שלום לכולם מתלבט לגביי שתי מסכי טלויזיה 50 אינץ שתיהם 4K
-
shimon13188
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
הראשון של סאמסונג הדגם הוא KU7000
והשני של פיליפס Philips 50PUT6400 4K
המחיר של שתיהם מאוד דומה מה עדיף ומה יותר טוב ומה יש באחד שבשני אין תודה רבה
והשני של פיליפס Philips 50PUT6400 4K
המחיר של שתיהם מאוד דומה מה עדיף ומה יותר טוב ומה יש באחד שבשני אין תודה רבה
-
shimon13188
-
- חבר שרק התחיל

- WinOzi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 180
כפי שכבר רשמתי כאן לפני מספר ימים, ממה שאני התרשמתי, אני הייתי הולך על הסמסונג (אם אלו האופציות היחידות)
-
shimon13188
-
- חבר שרק התחיל

אפילו שלפיליפס יש 700 הרץ
ולסמסונג 200 הרץ ?
והאם הפיליפס במסכים לא טובים יותר מסמסונג אשמח לפרטים פשוט חדש באתר תודה
ולסמסונג 200 הרץ ?
והאם הפיליפס במסכים לא טובים יותר מסמסונג אשמח לפרטים פשוט חדש באתר תודה
- WinOzi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 180
·לא אמרתי שפיליפס לא טובים במסכים, אבל כשהייתי ב2 מקומות ובדקתי את המסכיםshimon13188 כתב:אפילו שלפיליפס יש 700 הרץ
ולסמסונג 200 הרץ ?
והאם הפיליפס במסכים לא טובים יותר מסמסונג אשמח לפרטים פשוט חדש באתר תודה...
ולאור מה שראיתי, (נתקעים בתפריט האנדרוייד / ביוטיוב) אני בטח לא אמליץ לחבר עליהם
וזה בלי לעשות הכללה. (אני בדקתי 2 דגמים שונים מזה שציינת).
- Dudi72
-
- חבר שרק התחיל

KU7000
@WinOzi
·הKU7000 היא 200 הרץ ? היום הייתי בחנות אמרו לי שכבר אין את המושג הרץ אבל היא 1300 הרץ ,לא ככ הבנתי ..
·הKU7000 היא 200 הרץ ? היום הייתי בחנות אמרו לי שכבר אין את המושג הרץ אבל היא 1300 הרץ ,לא ככ הבנתי ..
-
shimon13188
-
- חבר שרק התחיל

קניתי את הפיליפס
ראיתי את שתיהם במחסני חשמל אחת לייד השנינ ואהבתי יותר את הפיליפס ובפיליפס יש יותר יתרונות מהסמסונג 8 גיגה מובנה עם אפשרות להרחבה מערכת הפעלה של אנדרואיד חיבור בלוטוס 5 שנות אחריות וכמובן מסך פיליפס
-
shimon13188
-
- חבר שרק התחיל

- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
לפי מה שהבנתי מבעל חנות מסויימת שהוא גם חבר טוב שמוכר שנים מוצרי חשמל שקשורים לקולנוע ביתי (זה היה בתחילת השנה) שאין דבר כזה בכלל 400 הרץ או 700 הרץ או 1200 הרץ, לא קיימות בכלל חיות כאלה נכון לתחילת השנה. יש 100 הרץ בתכלס ויש 200 הרץ. תבדקו בחול מפרטים של טלויזיות לא נראה ךי שתימצאו טלויזייה עם יותר מגג גג 220 הרץ.
זה לפי דבריו והוא אמר לי תבדוק אותי ותראה.
זה לפי דבריו והוא אמר לי תבדוק אותי ותראה.
-
shimon13188
-
- חבר שרק התחיל

יכול להיות אבל שאר הנתונים ואיכות התמונה מדהימים בפיליפס החדשות
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20195
- שם מלא: ארתור ליברמן
יש מסכים עם פאנל 120HZ (בד"כ במסכי היי-אנד, וגם אז לא תמיד) ומרבית המסכים האחרים מבוססים על פאנל 60HZ.
כל מספר אחר זאת המצאה של היצרן. ובדרך כלל היצרנים רושמים מספר כפול מהקצב ריענון האמיתי של הפאנל.
כל מספר אחר זאת המצאה של היצרן. ובדרך כלל היצרנים רושמים מספר כפול מהקצב ריענון האמיתי של הפאנל.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
אותו חבר שהסביר לי את העיניין, אמר לי בוא אני יראה לך מסמכים שסמסונג ואל ג'י מתווכחות בינהם ממש ככה, האחת רוצה להראות נתנוים אמיתיים והשנייה רוצה להראות נתונים שיקריים, עכשיו נשמע מצחיק?מתווכחות בינהם? אני אסביר אם עכשיו חברה x תראה נתונים אמיתיים בזמן שחברה y ממשיכה לפרסם נתונים שיקריים, בזמן שכל השוק מוצף באותו שקר וכבר אותם רוכשים עוקבים אחרי מפרטים של מסכים, פתאום יראה מסכים שיש להם גג גג 200 הרץ ואפילו פחות, ויראו שלחברה y יש יותר הרצים והרבה יותר,אז למה ילכו לקנות טלויזיה של חברה x?.
בגלל ששתיהן מובילות במכירות ובתכנולוגייה אז הן מתכתבות בינהם ומתוכחות ההם לתת ללקוח נתונים אמיתיים או שיקריים.
לדעתי העיוות בנתונים הולך בצורה כזאת וזה הכי הגיוני,טלויזיה שהיא בפועל 120 הרץ מךרסמים אותה 1200,או אם היא 100 הרץ או 80 הרץ אז מפרסמים אותם 1000 הרץ או 800 הרץ
בגלל ששתיהן מובילות במכירות ובתכנולוגייה אז הן מתכתבות בינהם ומתוכחות ההם לתת ללקוח נתונים אמיתיים או שיקריים.
לדעתי העיוות בנתונים הולך בצורה כזאת וזה הכי הגיוני,טלויזיה שהיא בפועל 120 הרץ מךרסמים אותה 1200,או אם היא 100 הרץ או 80 הרץ אז מפרסמים אותם 1000 הרץ או 800 הרץ
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20195
- שם מלא: ארתור ליברמן
שים לב שחלק מהיצרנים עברו לשיטה אחרת, כבר לא מדברים בהרצים אלא ב-PMI (ומקבילותיה).
קשה עד בלתי אפשרי לדעת מה קצב הריענון האמיתי של הפאנל במסך כאשר מדובר על מספרים גבוהים מ-120 (או 100). בד"כ כאשר רשום 120 (או 100) מדובר על מסך עם פאנל 60HZ. מעל זה, כבר אי אפשר לדעת ממש.
מי שאוהב את אפקט אופרת הסבון ולא רגיש להבהובים של התאורה יכול להנות יותר ממסכים עם PMI גבוה יותר. אישית, אני בכלל לא מסתכל על הנתון הזה כאשר אני בוחר מסך. אני לא אוהב את ה-SOE, ואני לא רוצה BFI ולכן לנתון הזה אין חשיבות מבחינתי.
מה שמעניין אותי יותר הוא תמיכה טובה ב-24P, למרות שגם כאן אני לא כזה רגיש לתופעת הג'אדר, כך שגם אם אין תמיכה בזה, זה לא deal breaker מבחינתי.
קשה עד בלתי אפשרי לדעת מה קצב הריענון האמיתי של הפאנל במסך כאשר מדובר על מספרים גבוהים מ-120 (או 100). בד"כ כאשר רשום 120 (או 100) מדובר על מסך עם פאנל 60HZ. מעל זה, כבר אי אפשר לדעת ממש.
מי שאוהב את אפקט אופרת הסבון ולא רגיש להבהובים של התאורה יכול להנות יותר ממסכים עם PMI גבוה יותר. אישית, אני בכלל לא מסתכל על הנתון הזה כאשר אני בוחר מסך. אני לא אוהב את ה-SOE, ואני לא רוצה BFI ולכן לנתון הזה אין חשיבות מבחינתי.
מה שמעניין אותי יותר הוא תמיכה טובה ב-24P, למרות שגם כאן אני לא כזה רגיש לתופעת הג'אדר, כך שגם אם אין תמיכה בזה, זה לא deal breaker מבחינתי.