com/home/prod ... s/node-202

[img2=600x600]http://www.fractal-design.com/media/1a4 ... 767c0e27c7[/img2]
אלו יהיו קטנים אבל הכי פחות יעילים מבחינת קירור, במיוחד כשאתה מחפש שקט, אז גם אם קירור שקט על ה-מ.גראפי וגם על המעבד, הטמפ' במארז הקטן יעלו ואיתם הרעש, היתרון שהם הכי "מתאימים" לסלון..

יש עוד כמה מוצרים בקו שאולי יתאימו לסלון כגון זה

http://www.fractal-design.com/home/prod ... s/node-804

[img2=600x600]http://www.fractal-design.com/media.ash ... x10001.jpg[/img2]
יש עוד אופציות, קטנות וגדולות, אבל להחליט על מארז זאת התחלה טובה כשאתה מחפש לבנות מחשב.

אגב כמה דברים, לא תמצא לוח אם עם Firewire היום, תצתרך כרטיס הרחבה-או מתאם חיצוני מ-USB, עידן+ גם, הבחירה שלך היא כרטיס הרחבה פנימי או בחיבור USB, בנוגע לשליטה על המחשב יש לך כל מני אופציות, מתאם IR ושלט אוניברסלי, אפלקציות לסמארטפון כמו Unified Remote או כל מני אפלקציות בסגנון שמאפשרות שליטה על המחשב , יש לך גם אפלקצייה לשליטה על Kodi.
אגב בנוגע לרעש, כך בחשבון שלא תצליח להרכיב מחשב ששקט בזמן מאמץ, לא משנה מה, תצטרך להעלים 250-300W וזה לא בא בשקט, אם לוח האם המתאים תוכל בלי בעיה לשלוט בצורה נוחה על פרופילי המאוררים במארז (בהנחה ואתה הולך על מארז שבאמת מכיל מאוררים) ולשלוט על כרטיס המסך זה לא בעיה. ככה שיש לך אפשרות להוריד את הרעש על חשבון קצת חום וביצועים, אבל לא להעלים אותו לגמרי. מצד שני במנוחה אין בעיה להרכיב מחשב שקט, רוב כרטיסי המסך מכבים את המאוררים במנוחה כיום, ומעבדים גם לא צורכים הרבה חשמל במנוחה. מקווה שזה עונה על הציפיות שלך.

יש לך החלטות לקבל :lol: , מה שבטוח זה שמחשב חדש זה תמיד מבורך.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

lironH פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

IamEzio, תודה רבה על העזרה, באמת הרבה אינפורמציה, חלקה הייתה ברורה לי, חלק חידשת.
אשמח מאוד אם תוכל לפרוט את כל המידע הטוב הזה למפרט מוגדר, תוכל לעשות את העוד צעד הזה, זה יעזור לי מאוד.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה

זה הכיוון לדעתי. (SSD לא הוספתי כי ציינת שאתה יכול לקנות בהנחה).

תמונה
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1151
CM8066201920103 - Intel - i7-6700 Skylake Quad core CPU - 3.4 GHz - Max Turbo Frequency 4.0 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 65W TDP - Tray...
שלוש שנים אחריות
כמות: - 1 - 1398/1370 ₪

לוחות אם - Intel LGA1151
GA-B150M-D3H - Gigabyte - 4x up to 64 GB of DDR4 2133MHz - VGA - DVI - HDMI - PCIe x16 - mATX (24.4x17.4cm)...
שלוש שנים אחריות
כמות: - 1 - 374/367 ₪

זכרונות - DDR4 - לנייח
HX421C14FB2K2-16-PC - HyperX - 16GB (2x8GB) DDR4 2133Mhz - With new PC Only - PC4-17000 CL14 - 1.2V - 288Pin - HyperX Fury DDR4 Series - HX421C14FB2K2/16...
בקניית מחשב חדש בלבד - אחריות לכל החיים
כמות: - 1 - 482/472 ₪

כרטיסי מסך - NVIDIA PCIe
GTX-1080-GAMING-X-8G-PC - MSI - GeForce GTX1080 With new PC Only - 8GB GDDR5X - TORX 2.0 FAN TWIN FROZR VI - Recommended System PSU 500W (Max GPU Consumption 180W) - 279x140x42 mm ...
בקניית מחשב חדש בלבד - שלוש שנים אחריות
כמות: - 1 - 3553/3482 ₪

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA
ST1000DM003-2Y-PC - Seagate - 1TB - With new PC Only - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 series- 2 years warranty...
שנתיים אחריות - בקניית מחשב חדש בלבד
כמות: - 1 - 191/187 ₪

מארזי מחשב - mATX מארז
P50-NPS - Antec - P50 mATX case - 2x USB 3.0 and 2x USB 2.0 - 2 x Fan controller - 2x 120mm and 2x 80mm fans included - 1x 5.25 inch removable bay - 3x 3.5 inch bays - 2x 2.5 inch bays - Up to 300mm graphics card can b...
שלוש שנים אחריות
כמות: - 1 - 256/251 ₪

ספקי כח - ATX
AS-500 - FSP - Aurum S 500W - 80plus Gold certified - 120mm fan...
חמש שנים אחריות
כמות: - 1 - 378/370 ₪

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים
CNPS90F-PC - Zalman - CNPS90F CPU Cooler OEM With new PC Only - For Intel socket 775, 1150,1151 ,1155, 1156, 1366, AMD socket AM2, AM3, FM2, FM3 - 92mm quiet fan - Fluid Bearing - Honeycomb fin design - 2300rpm - 29dBA - U...
שנה אחריות - בקניה עם מחשב חדש בלבד
כמות: - 1 - 43/42 ₪

6675.00 / 6542 ₪

המחיר אינו כולל משלוח
עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר
המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה
הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר
http://www.plonter.co.il/priceoffer_sho ... ffer=91269
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה

@lironH
·
לעדכן רק, שחכתי שה-MSI שצירפתי גבוהה יותר מכרטיס PCI-E רגיל, ככה שהוא לא יכנס למארז (מצטער..) ה-MSI פשוט הכרטיס הכי קצר אם אני זוכר נכון., אבל פספסתי את זה שהוא גם גבוהה מאוד, משהו שהרבה חברות עשו עם הכרטיסים שלהם השנה, ומארז ה-P50 מוגבל באורך ובגובה

מארז מומלץ יותר יהיה ה-Node 804, והייתי אומר לקחת את ה-EVGA 1080 SC, אבל לגרסאות הראשונות היו קצת בעיות, ועד כמה שאני מבין מהפורומים, הגרסאות שיוצרו מה-1 לנומבמבר תוקנו לגמרי, ה-SC לא ארוך מדי וגם בגובה רגיל, ככה שהוא הכי יתאים למארז קומפקטי (אם החנות מסוגלת להבטיח שתספק לך כרטיס מסדרות היצור האחרונות, למרות שה-Node 804 דיי נדיב עם תמיכה בכרטיסי מסך עד ל-32 ס"מ.. ה-SC גם בצד הזול יותר של הכרטיסים ב-3300 שקל. אם לא, אז ה-ASUS STRIX אמור להכנס, גם הוא באזור ה-3300 ככה שהוא זול מה-MSI, הוא גם קצת גבוהה יותר אבל לפחות הם הנמיכו את מחברי החשמל וה-Node 804 מכיל מרווח גדול יחסית ככה שהוא לדעתי יכנס בלי יותר מדי בעיות. אציין שבמארזים הקטנים מאוד נפוץ לשים כרטיסי מסך עם קירורי מפוח כדי להוציא את האויר החם של כרטיס המסך מחוץ למארז, אבל אם ללכת על ה-Node, יש לו זרימת אויר מספיק טובה לדעתי כדי לאכלס כרטיס מסך עם קירור בסגנון פתוח.

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”