מחפש חוות דעת על בקו/מבלומברג - מקרר מקפיא תחתון 550-600 ליטר רוחב עד85

פורום המתעסק בכל מוצר אלקטרוני אחר שלא בהכרח קשור לאודיו וקולנוע ביתי.
מקררים, שואבי אבק, תנורים וכו'
שלח תגובה
MrMoris פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 470
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #1 

מחפש מקרר מקפיא תחתון נפח 550-600 ליטר - בעיקר בקו או בלומברג - הדרישה היא עד רוחב 85 כי הנישה שיש לי היא 90 בדיוק ומקרר של 90 סמ לא נכנס בוודאות.
עיקר העניין שלי הוא שלושה דגמים -
מקרר בקו Beko דגם CN160231 נפח 590 ליטר
מקרר בלומברג Blomberg דגם KND3950 נפח 554 ליטר

שני המקררים האלה זהים לחלוטין. הנפח של הבקו של הוא הנפח ברוטו, כי הנפח של תא הקירור ותא ההקפאה זהים לבלומברג.

כיום יש לנו שארפ SJ-2259 שהתא הקפאה שלו קטן מדי עבורנו, והמקרר גם די דחוס (רוחב 70 ס"מ).

מישהו יכול לתת חוות דעת עליהם? או על בעיות סציפיות במקררים האלו?
ניסיון עם השירות לקוחות של בקו (ראלקו) לעומת בלומברג (ברימאג) ?
הבקו יותר יקר בכ200-300 שח, הבקו כ 4600 כנראה, הבלומברג 4300, מחירים משוערים מאתר זאפ.
איך הפלסטיקה שלהם? המדפים בדלתות מרגישים לי דקים יותר מLG/SAMSUNG.

**חפירה, אפשר לדלג**
מה שאהבנו ב BEKO/ BLOMBERG זה המקפיא שהוא עם דלת חלקה ללא אחסון (איחסון בדלת מקפיא הוא לא טוב, מוצרים קצת מפשירים שם, בלי תלות ביצרן), ייצרן קרח חצי אוטומטי קטן, תא אחד, ושתי מגירות והכל שקוף ונראה מאוד נוח למציאה ולאחסון.
הפלסטיקה בדלתות נראת זולה.
חשבנו גם על LG דגם GM849RSC שהוא אמנם 604 ליטר נטו, אבל המקפיא שלו קטן יותר, המקרר שלו גדול יותר אבל רק בגלל שיש יותר נפח אחסון בדלתות. העומק של המקרר ללא דלתות זהה לבקו/בלומברג. אני חייב לציין שהאחסון העמוק בדלתות לא יתרום לי הרבה, שני בקבוקים/חלב לא נכנסים אחד מאחורי השני, כנראה בקבוקים של גלון נכנסים, לא רלוונטי לישראל. יש מדף במקרר שהוא מחולק ואפשר לשנות לו את הגובה, לא נראה שימושי כי זה המדפים העליונים...
המקפיא שלו נפתח עם דלת עם פתיחה מרכזית על מסילת טלסקופית, יש לו מייצר קרח אוטומטי (לא צריכים את זה בשלב הזה) ואם רוצים להשתמש בזה המגש של זה מנטרל חלק גדול מהנפח.

השארפ שיש לנו, מסתבר שיש המון המון תלונות בזאפ על שבירות במדפי הפלסטיק בדלתות, לנו לא נשבר כלום. לא יודע אם זה עניין של מצב או שאנחנו עדינים יותר. מה שכן, עדיין אין ילד בגיל שיכול לפתוח את המקרר.

erezo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 117
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

בגדול המותגים בקו ובלומברג לא איכותיים, מיוצרים בטורקיה.
עדיף חברות אחרות.

kobmyster
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

@MrMoris - מה הזמנתם בסוף? מה ההתרשמות שלכם?
אני בדיוק באותה התלבטות בין הבקו/בלומברג הזה לבין ה- LG 849...

שלח תגובה

חזור אל “מוצרי חשמל לבית”