התלבטות מסך 70'' בין סמסונג KU7000 להייסנס M7000
תשובה
@Mad-Dog
·את ההתלהבות מההייסנס אך לא הייתה התייחסות לשידורים רגילים וביחס לסמסונג ולשידרוג השידור שלה
כמן כן הבנתי שעדיין לא עודכן הHDR בהייסנס אך כנראה זה עניין של זמן
השאלה איך רואים ספורט בהייסנס
והאם הפרמטרים של הסמסונג לא עולים עליה
מעניין לראות תגובות מבעלי המסכים
בצפון אין תצוגות של הייסנס
תודה
·את ההתלהבות מההייסנס אך לא הייתה התייחסות לשידורים רגילים וביחס לסמסונג ולשידרוג השידור שלה
כמן כן הבנתי שעדיין לא עודכן הHDR בהייסנס אך כנראה זה עניין של זמן
השאלה איך רואים ספורט בהייסנס
והאם הפרמטרים של הסמסונג לא עולים עליה
מעניין לראות תגובות מבעלי המסכים
בצפון אין תצוגות של הייסנס
תודה
Re: תשובה
@איתן46
·
יש לי את המסך ורואין מצויין, גם בהשוואה לסמסונג, וגם בביקורות המקצועיות שפרסמו הדגישו לטובה שידורי ספורט .
כמובן ובמידה והמטרה שלך היא לראות שידורי SD אז לא ממליץ לך בכלל לקנות מסך 4k . ובטח שלא גדול... כמה שהגודל גודל והרזולןציה מצטפפת כך נראה הרבה פחות טוב שידורי sd.
·
יש לי את המסך ורואין מצויין, גם בהשוואה לסמסונג, וגם בביקורות המקצועיות שפרסמו הדגישו לטובה שידורי ספורט .
כמובן ובמידה והמטרה שלך היא לראות שידורי SD אז לא ממליץ לך בכלל לקנות מסך 4k . ובטח שלא גדול... כמה שהגודל גודל והרזולןציה מצטפפת כך נראה הרבה פחות טוב שידורי sd.
האמת שקשה לי להגיד על 70" כי זה שידורי SD/1080I על מסך כזה זה שונה לגמרי מ 50/55" לדוגמא.
ישלי את ה M7000 בגרסת ה 50" ואין לי שום בעיה עם השידורי SD של יס(לא שאני רואה יותר מדי..)
בערוצי HD שלהם(1080i) יש תמונה טובה מאוד(כמובן ביחס לזה שהאיכות שידור עצמה לא להיט גדול..)
הבעיה היחידה שלפעמים יש לי זה כשאני מעביר מהסוני ליס ואז התמונה נתקעת(יש סרטונים של זה ביוטיוב אני חושב) אבל ברגע שאני מעביר לINPUT אחר וחוזר ליס זה מסתדר..
רואה הרבה מאוד כדורגל ונהנה מאוד מהאיכות תמונה
ישלי את ה M7000 בגרסת ה 50" ואין לי שום בעיה עם השידורי SD של יס(לא שאני רואה יותר מדי..)
בערוצי HD שלהם(1080i) יש תמונה טובה מאוד(כמובן ביחס לזה שהאיכות שידור עצמה לא להיט גדול..)
הבעיה היחידה שלפעמים יש לי זה כשאני מעביר מהסוני ליס ואז התמונה נתקעת(יש סרטונים של זה ביוטיוב אני חושב) אבל ברגע שאני מעביר לINPUT אחר וחוזר ליס זה מסתדר..
רואה הרבה מאוד כדורגל ונהנה מאוד מהאיכות תמונה
Re: תודה
את האמת שאני משתמש ב MINIX אז אני לא משתמש הרבה בסמארט, אבל יצא לי להתנסות עם ה PLEX ונראה שעובד טוב, נטפליקס אני לא משתמש אבל ממה שהבנתי עובד טוב(גם בעדכון החדש לא יהיה תמיכה ב HDR בנטפליקס, רק בLG ו VIZIO יש HDR)איתן46 כתב:@NBMH
·אז חוץ מתקיעת התמונה אתה מרוצה.....
מה לגבי האפליקציות מאופן השימוש בסמארט?...
YT עובד מצוין
החנות עצמה לא מלאה באפליקציות בגלל שהמערכת הפעלה היא אופרה לעומת אנדרואיד בטלויזיות אחרות, אבל אצלי אישית זה לא כל כך משנה.
בכללי עדיף אנדרויד בוקס מאשר כל הסמארט למינהם.