המלצה לשדרוג סאב - SB-2000 או PB-2000 SVS
-
adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 784
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
שלום לכולם.
נתקפתי רצון להחליף את הסאב הנוכחי. הסאב הנוכחי הוא TANNOY TS-10 . אחרי שקראתי ועברתי בפורום נראה לי שאני מעוניין באחד הסאבים של SVS. פחות או יותר נסגרתי על SB-2000 או PB-2000 . ההבדל ביניהם הוא שה SB הוא סאב "סגור" וה PB הוא סאב עם פורט קדמי. מביקורות שקראתי הבנתי שהיתרונות של ה PB עם הפורט הוא שהוא יורד נמוך (17HZ) יותר ונותן יותר "פאנץ" בבטן, חיסרון, הוא מאוד גדול במידותיו. לעומתו, ה SB ללא פורט קדמי, יורד פחות נמוך בהשוואה (19HZ), קטן יותר במידות.
ממה שקראתי הבנתי שה SB בחדרים קטנים יהיה מעולה ולא יהיה הבדל גדול בינו ובין ה PB.
* השימוש הוא בעיקר לטובת סרטים 70%-30% על פני מוזיקה
* אני מעוניין להרגיש את הפאנץ' הזה בבטן
* במוזיקה אני מעוניין בסאב מדוייק
* צירפתי תמונה של מידות הדירה עם מיקום הסאב בחץ אדום (המיקום לא חשוב, יכול להשתנות, רק לצורך מידות הסלון)
1. האם יהיה שדרוג משמעותי בתדרים הנמוכים מה TANNOY ל SVS? אני משער שכן, ה TANNOY על הנייר יורד ל 29HZ, ה SB ל 19HZ. נכון?
2. הצעות לסאבים נוספים שיתאימו במסגרת התקציב הנ"ל? 4000+- ש"ח
3. קניה, הבנתי שכדאי לדבר עם פיוצ'ר. יש חנויות נוספות לבדוק בהם את ה SVS?
4. עדיין מתלבט בין ה SB וה PB, מישהו יכול לשפוך אור על הנושא? אני חושב שהגודל פחות יטריד אותי, אני מעדיף לקנות משהו איכותי שיספק לי חווית שמיעה טובה. יש מישהו שכבר עבר את התהליך ורכש אחד מהשניים ויכול לשפוך אור על הנושא מניסיונו?
5. האם ה PB עדיף בצורה משמעותית על ה SB מבחינת הסאונד? במידה וגודל הסאב הוא בעייתי, האם ה PB יתן תוצאות עדיפות בהרבה שבגללן כדאי להתפשר על הגודל?
נתקפתי רצון להחליף את הסאב הנוכחי. הסאב הנוכחי הוא TANNOY TS-10 . אחרי שקראתי ועברתי בפורום נראה לי שאני מעוניין באחד הסאבים של SVS. פחות או יותר נסגרתי על SB-2000 או PB-2000 . ההבדל ביניהם הוא שה SB הוא סאב "סגור" וה PB הוא סאב עם פורט קדמי. מביקורות שקראתי הבנתי שהיתרונות של ה PB עם הפורט הוא שהוא יורד נמוך (17HZ) יותר ונותן יותר "פאנץ" בבטן, חיסרון, הוא מאוד גדול במידותיו. לעומתו, ה SB ללא פורט קדמי, יורד פחות נמוך בהשוואה (19HZ), קטן יותר במידות.
ממה שקראתי הבנתי שה SB בחדרים קטנים יהיה מעולה ולא יהיה הבדל גדול בינו ובין ה PB.
* השימוש הוא בעיקר לטובת סרטים 70%-30% על פני מוזיקה
* אני מעוניין להרגיש את הפאנץ' הזה בבטן
* במוזיקה אני מעוניין בסאב מדוייק
* צירפתי תמונה של מידות הדירה עם מיקום הסאב בחץ אדום (המיקום לא חשוב, יכול להשתנות, רק לצורך מידות הסלון)
1. האם יהיה שדרוג משמעותי בתדרים הנמוכים מה TANNOY ל SVS? אני משער שכן, ה TANNOY על הנייר יורד ל 29HZ, ה SB ל 19HZ. נכון?
2. הצעות לסאבים נוספים שיתאימו במסגרת התקציב הנ"ל? 4000+- ש"ח
3. קניה, הבנתי שכדאי לדבר עם פיוצ'ר. יש חנויות נוספות לבדוק בהם את ה SVS?
4. עדיין מתלבט בין ה SB וה PB, מישהו יכול לשפוך אור על הנושא? אני חושב שהגודל פחות יטריד אותי, אני מעדיף לקנות משהו איכותי שיספק לי חווית שמיעה טובה. יש מישהו שכבר עבר את התהליך ורכש אחד מהשניים ויכול לשפוך אור על הנושא מניסיונו?
5. האם ה PB עדיף בצורה משמעותית על ה SB מבחינת הסאונד? במידה וגודל הסאב הוא בעייתי, האם ה PB יתן תוצאות עדיפות בהרבה שבגללן כדאי להתפשר על הגודל?
נערך לאחרונה על ידי adidas1 ב 29/10/2016 15:37, נערך 3 פעמים בסך הכל.
נפשט לך, אם אין בעיה של תקציב וגודל תרכוש PB2000
אחרי שתשמע ותרגיש את הסאבים של SVS אתה תבין שמה שהיה לך
זו קופסא שעשתה בומים.
מניסיוני, היו לי 75% מדגמי ה-PB של SVS, הפייבוריט שלי היה הPB1000.
מבחינת עלות תועלת הוא הסאב הנבחר, תענוג לקולנוע ביתי בסלון פתוח שגודלו 5וחצי מטר על 5 וחצי מטר.
ממליץ לך למקם את הסאב בפינה ולא בין הסלון לפינת אוכל.
אחרי שתשמע ותרגיש את הסאבים של SVS אתה תבין שמה שהיה לך
זו קופסא שעשתה בומים.
מניסיוני, היו לי 75% מדגמי ה-PB של SVS, הפייבוריט שלי היה הPB1000.
מבחינת עלות תועלת הוא הסאב הנבחר, תענוג לקולנוע ביתי בסלון פתוח שגודלו 5וחצי מטר על 5 וחצי מטר.
ממליץ לך למקם את הסאב בפינה ולא בין הסלון לפינת אוכל.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
Re: המלצה לשדרוג סאב - SB-2000 או SP-2000 SVS
@adidas1
נראה לי שאתה קצת מתבלבל עם הדגמים בכתיבה שלך
אין ל svs סב שנקרא sp2000, יש להם sb2000 ו pb2000.
לי יש את ה pb2000 סב חלומי כמו שכתב לך G אם אין לך בעיה לקנות סב גדול לך על הpb2000 נותן תמורה מעולה לכסף והוא יודע לעשות מהשהרבה סבים בסכום שלו לא יעשו, וזה מהסיבה הפשוטה שיש כמה חוקים בעניין של סבוופרים, החוקים אומרים שברגע שהתיבה של הסב גדולה ויש לו פיר גדול אז יותר קל בשבילו להדגיש את התחום התחתון,נכון הוא ממש גדול פשוט אם תחפש סבוופרים יותר קטנים שיעשו מה שהסב הזה עושה אז הם יעלו לך לפחות 7 אלף שקל,הסב הזה זה היתפשרות על גדול במחיר נמוך שנותן תמורה מעולה,עכשיו המחירים ירדו כי נכנסה סידרה של אולטרה חדשה אם אני לא טועה,תתקשר לפיוצר הם היבואנים ורק שם ניתן לקנות את הסבים של svs.
נראה לי שאתה קצת מתבלבל עם הדגמים בכתיבה שלך
אין ל svs סב שנקרא sp2000, יש להם sb2000 ו pb2000.
לי יש את ה pb2000 סב חלומי כמו שכתב לך G אם אין לך בעיה לקנות סב גדול לך על הpb2000 נותן תמורה מעולה לכסף והוא יודע לעשות מהשהרבה סבים בסכום שלו לא יעשו, וזה מהסיבה הפשוטה שיש כמה חוקים בעניין של סבוופרים, החוקים אומרים שברגע שהתיבה של הסב גדולה ויש לו פיר גדול אז יותר קל בשבילו להדגיש את התחום התחתון,נכון הוא ממש גדול פשוט אם תחפש סבוופרים יותר קטנים שיעשו מה שהסב הזה עושה אז הם יעלו לך לפחות 7 אלף שקל,הסב הזה זה היתפשרות על גדול במחיר נמוך שנותן תמורה מעולה,עכשיו המחירים ירדו כי נכנסה סידרה של אולטרה חדשה אם אני לא טועה,תתקשר לפיוצר הם היבואנים ורק שם ניתן לקנות את הסבים של svs.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
אני קניתי בשבוע שעבר את ה-PB2000 מפיוצר במבצע ומה שמצחיק היה לי לפני את הסאב של ה TANNOY שיש לך שהיה אצלי זמני אני נהנה מכל רגע אם אתה מהקריות אתה מוזמן לבוא לשמוע ממליץ בחום על פיוצר אנשים טובים ונחמדים והסאב אדיר בסרטים ומדוייק במוזיקה ובהופעות חיות.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@MKV
חח, עכשיו אתה גם משוחד svs.
ככה גם אני ועוד כמה פה BUGI גם בינהם חברי הטוב שאמליץ לי על החייה האמטנית הזאת SVS PB 2000
ככה גם אני ועוד כמה פה BUGI גם בינהם חברי הטוב שאמליץ לי על החייה האמטנית הזאת SVS PB 2000
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
תבדוק גם את האופציה של ה pc2000 שזהה בביצועים שלו ל pb2000 אבל הוא בצורת גליל ותופס פחות שטח רצפה.
אני קניתי pb ומצטער שלא רכשתי בזמנו pc .
ליאור
אני קניתי pb ומצטער שלא רכשתי בזמנו pc .
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@Lior_M
צודק ליאור אני איתך, נכון שלא המלצתי על הpc2000, שכחתי ממנו לגמרי גם הוא באותו הרמה יש אותו לחברים והוא אש.
צודק ליאור אני איתך, נכון שלא המלצתי על הpc2000, שכחתי ממנו לגמרי גם הוא באותו הרמה יש אותו לחברים והוא אש.
-
adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

אני מר"ג כך שזה יהיה בעייתי, אבל תודה רבה על ההזמנה!MKV כתב:אני קניתי בשבוע שעבר את ה-PB2000 מפיוצר במבצע ומה שמצחיק היה לי לפני את הסאב של ה TANNOY שיש לך שהיה אצלי זמני אני נהנה מכל רגע אם אתה מהקריות אתה מוזמן לבוא לשמוע ממליץ בחום על פיוצר אנשים טובים ונחמדים והסאב אדיר בסרטים ומדוייק במוזיקה ובהופעות חיות....
ז"א שההבדל היחידי בין ה PB2000 ל PC2000 הוא הגודל? אין שום הבדל באיכות הסאונד?
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
·adidas1 כתב:אני מר"ג כך שזה יהיה בעייתי, אבל תודה רבה על ההזמנה!......
ז"א שההבדל היחידי בין ה PB2000 ל PC2000 הוא הגודל? אין שום הבדל באיכות הסאונד?...
אותו תכנון,
אותו מגבר, אותו דרייבר ואותו פורט שמכוון לאותו תדר.
רק המימדים וצורה שונים.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
מתלבש על השרשור ברשותך, ראשית גם אני בדעה שהpb2000 עדיף. שמעתי את הsb ולא התרשמתי שמדובר בסאב אימתני..
מישהו יודע אם יש לפיוצ׳ר מדיניות של שמיעה בבית לפני קנייה לחבר׳ה מהצפון?
ודבר נוסף, מישהו התנסה בחיבור האלחוטי של הסאב?
מישהו יודע אם יש לפיוצ׳ר מדיניות של שמיעה בבית לפני קנייה לחבר׳ה מהצפון?
ודבר נוסף, מישהו התנסה בחיבור האלחוטי של הסאב?
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@avilior
אתה עכשיו מחדש לי דברים לגביו, svs pb2000 יש אופצייה לאלחוט?
לא שאני מתכוון לממש את האופצייה, יותר לידע הכללי
לא שאני מתכוון לממש את האופצייה, יותר לידע הכללי
-
adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

כן, יש אפשרות לחיווט אלחוטי. מהאתר של SVS:
https://www.svsound.com/products/wirele ... nk-2-4-ghz
לגבי PB או PC, קראתי ביקורות, נאמר שכל מה שנאמר לגבי ה PB תקף לגבי ה PC, הם זהים לגמרי. אפילו נטען שה PC נשמע טיפ טיפונת טוב יותר, אולי בגלל הירידה ל 16HZ.
לגבי PB או PC, קראתי ביקורות, נאמר שכל מה שנאמר לגבי ה PB תקף לגבי ה PC, הם זהים לגמרי. אפילו נטען שה PC נשמע טיפ טיפונת טוב יותר, אולי בגלל הירידה ל 16HZ.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

התכוונת להגיד שה pc מורגש יותר טוב בגלל שהוא יורד ל 16hz, אלו תדרים תחושתים שמרגישים אותם בכל הגוף.
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
- avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
·האיטלקי כתב:@avilior
לא שאני מתכוון לממש את האופצייה, יותר לידע הכללי...
אכן כן