מקרן מהבהב מידי פעם
לאחרונה החלה אצלי תופעה מעצבנת במקרן Epson 6600- אחת לכמה זמן המקרן מציג תמונה שחורה לאיזה 2-3 שניות, כאילו שהנורה נכבת ונדלקת ומציגה רק שחור - כמו בזמן הדלקת מקרן
בהתחלה חשבתי שהבעייה במקרן עצמו ובדקתי עם כבלים שונים והבעיה חזרה על עצמה, כמעט ופניתי לאמאזון למימוש אחריות עד שגיליתי את שורש הבעייה:
המזגן... התופעה קורת רק כשהמזגן החדש שהתקנתי בחדר לפני מס חודשים עובד.
המזגן גם גורם מידי פעם להבהוב של שבריר שנייה לאור של המנורה בחדר, וכנראה שההפרעה לחשמל מתרחשת כשהאור כבוי, והמקרן פועל. בד"כ בהדלקה וכיבוי של המזגן זה קורה כמעט תמיד - הבהוב של האור בחדר\תמונה של המקרן נכבת ל2-3 שניות
מעבר לעבודה שזה מעצבן זה לא נראה לי תורם לאורך חיי המדף של המקרן ודורש טיפול
* הדירה עצמה היא דירה תל אביבית שכורה טיפוסית, בת 70 שנה בערך עם מערכת החשמל כנראה לא משהו, כך שלא אפשרי להשקיע בשדרוג חשמל, העברת נקודות חשמל וכו'
* המקרן והמערכת קולנוע מחוברים למייצב מתח
יש הצעות לפיתרון??
תודה
בהתחלה חשבתי שהבעייה במקרן עצמו ובדקתי עם כבלים שונים והבעיה חזרה על עצמה, כמעט ופניתי לאמאזון למימוש אחריות עד שגיליתי את שורש הבעייה:
המזגן... התופעה קורת רק כשהמזגן החדש שהתקנתי בחדר לפני מס חודשים עובד.
המזגן גם גורם מידי פעם להבהוב של שבריר שנייה לאור של המנורה בחדר, וכנראה שההפרעה לחשמל מתרחשת כשהאור כבוי, והמקרן פועל. בד"כ בהדלקה וכיבוי של המזגן זה קורה כמעט תמיד - הבהוב של האור בחדר\תמונה של המקרן נכבת ל2-3 שניות
מעבר לעבודה שזה מעצבן זה לא נראה לי תורם לאורך חיי המדף של המקרן ודורש טיפול
* הדירה עצמה היא דירה תל אביבית שכורה טיפוסית, בת 70 שנה בערך עם מערכת החשמל כנראה לא משהו, כך שלא אפשרי להשקיע בשדרוג חשמל, העברת נקודות חשמל וכו'
* המקרן והמערכת קולנוע מחוברים למייצב מתח
יש הצעות לפיתרון??
תודה
נערך לאחרונה על ידי Kermit ב 27/10/2016 19:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
תודה על התשובה.
חשבתי על פיתרון של UPS
השאלה אם ללכת על Line Interactive או Online? כי ההבדל בעלויות די גבוה. סדר גודל של 500 יורו (אני יכול לקנות באמזון אירופה ולהביא איתי) לOnline לעומת 200 יורו
Online מבצע המרה כפולה של החשמל ומספק זרם יציב יותר.
הפסקת חשמל פעם ב.. הרבה פחות מטריד אותי מהכיבוי הדלקה תכופה של המנורה\תמונה
האם יש סיכוי ש Line interactive לא יפתור את הבעייה שתיארתי ואצטרך ללכת על Ups Online?
תודה
חשבתי על פיתרון של UPS
השאלה אם ללכת על Line Interactive או Online? כי ההבדל בעלויות די גבוה. סדר גודל של 500 יורו (אני יכול לקנות באמזון אירופה ולהביא איתי) לOnline לעומת 200 יורו
Online מבצע המרה כפולה של החשמל ומספק זרם יציב יותר.
הפסקת חשמל פעם ב.. הרבה פחות מטריד אותי מהכיבוי הדלקה תכופה של המנורה\תמונה
האם יש סיכוי ש Line interactive לא יפתור את הבעייה שתיארתי ואצטרך ללכת על Ups Online?
תודה
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
ב UPS צריך להחליף סוללות אחת לכמה זמן (יכול להיות אחת ל 3 שנים ויכול להיות אחת לחצי שנה).
שים לב שהאחריות על הסוללות בד"כ קצרה משאר חלקי ה UPS.
במקום להכנס להוצאה של UPS. עדיף להביא חשמלאי שיתן הצעת מחיר (זה לא עולה כסף) למתיחת קו ישיר בין המקרן ללוח חשמל ולשים מאמ"ט ייעודי למקרן.
להערכתי מדובר בהוצאה של כמה מאות שקלים בודדים.
שים לב שהאחריות על הסוללות בד"כ קצרה משאר חלקי ה UPS.
במקום להכנס להוצאה של UPS. עדיף להביא חשמלאי שיתן הצעת מחיר (זה לא עולה כסף) למתיחת קו ישיר בין המקרן ללוח חשמל ולשים מאמ"ט ייעודי למקרן.
להערכתי מדובר בהוצאה של כמה מאות שקלים בודדים.
שחר