סאונד בהייסנס 55 M7000
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
@WinOzi
·מצטער לומר אבל יש לך אי דיוקים במה שרשמת.
1. אם הטלוויזיה ממשיכה להשמיע קול סביר להניח (אלא אם יש לה איזה מנגנון דואלי) שלא הוגדר בטלוויזיה עצמה שהיא תוציא את הסאונד דרך כבר אופטי.
2. אין כאן שאלה של כניסה נכונה. מכל כניסה אפשר לשמוע. את הרסיבר לא מעניין מה המקור באמת. אם חיברת טלוויזיה לכניסה של CD אז תשמע את זה כשתעביר לכניסת CD (ואולי גם יהיה צריך להגדיר ברסיבר שהכניסה הזאת פעילה).
3. ממה שזכור לי תמיד תראה אור. גם כשהיציאה כלל לא פעילה ולכן זה לא מדד.
לשואל: ראשית נראה לי שאתה יכול להשתמש במנגנון ARC של HDMI שבעצם מייתר את השימוש בכבל אופטי. הסאונד יחזור על גבי אותו כבל. יש לו אפשרות לתקשורת דו כיוונית - תמונה בכיוון אחד וסאונד בכיוון השני. כמובן שתוכל גם להישאר אם האופטי. בשני המצבים זה לא אוטומטי. צריך להגדיר במסך שהוא מוציא את הקול החוצה באחת השיטות. העדיפות של HDMI על פני האופטי חוץ מהחסכון בכבל זאת גם העובדה שלא צריך להעביר את הרסיבר ידנית למצב TV אלא הוא מקבל טריגר למעבר באופן אוטומטי.
·מצטער לומר אבל יש לך אי דיוקים במה שרשמת.
1. אם הטלוויזיה ממשיכה להשמיע קול סביר להניח (אלא אם יש לה איזה מנגנון דואלי) שלא הוגדר בטלוויזיה עצמה שהיא תוציא את הסאונד דרך כבר אופטי.
2. אין כאן שאלה של כניסה נכונה. מכל כניסה אפשר לשמוע. את הרסיבר לא מעניין מה המקור באמת. אם חיברת טלוויזיה לכניסה של CD אז תשמע את זה כשתעביר לכניסת CD (ואולי גם יהיה צריך להגדיר ברסיבר שהכניסה הזאת פעילה).
3. ממה שזכור לי תמיד תראה אור. גם כשהיציאה כלל לא פעילה ולכן זה לא מדד.
לשואל: ראשית נראה לי שאתה יכול להשתמש במנגנון ARC של HDMI שבעצם מייתר את השימוש בכבל אופטי. הסאונד יחזור על גבי אותו כבל. יש לו אפשרות לתקשורת דו כיוונית - תמונה בכיוון אחד וסאונד בכיוון השני. כמובן שתוכל גם להישאר אם האופטי. בשני המצבים זה לא אוטומטי. צריך להגדיר במסך שהוא מוציא את הקול החוצה באחת השיטות. העדיפות של HDMI על פני האופטי חוץ מהחסכון בכבל זאת גם העובדה שלא צריך להעביר את הרסיבר ידנית למצב TV אלא הוא מקבל טריגר למעבר באופן אוטומטי.
היי תודה רבה לכם
היה אור אדום בכבל אבל מסתבר שצריך להגדיר במגבר שיש כניסה של אופטי.
כעת המסך משמיע סאונד ואם אני רוצה אני יכול לשמוע גם במגבר ( כך רציתי)
לגבי ה ARC - ראיתי שזה משתלט גם על ההפעלה של המגבר ולא רציתי להיכנס לזה.
תודה
היה אור אדום בכבל אבל מסתבר שצריך להגדיר במגבר שיש כניסה של אופטי.
כעת המסך משמיע סאונד ואם אני רוצה אני יכול לשמוע גם במגבר ( כך רציתי)
לגבי ה ARC - ראיתי שזה משתלט גם על ההפעלה של המגבר ולא רציתי להיכנס לזה.
תודה