בקשה להמלצה על אוזניות bluetooth עד 500 ש"ח

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
levybar פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,
אני מחפש אוזניות חדשות איכותיות ונוחות, Over-the-ear, תומכות בBluetooth ושנוח לעבור בין מקורות (מחשב\טלפון)
ב3 שנים האחרונות השתמשתי ב JVC HA-S500, ומבחינתי הסאונד שלהם היה מצוין.

המחיר צריך להיות בסביבות 400-500 ש"ח.
הן ישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה (רוק\מטאל).

תודה!

levybar פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

up

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1248
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 166 פעמים

שליחה #3 

האופציות הטובות ביותר יעלו בערך כמו התקציב שלך רק בדולרים, אם אתה יכול לחרוג, בדוק את
ה-Plantronics backbeat pro הדור הראשון, אם לא יש כרגע סוני במחיר מוזל באמאזון שיכול להשאיר
אותך עם עודף:

https://www.amazon.com/Sony-MDRZX770BT- ... 31604&sr=1

אם בלוטות' זה לא בגדר חובה, אתה יכול למצוא אודיו טכניקה M40X בתקציב הזה שיהיה עדיף בהרבה על
כל אופציה אלחוטית במחיר. רמה אחרת מה-JVC הנוסטלגיות (בערך) שתלויות אצלי עד היום על וו האוזניות
גם בנוחות וגם בסאונד, אם כי שידרוג הפדים בהחלט כדאי במקרה הזה.

levybar פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

roy12345 כתב:האופציות הטובות ביותר יעלו בערך כמו התקציב שלך רק בדולרים, אם אתה יכול לחרוג, בדוק את
ה-Plantronics backbeat pro הדור הראשון, אם לא יש כרגע סוני במחיר מוזל באמאזון שיכול להשאיר
אותך עם עודף:

https://www.amazon.com/Sony-MDRZX770BT- ... 31604&sr=1

אם בלוטות' זה לא בגדר חובה, אתה יכול למצוא אודיו טכניקה M40X בתקציב הזה שיהיה עדיף בהרבה על
כל אופציה אלחוטית במחיר. רמה אחרת מה-JVC הנוסטלגיות (בערך) שתלויות אצלי עד היום על וו האוזניות
גם בנוחות וגם בסאונד, אם כי שידרוג הפדים בהחלט כדאי במקרה הזה.
...

תודה רבה!
הBT זה חובה מבחינתי.. נמאס לי מהכבל (אני שומע בעיקר ברכבת או שאני הולך ברגל לרכבת וזה לא כל כך נוח).
הסוני נראות טוב ונראה שיש עליהם תגובות טובות, אבל גם ראיתי כמה ביקורות שכתבו שהבסים שם לא מדהימים.
מצד שני הPlatronics קיבל גם ביקורות מעולות, אבל הוא עולה פי 3, ובהתחשב בזה שאני לא כל כך אודיופיל, אני לא בטוח אם זה שווה את ההשקעה.

אני אתלבט עוד קצת.. תודה!
·

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

דווקא לסוני יש דגמים רבים שלא עדינים בבאס בלשון המעטה, אני מאמין שמהבחינה הזו לא אמורה להיות בעיה, גם אובר באס יכול להיות גרוע יותר מחוסר בבאס, במיוחד באוזניות תקציביות. לגבי האיכות כמובן הכל יחסי, התמורה פה למחיר נהדרת ומדובר במחיר של אוזניות סיניות, גם בגלל שהמחיר מתחת לרף ה75 דולר אין תשלום מיסים אלא רק משלוח. מעבר לזה QC35 או סוני MDR1000X הן בטוח לא. לפלנטרוניקס יש הרבה יותר פיצ'רים כולל ANC.

levybar פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

@roy12345
·
אני מזמין את הסוני (זה גם עם משלוח חינם בלינק ששלחת). תודה על העזרה!

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

תתחדש ותעדכן איך ההתרשמות מהן, וזה 12 דולר משלוח כנראה אתה לא מחובר לחשבון שלך וזה מופיע לך כחינם, לארהב כמובן.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”