פרופיל חליטה וזיהוי פרטים במהלך החליטה באופן אוטומטי
הם טוענים שהם יכולים לדעת מתי "העוגיה" נרטבה לחלוטין מה preinfution ועל בסיס נתון זה להחליט על המשך הפרופיל.
אני לא מצליח לחשוב על טכנולוגיה שעושה את זה.
[url=]DE1 profile .
מדובר במיזם קיקסטרטר שטען שיבנה מכונה בתקציב שווה לכל נפש עם יכולות של מכונות היי אנד.הפרוייקט נמכר לחברה שמנסה להפוך את הקונספט למכונה אמיתית.
איכשהו זה מריח לי לא משהו...
אני לא מצליח לחשוב על טכנולוגיה שעושה את זה.
[url=]DE1 profile .
מדובר במיזם קיקסטרטר שטען שיבנה מכונה בתקציב שווה לכל נפש עם יכולות של מכונות היי אנד.הפרוייקט נמכר לחברה שמנסה להפוך את הקונספט למכונה אמיתית.
איכשהו זה מריח לי לא משהו...
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
@NEGRO
·
גלעד, מה דעתך?
טכנית זה באמת בעייתי מאוד לתת חיווי מתי העוגיה סיימה להירטב לחלוטין. הרי הידית סגורה ויש לחץ מים מסויים.
איזה מדיד יכול לתת כזה חיווי?
·
גלעד, מה דעתך?
טכנית זה באמת בעייתי מאוד לתת חיווי מתי העוגיה סיימה להירטב לחלוטין. הרי הידית סגורה ויש לחץ מים מסויים.
איזה מדיד יכול לתת כזה חיווי?
- zvibl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 648
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 80 פעמים
יש רק גשש אחר זה לחץ המים . בפרה איפיוזן יש הזרמה מה שקרוי trickle
אני מניח שכאשר העוגיה רטובה אז ההתנגדות לזרימה גדלה והלחץ עולה .
מד הלחץ חייב להיות סופר רגיש (אולי פיאזו )ואני מניח שמשתמשים במיקרובקר.
אני מניח שכאשר העוגיה רטובה אז ההתנגדות לזרימה גדלה והלחץ עולה .
מד הלחץ חייב להיות סופר רגיש (אולי פיאזו )ואני מניח שמשתמשים במיקרובקר.
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
לדעתי הם משתמשים במד זרימה.
מה שהוא אומר בסרטון זה שבפרה אינפיוז'ן מזרימים מים בקצב של 2 מ"ל/שניה, כנראה בלחץ קבוע ונמוך שלא חודר עוגיה רטובה.
ברגע שהעוגיה רוויה לחלוטין במים (או קרוב לזה), התנגדות העוגיה עולה וכנראה שקצב הזרימה יורד ואז קובעים שנגמר הפרה אינפיז'ן ומעלים את הלחץ בהדרגה לפי הפרופיל שנקבע, נשמע לי הגיוני.
מה שהוא אומר בסרטון זה שבפרה אינפיוז'ן מזרימים מים בקצב של 2 מ"ל/שניה, כנראה בלחץ קבוע ונמוך שלא חודר עוגיה רטובה.
ברגע שהעוגיה רוויה לחלוטין במים (או קרוב לזה), התנגדות העוגיה עולה וכנראה שקצב הזרימה יורד ואז קובעים שנגמר הפרה אינפיז'ן ומעלים את הלחץ בהדרגה לפי הפרופיל שנקבע, נשמע לי הגיוני.
נראה לי שמה שתיאר עומר יצחק אפשרי.
כמו שלעתים במהלך החליטה כשמגיעים לאמצע הדרך פתאום הקפה מפסיק לזרום ומחפש מקום אחר לצאת ממנו.
זו סיטואציה שבה העוגיה נרטבה לחלוטין ונאטמה ולכן לא מאפשר מעבר בלחץ המיים הנוכחי.
כמו שלעתים במהלך החליטה כשמגיעים לאמצע הדרך פתאום הקפה מפסיק לזרום ומחפש מקום אחר לצאת ממנו.
זו סיטואציה שבה העוגיה נרטבה לחלוטין ונאטמה ולכן לא מאפשר מעבר בלחץ המיים הנוכחי.