שאלות על Hot Mini Fiberbox פלוס
-
holyshnizel
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 32
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ערב טוב,
אני בקשר עם נציגת מכירות של הוט והיא לא כל כך בקיאה בפרטים הטכניים, אשמח אם תעזרו לי פה.
הציעו לי:
-3 ממירים Hot Mini Fiberbox
-1 ממיר Mini+
-ממיר MagicHD
תכננתי לשים את הMini+ בסלון בציפייה שאני אהנה מהשירותי HOT MULTI בכל החדרים (Follow me , התממשקות עם ההקלטות וכו'...) מסתבר שזה לא המצב.
לפי מה שהבנתי הMini+ הוא רק מקליט וHD, ובמקביל יהיה לי HOTBOX שישמש כמודם בבית.
לא יותר הגיוני במקום הMini+ לקחת ממיר Fiberbox רגיל בסלון ולהנות מMULTI בחדרים?
יש למישהו חוות דעת על הMini+ ביחס לFiberbox? יותר טוב\מהיר? כי הבנתי שהוא הושק לפני חודש ולא מצאתי עליו שום דבר.
בנוסף, הבנתי שהFiberbox משמש כמודם וראוטר. זה אומר בעצם שאני לא אצטרך HOTBOX, וזה אומר שהמודם יהיה אצלי בסלון.
מהסלון אין לנו נקודה קווית לשאר החדרים, השאלה שלי היא אם נוכל להנות מחיבור קווי לאינטרנט דרך הMini Fiberbox שמותקן לחדרים ברוחב פס מלא? ולא באיכות קליטה של wireless?
עוד נושא שעלה עם נציגת שירות ששאלתי מה ההבדל בין הmini+ לFiberbox, היא אמרה שאנשים מעדיפים מודם בנפרד (HOTBOX) בגלל שיש עומס על האינטרנט בFiberbox והוא לא מתפקד טוב (מה שלא נראה לי כל כך הגיוני...)
יהיה לי הבדל באיכות אינטרנט בין HOTBOX לבין Fiberbox?
גם אשמח לחוות דעת על הMini Fiberbox בנפרד...
תודה רבה לעוזרים!
אני בקשר עם נציגת מכירות של הוט והיא לא כל כך בקיאה בפרטים הטכניים, אשמח אם תעזרו לי פה.
הציעו לי:
-3 ממירים Hot Mini Fiberbox
-1 ממיר Mini+
-ממיר MagicHD
תכננתי לשים את הMini+ בסלון בציפייה שאני אהנה מהשירותי HOT MULTI בכל החדרים (Follow me , התממשקות עם ההקלטות וכו'...) מסתבר שזה לא המצב.
לפי מה שהבנתי הMini+ הוא רק מקליט וHD, ובמקביל יהיה לי HOTBOX שישמש כמודם בבית.
לא יותר הגיוני במקום הMini+ לקחת ממיר Fiberbox רגיל בסלון ולהנות מMULTI בחדרים?
יש למישהו חוות דעת על הMini+ ביחס לFiberbox? יותר טוב\מהיר? כי הבנתי שהוא הושק לפני חודש ולא מצאתי עליו שום דבר.
בנוסף, הבנתי שהFiberbox משמש כמודם וראוטר. זה אומר בעצם שאני לא אצטרך HOTBOX, וזה אומר שהמודם יהיה אצלי בסלון.
מהסלון אין לנו נקודה קווית לשאר החדרים, השאלה שלי היא אם נוכל להנות מחיבור קווי לאינטרנט דרך הMini Fiberbox שמותקן לחדרים ברוחב פס מלא? ולא באיכות קליטה של wireless?
עוד נושא שעלה עם נציגת שירות ששאלתי מה ההבדל בין הmini+ לFiberbox, היא אמרה שאנשים מעדיפים מודם בנפרד (HOTBOX) בגלל שיש עומס על האינטרנט בFiberbox והוא לא מתפקד טוב (מה שלא נראה לי כל כך הגיוני...)
יהיה לי הבדל באיכות אינטרנט בין HOTBOX לבין Fiberbox?
גם אשמח לחוות דעת על הMini Fiberbox בנפרד...
תודה רבה לעוזרים!
אני החלפתי את ממירי המג'יק למיני+ לפני כשבוע ונשארתי עם ההוטבוקס וככה שאין לי את הפיברבוקס המרכזי ואפשרות שיתוף מולטי, לעומת זאת כל ממיר מיני לקחתי שנים מצוין בדיסק הקלטה של 500 ג'יגה.
לי גם אמרו שיש בעיה עם אינטרנט קווי דרך הפיברבוקס.
לי גם אמרו שיש בעיה עם אינטרנט קווי דרך הפיברבוקס.
על מנת להינות מרשת קווית דרך המיני חייב את ה-MOCA.shai_prl כתב:אם מחברים הוטבוקס ומיני פלוס חייב גם לרכוש את ה MOCA כדי להנות מרשת קווית דרך המיני?...
פתרון מצויין לרשת את הבית באינטרנט.
תענוג...אם יש משהו שווה בחברה הזו, זה המיני פייבר בוקס. יש לי אינטרנט בכל הבית, כולל במרתף.
התחברתי עם כבל - וקיבלתי מקסימום DOWNLOAD (כמעט 100 מ"ב- כמו בחיבור ישיר לפייבר בוקס, שהוא המודם הראשי)
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
אני הייתי בודק כבר לגבי ממיר 4K